ben şuan erciyes üniversitesinde okuyorum önlisans birinci sınıfım arkadaşımla aynı tercihleri yapmıştık sınavsız geçişle yerleştik ama ona sivas cumhuriyet çıktı aynı bölümü okuyoruz benim bölümüm daha yüksek puanla alıyordu.fakat ben istemiyorum burayı ben çok kötüyüm yapamıyorum olmuyo sınıftaki arkadaşların hepsi orada toplanmış hiç anlaşıp tercih yapmadıkları halde.biz o kadar uğraşmışken benim çok zoruma gidiyor depresyona girdim burda kapana kısılmış gibiyim yapamıyorum:"( bende oraya gitmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum yatay geçişi birinci yıl kabul etmiyolarmış falan diye duydum ben çok çaresizim oraya nasıl geçebilirim kaydımı burdan sildirip sınavsız geçiş yapabilirmiyim oraya yada yine kaydımı sildirip açıköğretime geçsem ordanda ikinci döneme alırlarmı beni bilmiyorum ben gerçekten çok kötüyüm nefes alamıyorum burda dayanamıyorum gerçekten olmuyo ben ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun nasıl geçebilirim o üniversiteye.ne yaparsam geçerim kontenjan var üstelik benim üniversitem daha yüksek ordan.ne yapsam şubatta ikinci döneme orada başlayabilirim nolur yardım edin ben dayanamıyorum gerçekten :"(
Son düzenleme: