- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 26
-
- Konu Sahibi Albertynax
Çocuk gelişimini mi tamamlıyım yani?Neden okula kayıt oldun ki? Özel okula boş yere para yatırıp o bitince ağız ve diş sağlığı için tekrar sınava hazırlanmak mantıksız geldi bana
Para vererek tıbbi dokümantasyon okumak... Hayat bu kadar pembe değil. Tekrar hazırlanın sinava.Merhaba arkadaşlar herkes cevaplarsa sevinirim ben bu sene medipolde tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümünü okucam ayrıca açıktan Atatürk Ünide önlisans çocuk gelişimi okucam ben 2 sene anaokulunda çalıştım ve ismekten iki sertifikam var sizce DGS çalışıp açıktan lisansa tamamlamak mı yoksa medipolden mezun olduktan sonra istediğim bölüm olan ağız ve diş sağlığını tekrar tyt çalışıp okusam mı çok kararsızım?
Şunu anlamadım şuan özel okulda tıbbi dökümantasyon ve sekreterliğe kayıt yaptırmışsın. Daha okul başlamadan 3 yol çizmişsin önüne hangisine yöneleceğin konusunda kararsızsın. Bende diyorum ki gelecekte medipolde ki bölümünle ilgili bişi yapma hedefin yoksa eğer niye boşa kayıt yaptırdın? Bari hiç para dökmeseydinÇocuk gelişimini mi tamamlıyım yani?
Para vererek tıbbi dokümantasyon okumak... Hayat bu kadar pembe değil. Tekrar hazırlanın sinava.
Ortalamamı yüksek tutup ağız ve diş sağlığına mı geçsem?Para vererek tıbbi dokümantasyon okumak... Hayat bu kadar pembe değil. Tekrar hazırlanın sinava.
Mezun olunca bu bölümü okurum ama elimde birkaç diploma olsun isterim belki bu bölümden iş bulamam diyeŞunu anlamadım şuan özel okulda tıbbi dökümantasyon ve sekreterliğe kayıt yaptırmışsın. Daha okul başlamadan 3 yol çizmişsin önüne hangisine yöneleceğin konusunda kararsızsın. Bende diyorum ki gelecekte medipolde ki bölümünle ilgili bişi yapma hedefin yoksa eğer niye boşa kayıt yaptırdın? Bari hiç para dökmeseydin
Ağız ve diş sağlığı istiyorsan danışman hocanla iletişime geç bilgi al (o okulda farklıdır belki) diploma puanını yüksek tutarsan önlisans arasında farklı bölüme geçiş yapabiliyorsun
Bu mesleği yaparım sorun değil ben sadece elimle bi kaç diploma olsun istiyorum hangi meslekte çalışırsam önemli değilYatay geçiş yapmak amacıyla üniversite okumanızı önermem. Bu şekilde okuyan kim varsa tanıdığım yatay geçiş yapamadı. Eğer bu mesleği yapmayı düşünmüyorsanız özel üniversiteye boş yere 2 sene ödeme yapmayın.
Merhaba ben tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik okucam ayrıca açıktan önlisans çocuk gelişimi okucam lisansa tamamlasam mı yoksa yatay geçiş yapıp ağız ve diş sağlığına geçsem karar veremedim3 de ayri bolum ne olmak istedigini anliyamadim
Ağı ve diş sağlığı çok yüksek puan istemiyor. Evde kendiniz düzenli çalışarak da kazanabilirsiniz diye düşünüyorumOrtalamamı yüksek tutup ağız ve diş sağlığına mı geçsem?
İki senelik mi bölüm diş hekimi olmam imkansız DGS ile tamamlıyım o zamanAğız ve diş sağlığı dediğiniz bölüm önlisans bölümü mü? Eğer öyleyse iki sene de onu okumanıza değmez. Bence bitirmek isterseniz bölümü bitirin ve diş üzerine bir şey yapmak istiyorsanız ya direkt diş hekimliği okuyun ya da anaokulu ogrentmenligini DGS ile lisansa tamamlayın.
Özel okulda tıbbi dökümantasyon okumak çok da mantıklı değil. En baştan çalışıp istediğiniz bölüme hazırlanın.