ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE AŞILAMA YAPTIRAN VARMI?

deniz_izm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
27
7
Merhaba;
İlk aşılamamı İzmir'de özel bir muayenehanede yaptırdım. Maalesef tutmadı. Özel muayenehaneler oldukça pahalı olduğu için üniversite hastanesinde şansımı denemek istiyorum. SGK'lıyım.Acaba işleyişi bilen varmıdır? İsteyince hemen aşılama yapıyorlarmı? Ücretler nasıl oluyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba uzun zamandır üyeyim ilk mesajımı yazmak bu güne kısmetmiş.
Mesajınızı görünce yazmak istedim. Bende bugün İstanbul'da bir Üniversite Hastanesinde aşılama tedavisine başladım. Tahliller ve muayene için hastaneye hiç bir ücret ödemedim. İlaçlar için rapor çıkardık ve ilaçlar için 50 tl ödedim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Meleklerimi en kısa zamanda gelirler inşallah :)

Merhaba uzun zamandır üyeyim ilk mesajımı yazmak bu güne kısmetmiş.
Mesajınızı görünce yazmak istedim. Bende bugün İstanbul'da bir Üniversite Hastanesinde aşılama tedavisine başladım. Tahliller ve muayene için hastaneye hiç bir ücret ödemedim. İlaçlar için rapor çıkardık ve ilaçlar için 50 tl ödedim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Meleklerimi en kısa zamanda gelirler inşallah :)
tedaviniz hayırlı olsun allahım sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah. Direk aşılama tedavisine başladılarmı yoksa klomenlemi başladılar acaba?

tedaviniz hayırlı olsun allahım sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah. Direk aşılama tedavisine başladılarmı yoksa klomenlemi başladılar acaba?
Amin inşallah çok sağolun :) Direk aşılama tedavisine başladılar Menogon ve Ovitrelle verdiler. Dün akşam ilk iğnemi oldum

X