N
news
Ziyaretçi
- Konu Sahibi news
napıcam bilmiyorum...liseden mezun oldum öss ye gırdım ve barajı gecemedım..zaten lıseden bırsey öğrenılmıyor...neyse dersaneye yazıldım...babam ılk olarak ıstanbul dısını kazanırsan senı gönderıcem dedı annende yanında gelir dedi..bende köpek gibi ders calısıyordum kazanmısken ıyı bıyer kazanayım dıye...neyse dersanenın ortalarına geldık...babam bana sadece ıstanbul da hukuk unıversıtesı kazanırsan gönderırım dısarıyı unut demesmı...ben sok oldumm basımdan assagı kaynar sular döküldu resmen...bende dedım benı dersaneden al ozaman bubılgılerle hayatta gıremem ben oraya bosuna dersaneye para verme dedım...kazanıcaksın dedı...ben moralmen çöktum...derslerı bosladım nasılsa kazanaamıcaktm..vekilo almaya basladımm arada dıyet cabaları mıllet fızıgımle dalga gceıyor sankı amac mankenlık...neyse dersanenın sonlarında ben derslerden kopmus bi şekildeyken babam demezmı ıstanbulda senı özel unıversıteye gonderıcem barajı gec yeter dedı..bende özellerı öyle sanıyordum arkadaslar hep öle gırdı...neyse ben bocalamıs bı seklıde yapabıldıgm kadar calsıtım vebarajı gectım...ılk tercıhlerde gıremedım bır yere ..ama dısarıyı kazandım yanı gıtsem gıdeebılırdmm...benle aynı puanı alan arkadaslarım gıttıler unıye...burdakı özel unılerde puanla alıyorlarmıs benım ıstedıgım bölumde psk ydı...malesef gıremedım...dısarıda okusam bu bölume gıremesdm ama yıne unıye gırerdım...bugn yedıtee unı ye gıttık kounumaya yapılacak bısey yok dıyorlar...ama unıversıte süper bı yer bende bı heveslendmmm ..babam kazanamazsan yıne dersnaye gıdersn demıstı...kafama koymustum gırıcektım yedıtepeye..eve geldım babam caydı göndermıcem senı dersaneye evde calıs bosa harcancak param yok dedıı..ben napıcam ya btun haklarım bıtıı...hayallerım uctu....ek tercıhlerımede bırtek yedıtepeyı yazdm...off offf...hersey ıcın ck gec....napıcam bılmıyorummsenağlama:1no2: