Üniversite ile alakalı.

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
İyi akşamlar herkese. Derdim kendime göre büyük malesef. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden. :110:

Okulumda ortalama sorunu var, 1.81 ortalama getirmezsek bir sonraki sınıfa geçemiyoruz. Yaz okuluna gittim, ancak ortalamam 1.75 geldi. Seneye son snıfı okumam gerekirken şimdi sınıf ya da dönem tekrarı yapmam gerekecek. Acaba hocalarla konuşsam, not yükseltme şansları var mı? Daha önce hoca ile konuşup da notunu yükselten var mı? Çok canım sıkkın, vakıf üniversitesi bir de. Aileme henüz söyleyemedim..

Şansını dene. Ve acele et.vakıfsa dönem tekrarından para alacakları için yanaşmayabilirler.hocalara ilemin durumu yok vs de bakalım bi dene bişi kaybetmezsin

Sizin yine iyi bizim 2.00. Dene şansını. Hocanın inisiyatifinde, nasıl hocaların?

Çok kötü de değiller.. Bilmiyorum ki yani gitsem yanlış anlaşılır mıyım dedim. Erkek arkadaşım da beraber gidelim konuşalım dedi ben biraz gözü yaşlı birisiyim. Seneye son seneme Washington kampüsüne gitme niyetim vardı çünkü derslerim online son seneki.

Hocalarınızla konuşun ne kaybedersiniz ki?
Yükseltmeseler bile en azından denedim dersiniz.

Haklısınız...

Şansını dene. Ve acele et.vakıfsa dönem tekrarından para alacakları için yanaşmayabilirler.hocalara ilemin durumu yok vs de bakalım bi dene bişi kaybetmezsin

Yarın gideyim diyorum ben de..

hocalar icin notu sonrdan yukseltmek sorun oluyor canim keske notlariniz aciklanmadan gidip konussaydin :KK43:

Haklısınız ama isteseler yapıyorlar işte bu bariz belli bir şey malesef ki :KK61:

İyi akşamlar herkese. Derdim kendime göre büyük malesef. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden. :110:

Okulumda ortalama sorunu var, 1.81 ortalama getirmezsek bir sonraki sınıfa geçemiyoruz. Yaz okuluna gittim, ancak ortalamam 1.75 geldi. Seneye son snıfı okumam gerekirken şimdi sınıf ya da dönem tekrarı yapmam gerekecek. Acaba hocalarla konuşsam, not yükseltme şansları var mı? Daha önce hoca ile konuşup da notunu yükselten var mı? Çok canım sıkkın, vakıf üniversitesi bir de. Aileme henüz söyleyemedim..

yönetmelik falan mı değişti benim zamanımda (2 sene önce= 1.50 idi sınıf geçme. :KK57:

Benimki devlet üniversitesi ve son düzenlemeyle birlikte 1,75'ten 2,00'ye çıkarmışlar sanırım, tabi bu tarz şeylerle ben pek ilgilenmiyorum o yüzden sanırım ifadesini kullandım. Valla başka okulları bilemem tabi ama bizim okulda, benim yakın çevremden duyduğum kadarıyla hocalarla gidip konuşup notu için bişey yapabilen yok. Bizim hocalar inanılmaz sinir oluyorlar çünkü bu tarz şeylere. 2 puanla falan bırakan hocalarımız var, bütünlemeden kesinlikle geçirmeyen hocalarımız falan var. Hocanın insiyatifindedir aslında ama belki de okulunuzda bu tarz şeylere yönelik sıkı bir disiplin varsa hoca insiyatifi de işlemez. Sana tavsiyem, bence git bi şansını dene ama sakın ısrar etme ve sakın gözyaşı döküp de duygusala falan bağlama, sakın.

Bizim okulumuzda geçme notu 60'tı ve sınavlar çok zordu, ancak bu sene çan eğrisi tarzı bir sistem getirdiler de rahatladık biraz. 2 sene boyunca 60 üzerinden değerlendirildik.

yuh yaa... ama sana bişey diyeyim mi bizim agno toplamları tam 4.00 dı be ben 3.87 ile bitirdim ama bana bir sor nasıl bitirdim :KK70::KK70::KK70::KK70:

notlar girilmeden konuşsaydın keşke hocanla :KK51::KK51:

şimdi para alıyorlarya ders başı onun insiyatifine kalmış oldun :KK51:

:110:Aslında yine onların derslerinden geçer not aldım ama daha yüksek olması lazımdı yani para onlara gitmeyecek, kendi dönem dersimin hocasına gitmiş olacak. O dersleri C- ve C ile geçmişim onları bağlayan yok aslında.. :KK1:

Ne güzel ya bizim 2.50di. Bence bu saatten sonra yükseltmezler ama sen yükseltebileceğin dersler olduğuna inanıyorsan yazın ortalama yükseltme sınavına girebilirsin girdin mi bilmiyorum gerçi

Hocalarla konuşman gerek fakat vakıf üniversitesinde okuyorsan ve hocaların insafına kaldıysan zor işin.
Umarım not yükseltme şansını elde edersin.

Çok kötü de değiller.. Bilmiyorum ki yani gitsem yanlış anlaşılır mıyım dedim. Erkek arkadaşım da beraber gidelim konuşalım dedi ben biraz gözü yaşlı birisiyim. Seneye son seneme Washington kampüsüne gitme niyetim vardı çünkü derslerim online son seneki.

Ya sonuçta geleceğin. Git konuş. Emin ol hocalar çok alışık böyle durumlara. Çekinme umarım güzel haberlerini alırız. Ama yalnız git. Sonuçta hoca kaç kişi bunlar diye duşunmesin hoşlarına gitmez taviz veren durumuna düşmek.

Ne güzel ya bizim 2.50di. Bence bu saatten sonra yükseltmezler ama sen yükseltebileceğin dersler olduğuna inanıyorsan yazın ortalama yükseltme sınavına girebilirsin girdin mi bilmiyorum gerçi
Bölümüm İngilizce malesef o yüzden aslında böyle sıkıntı çekişim.. Yazın malesef bütünleme yok, olsa zaten yeniden denerdim..

X