Anladım bizim okulda 1. sınıfta herkes kendi seçiyor onun okulunu bilemem:) Yani ben bildiğim kadarıyla 1. sınıfta da seçimleri kendimizin yaptığı ama seçmeli dersi 1. sınıfta da olmayanlarınkini kendi seçiyor demek sistem değişikmişBizimki kendi seçmişti
Yani seçmeli ders yok zaten birinci sınıfta aslında var ama okul zorunluları seçiyor otomatik
Belki konu sahibinin okulu da öyledir
Ben 1. Sinifta ders secmedim. Eminim secmedigime çünkü konu sahibinin yasadigi korkuyu bende yasamistim kaçırdım diye1. sınıfta dersler seçiliyor yalnız okul kendi seçmiyor öyle bir şey yok :)
Not: Hehe varmış demek öyle şey ama bizim okulda yok
Hayret 1. sınıfta seçim yapan tek benim herhaldeBen 1. Sinifta ders secmedim. Eminim secmedigime çünkü konu sahibinin yasadigi korkuyu bende yasamistim kaçırdım diyebana okuldan 1. Sinifta ders secmiyorsunuz zaten demisti. Ama 1. Dönem mi dedi 1. Sinifmi dedi hatirlamiyorum. 13 sene gecti uzerinden ama yeni kayit ise ilk donem her turlu ders secimi yapilamz bence. Ha okulunda varsa ve kacirdiysada problem degil ekle silde hallederler.
ACABA 2. DÖNEM seçmiş olabilirmisin ders ilk dönem olmaması lazım mantık olarak.Hayret 1. sınıfta seçim yapan tek benim herhaldebazı okullar yaptırıyor bazıları yaptırmıyor demek ki
Hayır ilk dönemde de seçtim doğru hatırlıyorum :)ACABA 2. DÖNEM seçmiş olabilirmisin ders ilk dönem olmaması lazım mantık olarak.
BİLEMEDİM O HALDE :) DEMEKKİ üniversiteden üniversiteye değişiyor.Hayır ilk dönemde de seçtim doğru hatırlıyorum :)
+1EKLE SİL HAFTASINDA DÜZELTİRSİNİZ DURUMU MERAK ETMEYİN. O DA MUHTEMELEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA OLACAK. AYRICA KIZINIZ daha 1. sınıfta ise zaten ders seçme yapılmaz okul otomatik ekler dersleri. ders seçimi ya 2. dönemde başlar ya 2. sınıfta.
İlk sene dersler otomatik olarak da seçili gelmiş olabilir benim ilk senemde öyle olmuştu, mutlaka danışmanla iletişime geçin dilekçeyle falan halledersiniz. Ya da ders ekleme bırakma döneminde seçme şansı olabilir. Okulun insiyatifine kalmış bir durum.Lütfen mune konumu akşama kadar taşıma acil bilgiye ihtiyacım var.. Kızlar dün üni ders seçme son günüymüş, başka bir şehirde devlet üni kazandı kızım, netten kayıt yaptırdık, ders seçimini unutmuşuz dün son günmüş..bugün farkettik(ilk deneyimimiz)..Bugunde üniler kapalı şimdi ne bilgi alamıyoruz..bu konuda bilgisi olan yazsın lütfen?
Üzülme her öğrencinin eğitim hayatı boyunca 2 kez hakkı vardı eskiden 3 . Olunca bir arkadaş okul uzattı ama ilkinde sorun yok diye biliyorum,Lütfen mune konumu akşama kadar taşıma acil bilgiye ihtiyacım var.. Kızlar dün üni ders seçme son günüymüş, başka bir şehirde devlet üni kazandı kızım, netten kayıt yaptırdık, ders seçimini unutmuşuz dün son günmüş..bugün farkettik(ilk deneyimimiz)..Bugunde üniler kapalı şimdi ne bilgi alamıyoruz..bu konuda bilgisi olan yazsın lütfen?