A Albertynax Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2019 441 17 26 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Albertynax #21 hatik .!.: arkadaşımızın maddi sorunu yok galiba o istediği şeyleri yapmak istiyor yanlış mı anlıyorum ? Genişletmek için tıkla... O kadar iyi değil tabiki kararsızım sadece
hatik .!.: arkadaşımızın maddi sorunu yok galiba o istediği şeyleri yapmak istiyor yanlış mı anlıyorum ? Genişletmek için tıkla... O kadar iyi değil tabiki kararsızım sadece
Astoria for whom the bell tolls... time marches on. Kayıtlı Üye 15 Kasım 2016 17.146 52.902 32 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Albertynax #22 Albertynax .!.: Parayı yatırdım bile yatay geçiş ile geçebilirim ama ortalaması kaç bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Yatay geçiş şartları okuluna göre değişir. Yönetmeliği incelemeniz gerekir.
Albertynax .!.: Parayı yatırdım bile yatay geçiş ile geçebilirim ama ortalaması kaç bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Yatay geçiş şartları okuluna göre değişir. Yönetmeliği incelemeniz gerekir.
H hatik Guru Kayıtlı Üye 15 Aralık 2009 1.121 1.078 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Albertynax #23 açık öğretim olarak okunabiliyordu tds
K kardespayi Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 6.033 18.985 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Albertynax #24 Albertynax .!.: İki senelik mi bölüm diş hekimi olmam imkansız DGS ile tamamlıyım o zaman Genişletmek için tıkla... Diş hekimi olmanız diş hekimliğini bitirmediğiniz sürece mümkün değil ki o kısmı anlamadım
Albertynax .!.: İki senelik mi bölüm diş hekimi olmam imkansız DGS ile tamamlıyım o zaman Genişletmek için tıkla... Diş hekimi olmanız diş hekimliğini bitirmediğiniz sürece mümkün değil ki o kısmı anlamadım
A Albertynax Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2019 441 17 26 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Albertynax #25 sunsea .!.: Bölümler birbirinden alakasız ama caba takdire sayan =) birseyler yapmaya calısıyorsun sonuc olarak. O mu bu mu bilmiyorum ama alternatif olustırmak her zaman iyidir, basarılar =) Genişletmek için tıkla... kardespayi .!.: Diş hekimi olmanız diş hekimliğini bitirmediğiniz sürece mümkün değil ki o kısmı anlamadım Genişletmek için tıkla... ağız ve diş sağlı iki senelik bi bölüm diş hekimi olmam imkansız diyorum
sunsea .!.: Bölümler birbirinden alakasız ama caba takdire sayan =) birseyler yapmaya calısıyorsun sonuc olarak. O mu bu mu bilmiyorum ama alternatif olustırmak her zaman iyidir, basarılar =) Genişletmek için tıkla... kardespayi .!.: Diş hekimi olmanız diş hekimliğini bitirmediğiniz sürece mümkün değil ki o kısmı anlamadım Genişletmek için tıkla... ağız ve diş sağlı iki senelik bi bölüm diş hekimi olmam imkansız diyorum