Üniversite için acil yardım!

Albertynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
441
17
26
Merhaba arkadaşlar herkes cevaplarsa sevinirim ben bu sene medipolde tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümünü okucam ayrıca açıktan Atatürk Ünide önlisans çocuk gelişimi okucam ben 2 sene anaokulunda çalıştım ve ismekten iki sertifikam var sizce DGS çalışıp açıktan lisansa tamamlamak mı yoksa medipolden mezun olduktan sonra istediğim bölüm olan ağız ve diş sağlığını tekrar tyt çalışıp okusam mı çok kararsızım?

Neden okula kayıt oldun ki? Özel okula boş yere para yatırıp o bitince ağız ve diş sağlığı için tekrar sınava hazırlanmak mantıksız geldi bana

Para vererek tıbbi dokümantasyon okumak... Hayat bu kadar pembe değil. Tekrar hazırlanın sinava.

Çocuk gelişimini mi tamamlıyım yani?
Şunu anlamadım şuan özel okulda tıbbi dökümantasyon ve sekreterliğe kayıt yaptırmışsın. Daha okul başlamadan 3 yol çizmişsin önüne hangisine yöneleceğin konusunda kararsızsın. Bende diyorum ki gelecekte medipolde ki bölümünle ilgili bişi yapma hedefin yoksa eğer niye boşa kayıt yaptırdın? Bari hiç para dökmeseydin
Ağız ve diş sağlığı istiyorsan danışman hocanla iletişime geç bilgi al (o okulda farklıdır belki) diploma puanını yüksek tutarsan önlisans arasında farklı bölüme geçiş yapabiliyorsun

Mezun olunca bu bölümü okurum ama elimde birkaç diploma olsun isterim belki bu bölümden iş bulamam diye

Yatay geçiş yapmak amacıyla üniversite okumanızı önermem. Bu şekilde okuyan kim varsa tanıdığım yatay geçiş yapamadı. Eğer bu mesleği yapmayı düşünmüyorsanız özel üniversiteye boş yere 2 sene ödeme yapmayın.

Bu mesleği yaparım sorun değil ben sadece elimle bi kaç diploma olsun istiyorum hangi meslekte çalışırsam önemli değil

Yatay geçiş olayı hikaye 1 sene boş durup ağız ve diş sağlığı için çalışmanı tavsiye ederim. Ayrıca yapacağın mesleği okuyyp geliştir kendini bence bu şekilde daha başarılı olursun

Tıbbi sekreterliğin atamalarının ne kadar az sayıda ve çok puanda olduğunu bilmeden tercih etmemissinizdir umarım. Bir tanidigim okuyor ama kpss 90 alırsa atanır. Bunun yerine 1 yıl daha bekleyip çalışıp daha iyi bir bölüm secseydiniz keşke. Ya da bölümü bitirip tekrar hazırlanın 4 yıllık ataması iyi olan bir bölüm olsun. Seçtiğiniz bölümlerin mezunu çok işsizi de fazla.

Ağız ve diş sağlığı dediğiniz bölüm önlisans bölümü mü? Eğer öyleyse iki sene de onu okumanıza değmez. Bence bitirmek isterseniz bölümü bitirin ve diş üzerine bir şey yapmak istiyorsanız ya direkt diş hekimliği okuyun ya da anaokulu ogrentmenligini DGS ile lisansa tamamlayın.

Özel okulda tıbbi dökümantasyon okumak çok da mantıklı değil. En baştan çalışıp istediğiniz bölüme hazırlanın.

İki senelik mi bölüm diş hekimi olmam imkansız DGS ile tamamlıyım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…