Üniversite okumanin yasi varmi?

Betul_20162010

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
8.527
105
merhaba arkadaşlar ben ticaret meslek lisesi mezunuyum direk geçiş hakkım vardı o yıllar bankacılık-sigortacılık bölümü okuyacaktım ki o yıl evlendim. Is sadece kayıt olma bölümündeyken eşim harç parasını paramiz yok diye geçiştirdi bende cahilce israr etmedim.. şuan çok pişmanım yaşım 34 birşeyler için geçmi kaldım? okumak istiyorum. Ama yıllardır uzak oldugum için ne yapmam lazım nereden başlamam lazım, yeni süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum. Çok rica ediyorum beni bu konuda bilgilendirirmisiniz ,akıl verirmisiniz.

merhaba arkadaşlar ben ticaret meslek lisesi mezunuyum direk geçiş hakkım vardı o yıllar bankacılık-sigortacılık bölümü okuyacaktım ki o yıl evlendim. Is sadece kayıt olma bölümündeyken eşim harç parasını paramiz yok diye geçiştirdi bende cahilce israr etmedim.. şuan çok pişmanım yaşım 34 birşeyler için geçmi kaldım? okumak istiyorum. Ama yıllardır uzak oldugum için ne yapmam lazım nereden başlamam lazım, yeni süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum. Çok rica ediyorum beni bu konuda bilgilendirirmisiniz ,akıl verirmisiniz.
Gec kalmadınız tabi ki. Ben üniversitedeyken sınıf arkadaşım resmen amcaydi 😄 ki yaşınız çok çok genç. Sadece uzak kaldığınız yıllar fazla olduğu için ve sınav tarihi yakın olduğu için işiniz biraz zor. Seneye daha rahat olur. Ama sınavsız geçiş meslek liselerinde var diye biliyorum hala ama onun için mezun olma yilinizin önemi var mı bilmiyorum

33 yaşındayım
3 üniversite bitirdim ikisi açık
Ve bu yıl yksye gireceğim :)
Başkaları ne düşünür diye endişelenerek verdiğim bütün kararlardan pişmanım. Kendi hayallerimin peşinde koşarak yaptığım herşey ise hayatımın en güzel günleriydi.
Bence vazgeçme. Yaşlanmadık henüz ve emeklilik yaşı 60 - 65 40 yaşında mesleğe başlaman bile bu işi 20 yıl yapabileceğini gösteriyor.
Allah ömür sağlık versin hepsi halloluyor

üniversitede bizim yurtta kalan bi kadın vardı. hukuk 1. sınıf, yaşı 48. neden bu yaşta üniversite dedim. çocuklarım sınava hazırlanırken birlikte çalıştık dedi. hayalim hep avukat olmaktı.. okumanın yaşı yok

40 yaşında çoluklu çocuklu bir abla vardı bizim sınıfta hem de hukuk gibi zor bi bölümde... Her derse gelmezdi gelince de böyle biz bebeler laylaylom havasındayken pürr dikkat dersi dinlerdi.. Hatta Hocalar baya takdir edip örnek gösteriyordu bizlere yani Okumanın yaşı yok.

X