Aranızda geçtiğimiz aylarda çıkan üniversite affıyla okuluna geri dönen varsa, geri dönüş sürecinin nasıl ilerlediğiyle ilgili bilgi verebilir misiniz?
Aranızda geçtiğimiz aylarda çıkan üniversite affıyla okuluna geri dönen varsa, geri dönüş sürecinin nasıl ilerlediğiyle ilgili bilgi verebilir misiniz?
cnm okulun kendi sitesinde bununla ilgili detaylı bilgiler oluyo.Ama bildiğim kadarıyla okula dilekçe veriyosun ama bunun bi zamanı vardı eylüle kdr olabilir süre.
arkadaşlar benim okulum uzadı da uzadı çok mutsuzum bu konuda. Okuldan atılma kalkmış. Şimdi okuldan kaydımı sildirip afla mı geri dönsem yoksa 6 sene oldu devam mı etsem bilemedim? siz olsanız devam mı ederdiniz sıfırdan fresh bi başlangıç mı yaparsınız?? Lütfen bana akıl verin canım çok sıkkın
arkadaşlar benim okulum uzadı da uzadı çok mutsuzum bu konuda. Okuldan atılma kalkmış. Şimdi okuldan kaydımı sildirip afla mı geri dönsem yoksa 6 sene oldu devam mı etsem bilemedim? siz olsanız devam mı ederdiniz sıfırdan fresh bi başlangıç mı yaparsınız?? Lütfen bana akıl verin canım çok sıkkın
yok baştan başlamak değil aldığım dersleri direk geçmiş olarak sayacaklar devam et diyorsun değil mi herkes öyle söylüyor bilmiyorum ne yapacağım okul uzadı canımı sıkıyor neyseki atılma kalkmış
kafam çok karışıktı ilk defa birine içimi açtım rahatladım teşekkürler evet devam etmeliyim gidebildiği yere kadar gitmeli senin içinde inşallah en hayırlısı olur, istediğin şekilde olur okulun canım