- Konu Sahibi Genetikuzman
Kızlaar üniversitenin ilk günü heyecanını yaşayan var mıı?? Bir an önce açılmasını istiyoruum yeni ortamımla tanışmak için :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok heyecanlıyım sevmediğim bi kızla aynı bölümü kazandım biraz sinirim bozuk bu konuda ama hayırlısı
Hadi ya kötü olmuş gerçekteen.Benim üni de hiç tanıdık yok yaa.Bu arada hangi bölüüm?
tanıdık olmaması daha iyidir bence. Eczacılık canım senin?
çok güzel bölüm canım hayırlı olsun.Ben de moleküler biyoloji ve genetik :)
bir aralar bende çok istiyordum genetik nasip işte hayırlısı olur umarım ikimiz içinde
Aslında çok istekli gitmiyorum.Hep istediğim meslek diyetisyenlikti ama kısmet olmadı.Kafam karışık işte acaba bu sene okurken tekrar hazırlanıp aynı üniversitenin diyetisyenliğine mi geçsem diye bilemedim yani.Sence hangisi daha iyi?
Aaa bende tekrar sınava gircem benimde hemşirelik oldu tekrar denicem diyetisyenlik ya da diş için :) bu arada bende çooook heycanlıyım ankarayı hiç bilmiyorum
Ankaraya gidiyor olduğun için çok şanslısın çok güzel bir şehir.Ben orda okumayı çok istemiştim :)
Kızlaar üniversitenin ilk günü heyecanını yaşayan var mıı?? Bir an önce açılmasını istiyoruum yeni ortamımla tanışmak için :)
Aaa bende tekrar sınava gircem benimde hemşirelik oldu tekrar denicem diyetisyenlik ya da diş için :) bu arada bende çooook heycanlıyım ankarayı hiç bilmiyorum
merhaba kızlar.. topiği görünce ilk günüm geldi aklıma. sene 2006 yaşım 17.. dumlupınar işletme... hukuka giriş dersi... hoca geldi işte tebrikler kazandınız bilmem ne. aranızda antalya elmalılı var mı dedi. bi çocuk el kaldırdı. sen dersten sonra odama gel okul numaranı söyle. kalan herkes yaz okulunda ben yeni ev aldım dedi anahtarını sallayarak... çok iğrenç bi başlangıç olmuştu hepimiz için. ve dediği gibi herkesi de bıraktı...
umarım siz böyle bi başlangıç yapmazsınız.. sevgiler..
Ama ben ankarayi hic sevemedim :'(bende ankaralayım ve ankarada psikloji kazandım.ben sana yardım ederrim bu sene.