• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite Affı

daisyc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.095
11
158
Kızlar Merhaba.

Aranızda geçtiğimiz aylarda çıkan üniversite affıyla okuluna geri dönen varsa, geri dönüş sürecinin nasıl ilerlediğiyle ilgili bilgi verebilir misiniz?

Kızlar Merhaba.

Aranızda geçtiğimiz aylarda çıkan üniversite affıyla okuluna geri dönen varsa, geri dönüş sürecinin nasıl ilerlediğiyle ilgili bilgi verebilir misiniz?

cnm okulun kendi sitesinde bununla ilgili detaylı bilgiler oluyo.Ama bildiğim kadarıyla okula dilekçe veriyosun ama bunun bi zamanı vardı eylüle kdr olabilir süre.

25 Temmuz son gün. Güz dönemi için henüz bir duyuru yapılmadı her gün bekliyorum. Güz için dilekçe veren var mı?

arkadaşlar benim okulum uzadı da uzadı :( çok mutsuzum bu konuda. Okuldan atılma kalkmış. Şimdi okuldan kaydımı sildirip afla mı geri dönsem yoksa 6 sene oldu devam mı etsem bilemedim? siz olsanız devam mı ederdiniz sıfırdan fresh bi başlangıç mı yaparsınız?? Lütfen bana akıl verin canım çok sıkkın :14:

arkadaşlar benim okulum uzadı da uzadı :( çok mutsuzum bu konuda. Okuldan atılma kalkmış. Şimdi okuldan kaydımı sildirip afla mı geri dönsem yoksa 6 sene oldu devam mı etsem bilemedim? siz olsanız devam mı ederdiniz sıfırdan fresh bi başlangıç mı yaparsınız?? Lütfen bana akıl verin canım çok sıkkın :14:

Nası yani baştan mı başlıycaksın?
Ben olsam kesinlikle devam ederdim...

yok baştan başlamak değil aldığım dersleri direk geçmiş olarak sayacaklar devam et diyorsun değil mi herkes öyle söylüyor bilmiyorum ne yapacağım okul uzadı canımı sıkıyor neyseki atılma kalkmış

Evet devam etmelisin.
Ben de geri dönücem de okulu arıyorum daha belli olan bişey yok diyo, bekliyorum

kafam çok karışıktı ilk defa birine içimi açtım rahatladım teşekkürler evet devam etmeliyim gidebildiği yere kadar gitmeli :7: senin içinde inşallah en hayırlısı olur, istediğin şekilde olur okulun canım

Back