Lise Yorum ve Soruları üniversiteden korkmak :((

pamkoo en çok ta kızarıyorum bu durumdan rahatsız oluyrm utanınca sevinince sıcakta güneşte hep kızarıyrm bu durum da beni korkutuo. üniversite ortamında daa da artarsa diorum. bazen tatlı duruo ama bazende çok kızarıyrm artık ciddi anlamdda etkilio bu benii İNGİLTEREDEN GELEN ARKADAŞIM ne okuyosun peki?

resim mezunuyum ben. malesef dışardan görüldüğü gibi değil ama sanat tarihi dersleri falan, sürekli okuma yazma tartışmaya dayalı şeyler var... girerken gider çizer çıkarım diye düşündüm, umduğum gibi olmadı, ama zorunda kalınca herseye alışıyo insan... korkutma gözünü rahat ol
ben de cok kızarıyorum ay yoksa biz kardeş miyiz

acabaa a a a a a:86: ama ben çok rahatsız oluyrm senn keyfin yerinde gibi gözkuyoo ben başlarım şimdiden takmayaa ne zaman biter hiç blmyrm artk

:)) bendedede var işte viişnelik durumu:))kızarıveririm..okulda değil ehliyet kursunda bile kızardım çekingenlikten ama kavga bile etiştim..bir başlıkta anlatmıştım hatta gördüsen aynıydım senle yani..az deli ol biraz:)hiç artmıcak bak garanti veriyorum..ilk zamanlarda çok olcak..ter dökecen ama arkadaş ortamın seni rahatlatacak..dedim ya seötiğin insanlara bağlısın birazda..ben mesela o kadar utangaçtım hocalarla kanka olduk..sende olcan merak etme kızarsanda hiç kasma kendini..

az deli olıym :) pekii olmaya calışıcam bu durumu yenmeye calışcam ve düşünmemeye çalışcam:83: teşekkür ederm tavsiyelern için brazda olsa rahatldı içim

Ben lisede çok kötü günler geçirdim.Boyumu,yürüyüşümü az mı dalgaya almadılar.İçime kapandıkça kapandım.
Üniversitede her ne kadar varoş okulu da olsa kimse kimseye karışmıyor.Çok daha iyi hissediyorum.Lisede derslerde söz alamazken şimdi hocalarla çene yarışına girdiğim bile oluyor.

hm boynda yuruyusunde ne varki? ben de de kızarınca bak bak kızardı oluo işte ne okuduunu da merak ettm bu arada .

yeni insanlar yeni arkadaslar edineceksin.. bazi basit insanlarin seni, kendi dünyalarina almasina izin verme..
tanisacagin insanlari iyice taniyip ondan sonra arkadas ol..
sen belliki derslerine konsantre olmak isteyen akilli bir kizsin..
aman diyim, temiz kal.. kirletmelerine izin verme..

acabaa a a a a a:86: ama ben çok rahatsız oluyrm senn keyfin yerinde gibi gözkuyoo ben başlarım şimdiden takmayaa ne zaman biter hiç blmyrm artk

keyfim yerinde tabiki =) çünkü alışıyor insan sende de aynısı olcak rahat ol bak...

o zaman da sen dersin aa aynısı oldu yoksa kardeş miyiz biz diye

az deli olıym :) pekii olmaya calışıcam bu durumu yenmeye calışcam ve düşünmemeye çalışcam:83: teşekkür ederm tavsiyelern için brazda olsa rahatldı içim

rica ederim:)evet az deli olmak insanı rahatlatıyor..içine kapanıp çekingenim diye düşünürsen hep ileri değil tersi geri adım atar kapanırsın arkadaşım ondan dedim..burada nasıl rahatsan karşına isterse müdür dikilsin hiç kasma kendini..bizimle konuşurken bile bi an insan yüzü canlandır sanki konuşurken karşındayız ve sen tpluluk içindesin belk düşünerek bile yenersin..market gibi alışveriş yerlerine tek başına git özellikle ordaki kasiyerlerle azcık sohbet et mesela..yenmek elinde yani..

Yorumları okumadım biri yazdı mı bunu ama,

Canım senin ünivesiteye başladığın zaman sınıf arkadaşların gökten zembille inmeyecek,senin gibi lise mzunu olacak :)

Aa bu arada utanman ne güzel,utanmak da bir erdemdir;Utanma duygusu olmayan o kadar insan varken....

haklısın çok çekingen deilimdir aslında çok konusurum ama gene de kızarırım beyaz tenliyim evet ama pembe pembe ym hep sylediklerini yapmaya çaılışcm dediim gbi cekngen deilim ama kızarınca konusmaktan çeknyrm işte. inş. geçer bu da zamanla zaten sınavm ktu geçti bu yıl olmıcak gibi onada moralim bozulduu

Aa bu arada utanman ne güzel,utanmak da bir erdemdir;Utanma duygusu olmayan o kadar insan varken....

evet ama belli şeylerde utanmak güzeldir değilmi ben konusurken utanmadıım halde kızarıyrm gülerken sevinrken falan bnlara sinir oluyrm işte keşke belli olmasa

hiç bozma moralini..bak benim bir üniversite arkadaşım 56 yaşındamı neydi 2 üniversiteye giden kızı vardı..sene geçiyor ama hiç dert etme bu gibi bi sorunsa seninki..bırak geç olsun güç olmasın yeterki..bu sene olmazsa seneye var..üzme kendini sıkmada..hem boşver kızardığını aynaya bakmaan anlamazsın kasma kendini işte..terlemeyle anlaşılır o heyecen nasılsa..

evet zaman çok çabuk geçyr . blmyrm daa kötü olur die korkyorm bana bişey oldu bu yıl o kadar çpok düşünyrm kafama takıyrm ki herşeyi seneye daha da artmasından korkyrm:18:ama bnlarn gereksiz olduununda farkndaym ama karşı koyamıyrm işte pskolog gibi oldu bura da ha anlattıkça anlatı insan. sen ne okuyosun pamko

insanlar konuşa konuşa boşa denmemiş:))) ya henüz o ortama girmedin ya ondan..yani aslında nasıl bir ortam merakı seni geriyordur..sonuçta farklı bir ortam..lise gibi değil..ve sen eğitimini alacağın binayı ,arkadaşlarını merak ediyosun diye öyledir..dedim ya başta hele bir başla ilk zamanları atla keyfinde yerinde olur,çekingenlik olsada kimse farketmez pek..şuan geçmez hatta üstüne artar o heyecan..gittikçe panik bile olur acaba nasıl,neolacak falanda falan gibilerinden..lisede bazen nasıl sıkılıyon bazende çok mutlu oluyon orasıda öyle yani fark yok..arkadaşlıkta var tek..((olumsuz değil:)))

.bende pdr istyodum bi de :))))) bnm bu korkularım hep kızarmalarım yüzünden oldu nie oluo bilmyrm ama kızaryrm sace utanınca da deil gülünce sinirlennce vs.. daa çok sinirleniyrm bu da beni ister istemez olumsuz düşüncelere yöneltiyo herkes çok tatlı oluysn dio ama neyy buuu alaalllaaaa sinir oluyrm senn ünide bmle kızaran arkadaşların oldu mu hiç:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…