Canım bencede karakterini değiştirme ama esnetebilirsin bazı durumları.Dediğim gibi insanları kendin gibi sanmadan devam et yoluna.Tabiki dürüst insanlar kolay yetişmiyor, kaybetmede zaten.candas çok haklısın iyikide uzunca yazmışsın bu böyle ya yalan dolan yüzüme canım cicim arkamdan atıp tutumalar inanın başım ağrıyo ya insanlar neden iki yüzlü diye ama böyleler bu özlellşğimi değiştrimeden onlarla mücadelel edicem dik başlı oluşumda çok sorun aynen .
oho üniversite böyleyse ben liseyi bitirmek istemiyorumm
düzgün not tutan kazanır. bir sürüüü çıkar sağlamak amaçlı çevresinde bulunan arkadaşı olur. yüzünü ilk kez gördüğün insanlar gelir not ister vermezsen en kötü sen olursun. herkes notlarını herşeyden daha çok önemser.. hele ünvrsitede çan olayı varsa.. rekabet sinsilik yalan arkadaşlıklar... yok sen derse tam gelmiyosun yok sen tam not tutmuyosn lafları olur. araya not girmeden arkadaşlıklar kurulabiliyorsa o zamnda tadından yenmez. en güzl zamnlarımızdır çünkü. not konusu geçmiyorsa güvenebilirsnsende isteme kimseyede verme en güzeli.
Gerçektende öyle , bizde çaneğrisi uygulanıyor bizim yellozlar utanmasalar sen sorulara yanlış cevap verde biz iyi not alalım diyecekler utanmasalar! Ne oyunlar dönüyor ne oyunlar, özellikle vize ve final zamanlarında etrafımdaki insan sayısının haddi hesabı yok hayır birde elimden geleni yapıp sınavlarda herkese yardım ediyorum buna rağmen düşük not alıyorlarsa bu da onların sorunu.Ha birde benim yardımlarımla aldıkları notları 60 aldım şeklinde söylemiyorlar mı ifrit oluyorum, son finallerde kimseye yardım etmedim hepsi döküldü! oH OLSUN!
not olayı girdimi bozuluyor... iyi yapmışın.. bir teşekkürü çok görmeselerdi!
Yok yok ne teşekkürü birde boy ölçüşmeye çalışıyor hatunlar, benim ortalamam 3.86 onlarınki 2.10 afedersin bu kadar yardıma rağmen sidik zoruyla ders geçiyorlar ve okuduğumuz bölümde işletme yani öyle çok zor bir bölüm gibi düşünülmesin.Ablalarıyım diye başlarda yardım ediyordum ama baktım olmuyor kestim :) Ha bu arada erkek arkadaşlarla bir sıkıntı yok yardım istiyorlar, yardım edincede teşekkürü ihmal etmiyorlar asla, bu kızların kıskançlıkları ne olacak bilmiyorum.
ah ah tam bana göre bir konu bu
5 sene unv okudum hazırlık dahil
ilk senemde yurtta kaldım 6 kişiyle ben 20 yasındaydım odamızda 27 yasında bir ablamızvardı bizde denize dusen yılana sarılır haliyle her sıkıntımızı uzuntumuzu onla paylastık zaman gectikce odada benim samimi oldugum kişi hakkında kötu seyler söylediler bende yapmayın öyle deil dedikce ben sivrildim kaldım tek basıma onlar 5 li grup olup gezmelere gittiler hakkında kötu konustukları kişiyide alarak tabi neyse sonra böyle olmuyor dedim eve çıktım bölümümden bir arkadasımla sorunumuz yoktu tabiki onun ailesinden gelen butun parayı sigarasına vermesi ve kira gunu ev sahibinden kacmak zorunda kalmamız dısında her kira gunu aynı seyi yasıyorduk ve hep onun yuzunden birgun eve geldigimde ev sahibi çıkmamızı istiyor dedi neden dedim ses oluyormus dedi ki eve aksam girip sabah çıkan insanlardık tmm ddim baska ev buluruz ertesi gun geldigimde baska senaryo ev sahibi 1 ay daha kalın sonra cıkın diyor dedi bu ayın kirası ? bende aklım sıra madur olmayayım diye bu benim payıma dusen al sen ertesi gun ben okula gidince kendininkinide koy ver dedim tmm dedi aldı 10 gun daha gecti kapıcı eve geldi artık bosaltmıyormusunuz diye şok oldum bu ay oturcaz kira verdik die ne kirası yok öyle bişi dedi yani uyanık ben dolandırıldım ev arkadasım hanım memleketine gitmişti 1 haftalıgına dayadım mesajı esyalarımı topladım cıktım evden bir dahada yuzunu görmedim ya daha sonra tek cıktım eve huzurluydum guzeldi rahattım kankamın yurttan atılmasına kadar sonra geldi yanıma ddik bu ev kucuk baska yere cıkalım apar topar toplan cık buyuk eve ilk baslarda hersey sorunsuz keske bastan birlikte cıksaymısız diyoruz gel zaman git zaman aramıza 3. girdi nerde çokluk orda ..... derler ya cok dogru benim mustakbel kankam yasadıgı sacma sapan bir ask yuzunden haftada bir gece yarıları hastaneye tasınıyorduk tabi yanından birtek ben 3. kişi yok bu krizlerin birine 3. kişide denk geldi biz yine hastane ev yolunu cektik ve yatırdım kankayı yatagına 3. kişi ertesi gunki sınava calısmaya basladı ama dilide durmuyor birdaha asla görusmem bitti basımı belaya sokar bu ailem duysa beni öldürür vs. sınav haftas gcer kanka bana sorar bu 3. kişi bana neden soguk davranıyor benim hakkkımda bişi dedimi dogru söle diye bende senle görusycegini söyledi o kadar derim tabi o mesaj anında kanka dedigim tarafından 3. kişiye gönderilir 5 dk sonra bizim evde kavga gurultu sen nasıl söylersin nasıl dedikodumu yaparsın ortada kalan ben bunlar kavga bittikten sonra giyinip suslenip biz cafeye fal baktırmaya gidiyoruz diye giderler sanki sözler söylenmemiş gibi benim o ev maceramda öyle biter zaten sonra okul biter
ay ne uzun yazmısım özet gecim
üniversite de kimseye guven olmaz
Bütün sopalıklarda seni bulmuş anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?