Ben kendimi biliyorum bir sene daha çalışabilir miyim bilmiyorum. Bu sene çok zorlandım psikolojik olarak bir ayda lys halledilir mi bilmiyorum kafam çok karisikO sorumluluğu al. Öyle pişmanım ki birkaç puan için hayallerimden vazgeçtiğime. Ailen kolayca ikna olacaksa ikna et ve bir sene daha hazırlan. Şimdiden bunları düşünme puanını al duruma göre bir şeyler düşünürsün.
Hayır yok bu sene psikolojik olarak çok çöktum yani baya zorlandim ne yapacağım o bilmiyorumHiçbir meslek/bölüm hedefin yok mu? Sorumluluk almak gerekiyor hedefine ulaşabilmen için, başka türlü armut piş ağzıma düş şeklinde gelmez. Ha içinden üniversite okumak gelmiyorsa o başka, herkes okuyacak diye bir kural yok. Ama bir hedefin varsa ne olursa olsun o hedefin için sıkı çalışmaya bak. Sevmediğin bir bölümde okuyup sevmediğin bir işte çalışmak kadar eziyetli, berbat bir şey yok.
Elinden geleni yap, çalış. Olmazsa ona göre davranırsın kendini üzerek vakit kaybetme.Ben kendimi biliyorum bir sene daha çalışabilir miyim bilmiyorum. Bu sene çok zorlandım psikolojik olarak bir ayda lys halledilir mi bilmiyorum kafam çok karisik
Hayır yok bu sene psikolojik olarak çok çöktum yani baya zorlandim ne yapacağım o bilmiyorum
Seneye birakmicam ama kafama takılıyorElinden geleni yap, çalış. Olmazsa ona göre davranırsın kendini üzerek vakit kaybetme.
Bilmiyorum birde puan faktorude varİlgi alanların ne, ne yapmayı seversin, nelerle uğraşırken mutlu olursun? Hangi derslerde daha başarılısın? İnsanlarla ilgilenmeyi, yardım etmeyi sever misin yoksa masabaşı işlerde, insanlarla pek muhatap olmadığın işlerde mi daha rahat edersin? Bunların cevabı yönleneceğin mesleği bulmana yardım olabilir belki.
Bilmiyorum birde puan faktorude var