• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversitede sınavlar hakkında.. Yardım edin...

pudra_pembesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
232
1
46
Tekirdağ
Arkadaşlar benim toplam 10 dersim var ve bu dönem 4 tane dersten kaldım ve bütünlemelere giriyorum..
1))Şimdi ben bu 4 dersin hepsini geçersem seneye 2.snfta hiç birinin sınavlarına girmek zorunda deilim dmi?
2))Bazıları şöyle diyor : kredin geçmeye yetmezse seneyede ders kalır fln 40 atps mi ne tamamlamak lazmmış ne dir bu rakam
3))beni şuan ortalamam 1.90 ama bütünleme açklanmamş hali bu notlarda ortalama nasıl hesap ediliyor?

4))bütünlemede aldığın not final notu yerine mi geçilio mesela bizde vizenin yüzde 30u finalin yüzde 70i alınıyor..
5))bütünlemeye girilen dersin ortalaması 50yi geçmek zornda diyolar bu doğru mu 45 değil mi :(((

Arkadaşlar benim toplam 10 dersim var ve bu dönem 4 tane dersten kaldım ve bütünlemelere giriyorum..
1))Şimdi ben bu 4 dersin hepsini geçersem seneye 2.snfta hiç birinin sınavlarına girmek zorunda deilim dmi?
2))Bazıları şöyle diyor : kredin geçmeye yetmezse seneyede ders kalır fln 40 atps mi ne tamamlamak lazmmış ne dir bu rakam
3))beni şuan ortalamam 1.90 ama bütünleme açklanmamş hali bu notlarda ortalama nasıl hesap ediliyor?

4))bütünlemede aldığın not final notu yerine mi geçilio mesela bizde vizenin yüzde 30u finalin yüzde 70i alınıyor..
5))bütünlemeye girilen dersin ortalaması 50yi geçmek zornda diyolar bu doğru mu 45 değil mi :(((

cnm kacıncı sınıfsın ona gore cevaplayalım eger 1.sınıfsan 1.donemde bu 4 dersten kaldınya 2. sınıfın 1. donemınde bu 4 dersı almak zorundasın saten ders secerken otomatıkmen senı almıs kabul edıyo bu derslerı mecbursun yanı bızde ole ama buyuk ıhtımal sızdede oledır genelde her unıde ole oluyo cunku
butunlemeye gırılen dersın ortalamsı 50 yı gecmek zorunda demıssın sızde sanırım çan egrısı yok cnm o yuzden o soruna cevap veremıcem

Back