İyi ki üniversite okumuşum diyorum.bambaşka bir artam canım.Kimleri tanıdık çekingen çekingen gelipte aslan kesilenleri,acar olanları.veyada sessiz olanları.Bunu kendin için yapmalısın.çünkü kendine yapabileceğin en büyük iyilik bu olaur.Bırak inasanlrı herkesle konuşmak zorunda değilsin.Sonradan pişman olcağın şeyle yapma.
Diyorumki keşke okuduğum bölümü değilde dahada iyiyisini en iyisini okusaymışım.senin için geç değil amasilkin ve çalışmaya başla.Bu sözlerimide unutma. canım.
öyle ama ben tek olmaya alışkın deilim illa samimi olduum 1 kaç arkadaşım olmustr ve hep onlarlayızdır. orda yanlız kalıp kendimi ifade edememekten korkyrm bide sylediim gibi kimi insanlar utandıklarını belli etmez ama ben hemen kızarymm bu durumda çok rahatsız edioçok doğru.sen oraya ortam yapmak için gitmiosun ki.tabiki bu da çok önemli arkadaş edinmek,iyi bi ortamın olması... ama senin üni.okumanın başlıca amacı geleceğini garantiye alıcak bi meslek edinmen,kimseya muhtaç olmadan kendi ayakların üstünde durarak yaşaman.sadece arkadaş,çevre açısından bakmamalısın.
öyle ama ben tek olmaya alışkın deilim illa samimi olduum 1 kaç arkadaşım olmustr ve hep onlarlayızdır. orda yanlız kalıp kendimi ifade edememekten korkyrm bide sylediim gibi kimi insanlar utandıklarını belli etmez ama ben hemen kızarymm bu durumda çok rahatsız edio
hatta burda dert yanmayı bırakıp dooğru dersineben de gidiorum birazdan matematik beni bekler hangi bölümsün bu arada?
ben de tmciyim.bugün integrallik kafam yok logaritma falan bakıcamyarına artık türev integral.. ilk sınavda kaç puan aldın?
LADY 2. senem . TÜRKÇEM İYİ DEİLDİ DERKEN? anadiliniz neydi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?