How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Üniversitenin ilk günüü...Hadi kızlar heyecanımızı,deneyimlerimizi paylaşalııım :)

:21:bir aralar bende çok istiyordum genetik nasip işte hayırlısı olur umarım ikimiz içinde:8:

Aslında çok istekli gitmiyorum.Hep istediğim meslek diyetisyenlikti ama kısmet olmadı.Kafam karışık işte acaba bu sene okurken tekrar hazırlanıp aynı üniversitenin diyetisyenliğine mi geçsem diye bilemedim yani.Sence hangisi daha iyi?

Aslında çok istekli gitmiyorum.Hep istediğim meslek diyetisyenlikti ama kısmet olmadı.Kafam karışık işte acaba bu sene okurken tekrar hazırlanıp aynı üniversitenin diyetisyenliğine mi geçsem diye bilemedim yani.Sence hangisi daha iyi?

bende öyle yapmayı düşünüyorum diş hekimliği için daha fakülteye başlamadan herkes eczacılıktan hevesimi kaçırdı :5::5::5: ortak dersler var muaf olursun tekrar denemekte fayda var dersleri aksatmadan girebiliriz tekrar sınava bence :26:

merhaba kızlar.. topiği görünce ilk günüm geldi aklıma. sene 2006 yaşım 17.. dumlupınar işletme... hukuka giriş dersi... hoca geldi işte tebrikler kazandınız bilmem ne. aranızda antalya elmalılı var mı dedi. bi çocuk el kaldırdı. sen dersten sonra odama gel okul numaranı söyle. kalan herkes yaz okulunda ben yeni ev aldım dedi anahtarını sallayarak... çok iğrenç bi başlangıç olmuştu hepimiz için. ve dediği gibi herkesi de bıraktı...
umarım siz böyle bi başlangıç yapmazsınız.. sevgiler..

Aaa bende tekrar sınava gircem benimde hemşirelik oldu tekrar denicem diyetisyenlik ya da diş için :) bu arada bende çooook heycanlıyım ankarayı hiç bilmiyorum:1:

Son düzenleme:
Kızlaar üniversitenin ilk günü heyecanını yaşayan var mıı?? Bir an önce açılmasını istiyoruum yeni ortamımla tanışmak için :)

bende heycanlanmıştım ama ilk bi dönem çok yalnız kalmıştım psikolojim falan çok bozulmuştu, sonradan düzeldi tabi herşey ama baya zorluk çektiğimi hatırlıyorum. Belkide oyüzden şimdi kim bana yeni geldim dese elimden gelenin fazlasını yapıyorum o kişiye yardım için :1: neyse senin için İnş bu heycanına değecek bir ortamın olur :9:

Geçen sene..Hazırlık seçmiştim ben ilk yıl için..Özellikle Anadolu ünv. hazırlık okuyacaklar varsa şimdiden Allah kolaylık versin diyorum. :41:

Heyecanlıydım tabiki bir buruklukta vardı içimden ailemi bırakıp farklı bir ilde hayat kurmaya gelmiştim..Okula gittim yabancı diller yüksek okulundan içeri girdim.. bir köşede durdum ve insanlara baktım.. herkes sanki birbirini çok iyi tanıyan yakın arkadaş gibilerdi.. bazılarının ilk günü oldukları belliydi suratlarından tıpkı benim gibi.. :34: daha sonra bir görevliye sordum ve yanlış tarihte geldiğimi öğrendim. geçen seneden kalma hazırlıkların sınavı sonuçlanmış meğersem o gün neyse geri döndüm 2 gün sonra tekrar gittim okula bu sefer kuzenimleydim benim yanıma gelmişti 2 3 günlüğüne Listelere baktım ve sınıfımı öğrendim .. bina o kadar karışık kı :1: sınıfımı bulana kadar zorluk çektim.. :1: neyse gittim oturdum yerime .. hazırlık sınavı zamanı tanıştığım bir kaç kızla aynı sınıftaydım.. herkes bir değişikti 2 yıllık olanlar tabi çok rahat.. :D oturdum 5 dk sonra kalktım sınıftan çıkıp kuzenimle gezmeye gittim. :9:

Daha sonra zaten git gel derken zamanla alıştım..arkadaşlıklarım oldu..sınf ortamı çok iyiydi. simdi sizin nasıl olur bilmem ama hazırlıktan otürü 30 kişilik sınıflarımız vardı bizim.. o yüzden çabuk kaynaşmıştık.. Bide ben hiç yalnız kalmadım, tiyatroyla uğraştım bir sürü arkadaşım vardı..okuldan sonraki boş zamanlarımı ekibimle geçirdim..ama yinede düzene ilk döneme kadar anca adapte oldum orası ayrıı... :52:

Son düzenleme:
En yakın arkadaşımla aynı bölümü kazanmıştık normaldede her ortama ayak uydurabilen insanlarızdır saygıysa saygı eğlenceyse eğlence yer ve zamana göre :) Sınıfa geçtik bekliyoruz ne gelen var ne giden herkes kendi halinde kimi uyuyor kiminin elinde telefon.. Ertesi gün zaten alışmaya başlıyorsun hocalarda ortamı yumuşatıyor,güzeldi ya şimdi düşününce :):54:

merhaba kızlar.. topiği görünce ilk günüm geldi aklıma. sene 2006 yaşım 17.. dumlupınar işletme... hukuka giriş dersi... hoca geldi işte tebrikler kazandınız bilmem ne. aranızda antalya elmalılı var mı dedi. bi çocuk el kaldırdı. sen dersten sonra odama gel okul numaranı söyle. kalan herkes yaz okulunda ben yeni ev aldım dedi anahtarını sallayarak... çok iğrenç bi başlangıç olmuştu hepimiz için. ve dediği gibi herkesi de bıraktı...
umarım siz böyle bi başlangıç yapmazsınız.. sevgiler..

nee böyle hocalara yapacak bişey yok mu yönetime dilekçe verilemez mi kağıtların tekrar okunması için çok şaşırdım

Ne heyecanlıydım o gün :52:
Sınıfa girdim, nereye oturayım, kime yaklaşayım bilemedim.
Bir kızı kestirdim gözüme, meraba dedim, geçtim arkasına oturdum. O da bana döndü sohbet etti bir güzel.
Böylelikle rahatlamıştım :9:
Sonra hoca geldi, "artık öğrenci değilsiniz, meslektaşımsınız falan " dedi. Bir havaya girdim bu konuşmayla.
Güzeldi be :1:

3. sınıfı bitiriyorum artık, ne ara geçti anlamadım :50:

Back