Üniversite 7. Sene ve atılmak

Mikasa Ackerman

Vazgeçtim
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
258
459
23
30
Selamlar herkese kardeşim üniversitede altıncı senesini okuyor. İlk defa çevremden biri okulu bu kadar uzattı ve süreç nasıl işliyor bilmiyoruz. Yedinci senenin sonunda direkt atılıyor mu? Yoksa kendisine sınav hakkı mı veriliyor? Af geliyor diye bir şey duymuştum. Bilgilerini paylaşanlara şimdiden teşekkür ederiz.

Kaldığı bütün derslerden yök sınav hakkı tanıyor. Geçecek kadar çalışıp sınavlara girerse mezun olur. Artık mezun olmak değil mezun olmamak zor. Sistem resmen çocukları mezun etmeye zorluyor. Ortalama bir maymun bile mezun olabilir.

O nasıl oluyor? İlk defa duyuyorum. Tek veya üç ders sınavını duymuştum da bütün derslerden nasıl oluyor?

O nasıl oluyor? İlk defa duyuyorum. Tek veya üç ders sınavını duymuştum da bütün derslerden nasıl oluyor?
Yök ün sonradan çıkardığı uygulama. Tek ders sınavı zamanında mezun olamayanlara oluyor. Bu bahsettiğim bütün sınavlara hak tanınma atılmadan önce -yani 7. yılın sonunda olan- bir ugulama.

Yök ün sonradan çıkardığı uygulama. Tek ders sınavı zamanında mezun olamayanlara oluyor. Bu bahsettiğim bütün sınavlara hak tanınma atılmadan önce -yani 7. yılın sonunda olan- bir ugulama.
O raddeye gelen tanıdığım olmadığı için hiç duymamıştım.

Af geleceğini de sanmıyorum. Gelecekse de 2 - 3 senesi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…