Lise Yorum ve Soruları üniversiteden korkmak :((

senden önce ben yazdım ama isim belirtmemişsin ya sorun banamı yoksa başkasınamı yani üstüme alınsammı bilemedem..neyse yinede cevap vereyimde bana değilse kusuruma bakma..
kızaran olmazmı çok vardı..hatta hocalarla sohbeti bırak arkadaş ortamında bile vardı kızaran hatta utangaçlık konuşmasını engellerdi..sessiz kalırı hep..yani herkes çok konuşkan çok ahat değil..çeşit çeşit insanlar var sonuçta..aldırma sadece..

asıl bıtınce korkun unıden yok sa eglen gez toz en guzel yıllar ya

canım çok haklısın valla..üniversiteli olmak gibisi yok ama sonrası asıl korkulacak şey..arkadaş ortamında ders çalışmakta hiç sıkıntı yok ama mezun olup işssiz kaldınmı o zaman başlıyor hayat işte..

cnm once bı sınavı kazan hayırlısıyla unili ol sonra zaten dıceksın bosmus benım korkularım..herkes kafasına gore bırılerıyle arkadaşlık edıyo..kımseyle konusmak zorunda degılsn cnm..cok farklı bı ortam lıseyle ılgısı yok ozgur oluyosun bı kere .. rahat ol cnm korkucak bısı yok sen ıstemedgın surece zarar gormessın :)

haklısın hayırlısıyla kazanıym önce inş; ama işte sıkıntılı olduum için takıyrm ister istemez . PAMKOOO evet sana yazmıştım :) cvbımı da aldım. daa fazla konuşup sizi sıkmak istemyrm bu konuda ama benm yanaklarım hep pembe :26:ve buna da sinir oluyrm bazennnn mesleğe gelincede bunlar için de pdr istyrm direk atama ama zor bu yıl işte çok ktu geçti sınavım.

""PAMKOOO evet sana yazmıştım :) cvbımı da aldım. daa fazla konuşup sizi sıkmak istemyrm bu konuda ama benm yanaklarım hep pembe :26:ve buna da sinir oluyrm bazennnn mesleğe gelincede bunlar için de pdr istyrm direk atama ama zor bu yıl işte çok ktu geçti sınavım.[/QUOTE]""

makyajla kapat kız madem:) benim bir arkadaşım vardı saçlarınıda civciv gibi boyardı hep kendide bembeyaz tenli bişey ama herzaman yani sadece utansa sıkılsa neyse sürekli yüzü bi pembe bi kızarık olurdu.yani ondan ona böle kasılma hiç...en azından senin utanınca heyecendan stresten oluyor bak..merak etme kazanırsın canım ya sıkma kendini..

makyaj yapmayı hiç blmyrm ki bi de cildim çok hassas zaten daa beter olur. bnmde yanaklarm hep pembe sace bazen daa çok artıyr ama hep pembe mllet allık sürüyo aslında pembe olmak için ama ben sevmyrm ktu oluo yauu

makyaj yapmayı hiç blmyrm ki bi de cildim çok hassas zaten daa beter olur. bnmde yanaklarm hep pembe sace bazen daa çok artıyr ama hep pembe mllet allık sürüyo aslında pembe olmak için ama ben sevmyrm ktu oluo yauu

doğal makyaj kız işte senin ki ne güzel:) valla hiç strese sokma kendini sen..yoksa daha artar pembelik..

bendede oluyor arada kızarıklık ama az da olsa aştım diyebilirim başkasıyla konuşurken kızaracağını düşündüğün zaman direk kızarıyosun zaten onu aklından silip atıcaksın o zaman kimle konuşursan konuş kızarmazsın ama mutlaka o anda aklına kızarıcağını getirme.bende sıcakta hep pembe pembe dolaşıyorum okulda yanıma gelıp hangi allığı kullanıyosun diyolar şaşırıyorum.bende bu yıl sözelden hazırlanıyorum sınava inş. edeb. istiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
utangacligi birak arkadasim o kötü huyundan vazgec yoksa herkes üstüne gelir, kendini savunmasiz hissedersin. mesela hakim oldugun bi konu üzerinde bile insanlarla diyalog kuramazsin, herkes senden cok üstün degil, herkes cok sey bilmiyor. konusma yetenegini gelistir ne kadar cok konusursan o kdar çok açılırsın. konusma seklide onemli sesin çıksın. sözcükleri yutma, bastira bastıra söyle bildiklerini. bir duruşun olsun, kendine güven. kızarmakta ne? sadece yalan söylediginde kızar.

utangaç deilim ki normalde . aksine konusurum konusurum fazlaca ama bi sıcak basar kıpkırmızı olurum sonra kızardıımı farkedince utanıyrm işte daa bi ktu ouyrm kızaryrm yalan söyleynce halimi sen düşün artık... bilmyrm nasıl üstesinden gelicem sıkıntıda sinirli halimde sevinince vs. hep kızaıyrm. fondotrn mi kullansam ?? kullansam mı 18 yaşındaym:44:

senin sorununu fondoten cözmez. kışın kullanabilirsin bu sıcaklarda bulasma derim. hersey sende bitiyor, atıyorum 3gün once yine afakanlar mı bastı :) düsünmeye bolca vaktin oldugu bi zaman otur düsün, konusmalarini ölc tart. kalabalikta kizarmiyorsun anladigim kadariyla, heyecanini bastir sevinince.sinirlenince kendini tutmaya calis herzamankinden daha az sinirlen =)

düşünn düşün bi hal oldum inan:97:.. çözümde yokk!! beyaz tenlym bi de ondan da oluoo amannnn ne blymm düşünmicem artıkk zten bişey deişmyoo

herkes yenı gelmıs olcak wee 2.snflar ust snflar:d sız<e çömez gözyle bakabılır ama sen bssweerr kendı yaşıtın snf arkdslarnla fln alıısrsnz rahat ol hepsı lıseyı btrp gelıyo oraya senden farkları yohhhh

bu sabah 6 da kalkmam lazım ilk iş günüm olcak tık uyku yok heycan ve tedirginlik bakımından aynı durumdayız :) sana tavsiyem eğer ne yapacağını bilmiyosan. okula git bölüm danışmanını sora sora bul sonracımaa ders proğramını iste aldıktan sora istersen bahçede otur yada program da ki sınıfına git. ilk başta millet birbirine öküz öküz bakıyo :) hatta bazıları artisss artiss salınıyo ortalıklarda. yanında kine mrb de hangi okuldansın vırt zırt diye muhabbet açılıyo genelde. hocalar derse girmeye başlayıncada aynı ilkokul ve lisede ki gibi tek tek kaldırıp isim soyisim hangi okuldan geldin diye soruyolar :)))) yada o sadece bizim için geçerliydi tavsiyeceyzlerim bu kadannn... ha bu arada kimseyle tartışmaya kalkmazsan kimse seni çömez olarak görmez :)

Silkelen Artık Çık Liseli Modundan..
Büyüyorsun..
Bu ve Bunun Gibi Ne Ortamlara Gireceksin..
Üzülecek, Kırılacaksın Belki de..
Kendine Güven..

Hepsi Tecrübe..

Başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…