- 22 Temmuz 2015
- 57
- 47
- 88
- 30
- Konu Sahibi sansparaben
Merhaba kızlar, üniversitede başına benim gibi bir şey gelen sonrasında düzeltebilen/düzeltemeyen herkesden cevap bekliyorum. Üniversite hocası olanlar yada tanıdığı olanlar da yardımcı olursa çok sevinirim benim için çok önemli. Son sınıf öğrencisiyim ve dersler geçen yıllara göre çok hafif ve az. Bir dersten devamsızlık sınırını bir saat aşmışım ve bu otomasyon sistemine işlenmiş. Vize notu da girilmiş ve ders sonuçlandırılmamış. Haftasonu otomasyona baktığımda şok oldum başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Başarılı bir öğrenciyim. Dersin sorumlusu dekanımız. Kadın ve düzgün konuşulursa konuşalacak bir hocadır ama derslere yoğunluktan dolayı asistanı girdi. Devamsızlıkları da onun işlediğini düşünüyorum. Pazartesi okula gidip durumu çözmeye çalışacam. Çözemezsem bir dönem uzatmak zorunda kalırım ve bu beni maddi manevi çok kötü etkiler. Şimdi size sorum daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı? Üniversite hocasıysanız veya üniversite hocası tanıdığınız varsa otomasyona girilen devamsızlık bilgisi sonradan değiştirilebilir mi? Mümkünse çok zor bir iş midir? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim kızlar çok önemli benim için