- 9 Ağustos 2024
- 75
- -48
- 26
-
- Konu Sahibi love-wins-over-hate
Çok kötü kalplisiniz.komşumun kızı türkiyede ilk 1000 içerisine giriyor. ellerinde sonuç belgesiyle işadamlarından burs toplamaya gidiyorlar. şuan daha okul başlamadan yaklaşık 60 bin lira topladılar. bunun bir sınırı yok mu hayatımda böyle birşey duymadım birde gurur duyarak nispet yaparak falan anlatıyor. biz zamanında yokuştaki üniversite binasına yürüyerek giderdik dolmuş parasıyla yemek alalım diye. tuhaf.
Kıskançlıkla alakası yok. Ellerinde çıktıyla dilenci gibi işadamlarının ticaret odası başkanlarının falan kapısına gidiyorlar. Sana göre ülkeyide üstlerine yapmamız gerek değil mi ???Sanane, cocuk kazanmis, gitmis istemis vermisler bursu. Ne kadar kiskancsiniz.
Kıskançlıkla alakası yok. Ellerinde çıktıyla dilenci gibi işadamlarının ticaret odası başkanlarının falan kapısına gidiyorlar. Sana göre ülkeyide üstlerine yapmamız gerek değil mi ???
Kıskançlıkla alakası yok. Ellerinde çıktıyla dilenci gibi işadamlarının ticaret odası başkanlarının falan kapısına gidiyorlar. Sana göre ülkeyide üstlerine yapmamız gerek değil mi ???
Sanane, para senden cikmiyor neticede. Is adamindan burs istiyor. Ister verir ister vermez.Kıskançlıkla alakası yok. Ellerinde çıktıyla dilenci gibi işadamlarının ticaret odası başkanlarının falan kapısına gidiyorlar. Sana göre ülkeyide üstlerine yapmamız gerek değil mi ???
Valla siz 60 bin diyorsunuz da millet katrilyonlar dolandirdi paralar akladilar kimsenin umru degilKıskançlıkla alakası yok. Ellerinde çıktıyla dilenci gibi işadamlarının ticaret odası başkanlarının falan kapısına gidiyorlar. Sana göre ülkeyide üstlerine yapmamız gerek değil mi ???
Ablacığım milleti zorla banlatıcaksın sana ne girip çıkıyor, SANA NE ?? SANA NE??? İstediklerinden para alırlar alan razı veren razı SEN KİMSİN???
Sana net şekilde söylüyorum ki sen bir ruh hastasısın. Öyle kinlenmişsin ki konuya birsürü flood yapmışsın. Rezil. Ayrıca hakaretlerin için sana dava da açacağım. GURURLA. GÖRÜŞÜRÜZ.
AhahahhSana net şekilde söylüyorum ki sen bir ruh hastasısın. Öyle kinlenmişsin ki konuya birsürü flood yapmışsın. Rezil. Ayrıca hakaretlerin için sana dava da açacağım. GURURLA. GÖRÜŞÜRÜZ.
komşumun kızı türkiyede ilk 1000 içerisine giriyor. ellerinde sonuç belgesiyle işadamlarından burs toplamaya gidiyorlar. şuan daha okul başlamadan yaklaşık 60 bin lira topladılar. bunun bir sınırı yok mu hayatımda böyle birşey duymadım birde gurur duyarak nispet yaparak falan anlatıyor. biz zamanında yokuştaki üniversite binasına yürüyerek giderdik dolmuş parasıyla yemek alalım diye. tuhaf.