• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite:(

bayrak_007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
15
0
86
Afyon
sevgili ablalarım,kardeşlerim ben bu aralar çok kararsızım onun için bir de sizin fikirlerinizi almak istedim.
bu sene lise son sınıfa geçtim bilişim bölümü okuyorum meslek lisesi haliyle say-1 öğrencisiyim. sistemde değişti.dershaneye gitmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama nasip olmadı üniversiteyi okumayıda çok istiyorum.Afyonda oturuyorum bu sene Afyona bilg.öğretmenliği 4 yıllık bölümü açıldı kazanmayı çok istiyorum,daha puanı da belli deilmiş ama dershaneye gitmeden nasıl yapıcam hiçbi fikrim yok hazırlanmalı mıyım kendim, yoksa 2 yıllık için mi hazırlanayım diyorum yapamam die ama 4 yıllığı çok istiyorum ama bir şeyleri kendim evde yapmam zor yani fizik,kimya,matematikte zorlanıyorum.napıcam bana bir fikir verin nolur:(

canım anlayabileceğin düzeyde konu anlatımlı kitaplarla başla daha sonra yavaş yavaş sewiyeni yükselt.istiyosan tabii ki 4 yıllık için zorla :)

hiç üzülme canım :) bz dersaneye gittik de noldu tek katkısı deneme sınavları oldu bana o da son 1ayda cok fazla deneme sınavına girdim oydu tek katkısı onun hricinde bn hç çlşmadan girdm :) dersaneyee gtmesen de sen kırtasiyelerden denemeleri alıp cözeblrsn evde yerimseniben

hepinize tşkrlr:)
artık çalışmaya başlayacağım irademe çok dikkat etmeliyim herkes bi çalışıosa ben bin çalışmalıyım ama nereye kadar dayanırım bilmiorum destekleriniz için tşkr ederim...

Back