Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.bende pdr istyodum bi de :))))) bnm bu korkularım hep kızarmalarım yüzünden oldu nie oluo bilmyrm ama kızaryrm sace utanınca da deil gülünce sinirlennce vs.. daa çok sinirleniyrm bu da beni ister istemez olumsuz düşüncelere yöneltiyo herkes çok tatlı oluysn dio ama neyy buuu alaalllaaaa sinir oluyrm senn ünide bmle kızaran arkadaşların oldu mu hiç:26:
asıl bıtınce korkun unıden yok sa eglen gez toz en guzel yıllar ya
cnm once bı sınavı kazan hayırlısıyla unili ol sonra zaten dıceksın bosmus benım korkularım..herkes kafasına gore bırılerıyle arkadaşlık edıyo..kımseyle konusmak zorunda degılsn cnm..cok farklı bı ortam lıseyle ılgısı yok ozgur oluyosun bı kere .. rahat ol cnm korkucak bısı yok sen ıstemedgın surece zarar gormessın :)
makyaj yapmayı hiç blmyrm ki bi de cildim çok hassas zaten daa beter olur. bnmde yanaklarm hep pembe sace bazen daa çok artıyr ama hep pembe mllet allık sürüyo aslında pembe olmak için ama ben sevmyrm ktu oluo yauu
utangacligi birak arkadasim o kötü huyundan vazgec yoksa herkes üstüne gelir, kendini savunmasiz hissedersin. mesela hakim oldugun bi konu üzerinde bile insanlarla diyalog kuramazsin, herkes senden cok üstün degil, herkes cok sey bilmiyor. konusma yetenegini gelistir ne kadar cok konusursan o kdar çok açılırsın. konusma seklide onemli sesin çıksın. sözcükleri yutma, bastira bastıra söyle bildiklerini. bir duruşun olsun, kendine güven. kızarmakta ne? sadece yalan söylediginde kızar.
utangaç deilim ki normalde . aksine konusurum konusurum fazlaca ama bi sıcak basar kıpkırmızı olurum sonra kızardıımı farkedince utanıyrm işte daa bi ktu ouyrm kızaryrm yalan söyleynce halimi sen düşün artık... bilmyrm nasıl üstesinden gelicem sıkıntıda sinirli halimde sevinince vs. hep kızaıyrm. fondotrn mi kullansam ?? kullansam mı 18 yaşındaym:44:
mrb arkadaşlar blmyrm doru yere mi yazdım ama problemm şu ki bu yıl lise btti öss ye hazırlanıyrm fakat üniversite ortamından insanlardan korkuyorum o kalabalığa farklı ortama girmek istemyrm bu da benm ders calışmamı da olumsuz etkilio . utangaç biriym sık sık kızaryrm vs. bu yüzden korkuyorum sizce ne apmalıyım? bu durum normalmi? tavsiyeler lütfen...