• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite ayarındaki kurslar

basingazete

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
125
1
116
Ankara
arkadaşlar Ankara ya yeni taşındım daha çok istenbul da özellikle bakırköy de duymuştum bu kursları aldığınız eğitim sonucu diplomanız birçok yerde ve YÖK te tanınıyor ama kaybettim nerde olduğunu sonra bulamadım. bakırköy ya da diğer yerler fark etmez lütfen yardım edin bu tarz kursları bilen var mı mesleki kariyer kursları

tabiki var eğer bakırköyde bu kurslar daha fazla aynı zamanda iş yerleştirmelide sen hanig alanda kyrs istediğini yazmamışsın eğer onuda yazarsan sana yardımcı olabileceğimi sanıyorum.

Başlığı görünce :1shok: dedim n'oluyor? Meslek garantili vb deseydiniz daha doğru olurdu sanırım. yerimseniben

O tip kursları araştırırken çok dikkatli olmanızı öneririm.Birçok örneğini duyuyoruz, okuyoruz; iş vaadiyle hak etmedikleri paraları alıp sonra da anlaşmalı oldukları iş yerlerine görüşmeye gönderip "e biz gönderdik o kadar yere, beğenmediler" diyenleri. Sözleşmenizi imzalarken de çok dikkatli olun.

Back