Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy ayni bizim ew geldi aklimaa neydii ölee bee çöp eww eee 3 süslu ve daginik br ewde olunca öle oluyoo alaahtan bi arkadas cok titizdi arada gelip topluyoduu
ayol bunlar bitlenir bu pisliğin içindekaydirigubbakcemile3 neyseki bitlenmeden temizlik yapmışlar:roflol: yoksa ben ekrandan girip güüzeeeellll bi temizlik yapacaktım hayrına:lepi:kafamçokkarıştı
hahah süper yaa çok beğendim hepsini..ahh ahh bnm de evim olsa da bnm de kirli olsa yeter ki kendi yemeğimi yapıp yiyim umarım o da olcak marttan sonra bakalım nasip
ilk fotografa cok sasirdim,,televizyonda goruyorum boyle evler ama eger bi universite ogrencisiniz evi bu haldeyse onun ogrenciligindende,bilgisindende supe ederim yani......:
gerçekten de böyleler yaaa, hatırlıyorum da bazı erkek arkadaslarımın evlerinde binbir turlu gariplik vardı, bulaşıklar dağ gibi falan kafamçokkarıştı hatta şu sigara kutularını biriktirmeleri bile :roflol:
vala bende hak veriyorum, bunu anca erkekler yapar.tabii ki pasakli kiz da yok degil amaa erkek kardesleriniz warsa az yalniz birakitysa anneniz odalariin hali daha beterdir. hergün sucuklu yumurta pisirirler veya pizza erler bunlar...hep hazir hep hazir, cöplerini de atmazlar böle ortalikta. ama cinfikirler hak veriyorum, bosuna uni kazanmamislar