How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Üniversite Tercih

ReaOly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
1
0
1
Sakarya
Merhabalar. Üniversite tercihi yapacağım. Ama kafam çok karışık 3 şehir hakkında hiçbir bilgim yok ve çok tereddütlüyüm.
1.-Zonguldak(Bülent Ecevit Üniversitesi)
2.-Burdur(Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi)
3.-Kastamonu(Üniversitesi)

Sizden ricam bu şehirler hakkında bilgilerinizi benimle paylaşmanız. Alışveriş olanakları, gezilecek yerler, cafeler gibi. Ve üniversite hakkında bilgileriniz var ise onlarıda paylaşmanızı çok rica ederim.

kastamonu küçük bir yer diye duydum ama olanakları hakkında pek bilgim yok.
zonguldak'a geçmek için çok uğraştım ders uyumsuzluğu yüzünden olmadı.

gelelim burdur'a;
4. sınıfım burdurda okuyorum (maalesef)
tercihlerine nereyi yazarsan yaz orayı yazma derim o kadar nefret ettirdi.
alışveriş yapacak yer sıkıntısı çok fazla, sürekli alışveriş imkanı sağlayacak mağaza sayısı bir elin parmağını geçmeyecek kadar.
alışveriş merkezi filan zaten yok.

cafeler yeni yeni açılıyor onun dışında genellikle emekli şehri olduğu için kahvehaneler var.
bulunan cafelerde sınırlı sayıda olduğu için bir ay sonunda nereye gitsek, ne yapsak derdine düşüyorsun.
gidebileceğin en iyi faaliyet okey oynamak. büyük bir şehirden geliyorsan çok sıkıntı yaşarsın ancak kafa dengi arkadaş bulacaksın da onlarla birlikte
ısparta,antalya gezileri olacak.bu gezilerin sürekli olmasına da maddi olanaklar izin vermiyor zaten.
yemek yemek için bile öğrenciye uygun çok seçenek yok. güzel olan iki yer varsa bu iki yer pahalı. ucuz olan yerlerden de bir süre sonra sen bıkıyorsun.

hangi bölüm yazacaksın? ben burdur merkezdeyim ilçeler hakkında güzel şeyler duyuyorum ama açıkcası pek inanasım gelmiyor.
yazacağın üniversitenin fotoğraflarına,hakkında yazılanlara çok dikkat et.
dilerim yazmazsın, yazarsan da umarım sen mutlu olursun.

Son düzenleme:
hangi bölüm?
üniversite şehir istediği kadar küçük olsun ya da büyükşehir olsun arkadaş ortamınla ilgili:) arkadaşın varsa küçük şehirler bile harika oluyor inan :) ilk 2 ayda anlarsın zaten ben bunlarla iyi anlaşırım, devam edelim diye :)

Merhabalar. Üniversite tercihi yapacağım. Ama kafam çok karışık 3 şehir hakkında hiçbir bilgim yok ve çok tereddütlüyüm.
1.-Zonguldak(Bülent Ecevit Üniversitesi)
2.-Burdur(Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi)
3.-Kastamonu(Üniversitesi)

Sizden ricam bu şehirler hakkında bilgilerinizi benimle paylaşmanız. Alışveriş olanakları, gezilecek yerler, cafeler gibi. Ve üniversite hakkında bilgileriniz var ise onlarıda paylaşmanızı çok rica ederim.

Canım ben Bülent Ecevitte okuyorum hangi bölümü tercih edeceğini söyle ana Kampüste ise tercih ettigin bölüm sana bilgi verebilirim. Çünkü MYO ise tercihini ilçelerini bilmiyorum ben zonguldak in.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back