üniversite seçimi :( üniversite önerin :(

9794asirry

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
148
17
arkadaşlar ben meslek lisesi bilişim teknoloji bölümünde okuyorum.son senem.üniversitede sözel bölüm okumak istiyorum.bana geleceği olan bir bölüm ve üniversite önerir misiniz?:KK43: :)

bölümünüz de gayet güzelmiş, ben bilgisayar mühendisiyim üniversitem türkiyenin en iyi üniversitelerinden biri değil fakat mezun olduktan sonra büyük şirketler hariç(aselsan, tai...) kimse hangi okuldan mezun olduğumu sormadı, ne bildiğimi sordu, okul sırasında hangi projelerde yer aldığımı sordu. kendini geliştirebilmek çok önemli bilişim sektörü her zaman önü açık ve bitmeyecek bir sektör, devir teknoloji devri :) mezun olduktan 1 ay sonra işimi buldum. hala da başvurduğum sürece teklifler geliyor. maaşım da deneyimime göre gayet iyi. hakkınızda hayırlısı olsun.

arkadaşlar ben meslek lisesi bilişim teknoloji bölümünde okuyorum.son senem.üniversitede sözel bölüm okumak istiyorum.bana geleceği olan bir bölüm ve üniversite önerir misiniz?:KK43: :)
Sözel dediğin için söylüyorum. sosyal hizmetler, sosyoloji, osmanlıca dersi olan bir bölüm

Maddi imkanın uygunsa yurtta murtta kalma güzel kardeşim. Bu da okuduğun bolum kadar onemli bir konu. Ömür törpüsü.

aynen zaten yurtta kalıcam eskişhir de okumayacağım ailemden uzak olucam üstüme çok geliyorlar özlesinler beni biraz diyorum :KK43: :)

aa çok pardon ben sözel bölüm okumak istemiyorum olarak gördüm yazdığınızı:confused:

önü açık ama ben bölümümü sevmiyorum kodlar beni sinir ediyor :) kodları ezberlemem gerekiyor ama çok karışık olduğunu düşünüyorum :)

önü açık ama ben bölümümü sevmiyorum kodlar beni sinir ediyor :) kodları ezberlemem gerekiyor ama çok karışık olduğunu düşünüyorum :)
ah canım keşke sevsen o zaman karışık olmadığını da anlarsın, herşey öyle mantıklı ki. ama sevmiyorsan da kendini hangi alanda mutlu hissedeceksen onu seç. puanın düşükse seneye yeniden dene şansını, sevdiğin istediğin bölüme git

evet sevsem çok iyi olucakta işte sevemiyorum :) ben de sözel bölümü seçmek istiyorum :) geleceği olan hemen üniversiteden çıkıp iş bulabileceiğim bir bölüm :) annem elime işimi almadıktansonra para kazanmaya başlayınca kocaya verecek beni okumazsam beni vermiyecek :) :KK70::KK45:

canım özel bir üniversiteyi seçme de hangi üniversiteyi seçersen seç , tecrübe konuşuyor burda pişman olursun :KK45: bölüm olarakta kesinlikle yatkın olduğun bir bölüm seç aman bu bölüm şöyledir böyledir deyipte pat diye atlama üstüne iyice araştır ve kararını öyle ver, eğitim hayatında başarılar diliyorum sana , umarım istediğin olur :KK19:

Canım, sözel bölüm istiyosan Radyo Televizyon ve Sinema tavsiyem. Tabi her bölümde olduğu gibi burdada okudugun sürece kendini geliştirmen şart :) Bilgisayar çıkışlısın hem, iyi bi kurgucu olabilirsin :KK66: Bu bölümü en güzel İstanbulda Antalyada veya Konyada okursun, Konya ne alaka deme, Selçuk üniversitesi İletişim fakültesi ile ünlüdür. Çok iyi imkanları ve kendi üniversite televizyonları+radyo istasyonları tecrübeli hocaları var. Araştır ve Lysnide baya bi yükseltmen gerekecek. Bol şans :KK66:

X