üniversite hayallerii

zhracsrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
1
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben lise 3. Sınıf öğrencisiyim daha iki senem var ama şimdiden Üniversite heyecanım başladı.Sizce üniversiteye hazırlık için neler yapmalıyım?Birde şey şimdiden gitmek istediğim üniversiteyi seçtim ama iki bölüm arasında kaldım.Rizede Recep Tayip Erdoğan Üniversitesine gitmek istiyorum.Bölüm olaraksa Makine mühendisliği ve grafikerlik arasında kaldım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu sene hafta içi olacağım. Sıralamam 15 bindi tıp istediğim için kaldım. Şöyle bir gerçek var ki etrafımdaki çoğu insan üniversite hayali kurmaktan sınava hazırlanmayı unuttu. Sen öyle olma bu verebileceğim tavsiye. Ikinci olarak makine mühendisi bir bayanın iş bulma ihtimali çok çok düşük. Grafikerlik hakkında bilgim yok. Illa ki mühendislik diyorsan endüstri düşünebilirsin. Ve böyle özel sektör meslekleri seçeceksen köklü teknik üniversiteleri düşünmeni öneririm. İtü ODTÜ yıldız teknik endüstri mezunu bir insanın iş bulamama ihtimali yok gibi bir şey.

Mustafa Kemal'in askeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…