üniforma tutkusu.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xAyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.277
30
88
Diğer
Kızlar merhaba...
Bana polislikle ilgili bilgi verin lütfen aramızda polis olanlar muhakkak vardır işinizden memnun musunuz? Meslek hayatımın yönü farklı olsa da içimde hep bi uktedir hep polis olmayı istedim belki şimdi sizlerden bi cesaret alıp atılırım bu yola tabiki şüpelerim oluyo devamlı tainm olsa eşimi 3senede bir nereye götüreyim olur mu ki acaba diyorum gece nöbet olsa eşim nasıl karşılar diyorum sonra ya olur o kadarı her mesleğin zorluğu var diyip kendimi avutuyorum ne biliyim kafam doldu ama bi yandan da isteğim çok büyük bu konuda gerçi destek görüyorum ama ya ilerde farklı olursa..yaşım çok genç şuanda o yüzden kendime olan güvenimi umudumu yitirmemeye çalışıyorum..
hadi baa yardımcı olun.....

hiç fikri olan yok mu kızlar cevaplarınızı yorumlarınızı bekliyorum..

bence çok zor bi meslek ya ve çok yıpratıcı
bu işi sevmeden kimse yapamaz sanıyorum
açıkçası bana pek mantıklı gelmiyor , ben yapamam :)

haklısın küboşum ama içimde bi ukte kaldı..hayat bazen başka bi tarafa doğru akıyor..hayırlısı ne diyeyim..

haklısın küboşum ama içimde bi ukte kaldı..hayat bazen başka bi tarafa doğru akıyor..hayırlısı ne diyeyim..

kuzum ya bayana zor valla olma boşver :)
hakkında hayırlısı olsun canm benmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…