üniversite:(

bayrak_007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
15
0
86
Afyon
sevgili ablalarım,kardeşlerim ben bu aralar çok kararsızım onun için bir de sizin fikirlerinizi almak istedim.
bu sene lise son sınıfa geçtim bilişim bölümü okuyorum meslek lisesi haliyle say-1 öğrencisiyim. sistemde değişti.dershaneye gitmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama nasip olmadı üniversiteyi okumayıda çok istiyorum.Afyonda oturuyorum bu sene Afyona bilg.öğretmenliği 4 yıllık bölümü açıldı kazanmayı çok istiyorum,daha puanı da belli deilmiş ama dershaneye gitmeden nasıl yapıcam hiçbi fikrim yok hazırlanmalı mıyım kendim, yoksa 2 yıllık için mi hazırlanayım diyorum yapamam die ama 4 yıllığı çok istiyorum ama bir şeyleri kendim evde yapmam zor yani fizik,kimya,matematikte zorlanıyorum.napıcam bana bir fikir verin nolur

canım anlayabileceğin düzeyde konu anlatımlı kitaplarla başla daha sonra yavaş yavaş sewiyeni yükselt.istiyosan tabii ki 4 yıllık için zorla :)

hiç üzülme canım :) bz dersaneye gittik de noldu tek katkısı deneme sınavları oldu bana o da son 1ayda cok fazla deneme sınavına girdim oydu tek katkısı onun hricinde bn hç çlşmadan girdm :) dersaneyee gtmesen de sen kırtasiyelerden denemeleri alıp cözeblrsn evde yerimseniben

hepinize tşkrlr:)
artık çalışmaya başlayacağım irademe çok dikkat etmeliyim herkes bi çalışıosa ben bin çalışmalıyım ama nereye kadar dayanırım bilmiorum destekleriniz için tşkr ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…