• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite tercih için yardım .

Mihranur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
122
0
26
Ankara
merhaba hanımlar bi onceki konumdan taniyanlar vardır beni..
o konumla alakasız olarak birsey sormak istiyorum size açıkcası nereye yazacağımı da bilemedim tam:
kızkardeşimle yazıyorum şuan bu satırları:) yei sınava girdi ve üniversiteli oluyor artık kızımız..
okuduğu bölümden mutsz olan yada iyiki burayı secmişim diyenler bizi biraz bilgilendirebilirmisiniz acaba? sosyal bölümüz bu arada tercih zamanındayız ve ben bu konuda hiçbişey bilmediğim için aklıma direk burası geldi belki yardımcı olabilirsiniz diye.. sağolun şimdiden:)

bence buralardan cevaplar toplamak genel bir kanı oluşturmaz, kız kardeşine de hiçbir yardımı dokunmaz.
kardeşinin alanın, zevkle yaptığı işler, maddi getiriler ve imkanlar öyle çok etken var ki,,, 'hadi kk'ya soralım' diyebileceğiniz kadar basit bir konu değil. bireysel farklılıklar hayatta belirleyicidir.

ha şöyle olur, kardeşiniz alanına göre olabilecek meslek seçeneklerini söyler, o meslekten olan arkadaşlar varsa artısını, eksisini değerlendirir, böylece daha sağlıklı bi araştırma yapmış olursunuz.

Örneğin benim kardeşim de bu yıl sınava girdi ve daha çok sağlık alanında çalışmak istediği için bütün mühendisleri es geçti, çizdik üstünü. önemli olan ilgi alanları ve iş sahibi olma koşulları unutmayın...

kardeşine de En Hayırlısını Allah Nasip etsin diyorum:34:

Hangi bölüme ve mesleğe eğilimli olduğunuzla ilgili kişilik testleri var internette de bulabilirsiniz.
Önce ilgi alanına karar versin ilerde ne yapmak ve nerde olmak istediğini belirlesin

merhaba hanımlar bi onceki konumdan taniyanlar vardır beni..
o konumla alakasız olarak birsey sormak istiyorum size açıkcası nereye yazacağımı da bilemedim tam:
kızkardeşimle yazıyorum şuan bu satırları:) yei sınava girdi ve üniversiteli oluyor artık kızımız..
okuduğu bölümden mutsz olan yada iyiki burayı secmişim diyenler bizi biraz bilgilendirebilirmisiniz acaba? sosyal bölümüz bu arada tercih zamanındayız ve ben bu konuda hiçbişey bilmediğim için aklıma direk burası geldi belki yardımcı olabilirsiniz diye.. sağolun şimdiden:)

bizim sevdiğimiz ya da tavsiye ettıgımız bölmler belkı kardesının sevemeyecegı seyler olacak o nedenle kendı tercıhını kendı yapmalı ama yınede fikrim bayana uygun bir meslek acısından hemşirelik guzel

Bi el atın deyince koltuk kanepe bişey kaldırcaz sandım :1::1::1::1::1:

Koştum geldim :27::27:

Diğer arkadaşlara katılıyorum

kendisi hangi meslekte mutlu olacaksa ben bunu yapabilirim diyosa işte onu sececek ve birde atanma imkanı olanı

seviyorum diye gidip kpss ataması en son 96 ta kalanlarıda yazmasın tabi :27:

bende arkadaşlara katılıyorum önce kardeşin hangi meslekleri istiyo istemiyo onlara karar versin

Back