unibaby yenidoğan ıslak mendil

erdemix

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
278
127
648
İstanbul
arkadaşlar siz ıslak mendil kullanıyormusunuz unibaby kullanıyorum oda heryerde yok eşim eczaneden 5 ytl ye almış 12 li paket aldık oda bitmek üzere kızım 1 buçuk aylık sayılır başka marka ıslak mendil için erkenmi başka marka da bilmiyorum dışarıda çıkmıyorum size sorayım eşime aldırayım sıcak suyla yıkasam daha küçük pişik olmasındanda korkuyorum bu bezden çok memnunuz ama her yerde yok hermde hemen bitiyor

Allah allah heryerde var nasıl bulamıyorsunuz şaşırdım? Üstelik istanbulda yaşıyorsunuz, mopaşlarda var, carefourlarda, e-bebekte, dastinide ne bileyim benim gittiğim heryerde var yani...

bende unibaby kullanıyorum eşim migrostan alıyor ama fiyatını bilmiyorum. bir ara pamuk ve suyla temizledim çok kötü pişik oldu bebeğim. tekrar unibaby e döndüm çok şükür bişeyi kalmadı.
herkes su ve pamuk en sağlıklısı diyor ama benim kızıma pişik yaptı. doğduğundan beri unibaby yenidoğan kullanıyorum çok memnunum.

canım ben molfix in ıslak mendilini kullanıyorum.çok güzel.bi kremlisi bide losyonlusu var.ben kremlisini kullanıyorum.çok güzel.sürekli kullanımda pişik önleme özelliği var.bezinide molfix alıyorum pamuk gibi poposu kızımın

ben nivea kullanıyorum çok memnunum arkadaşlar tavsiye ederimdaha hiç pişik olmadı oğlumun poposu...

bende uni baby ıslak pamuk mendil kullanıyorum kızım 2 aylık çok memnunum pişik yapmıyor.diğer markalar gibi marketlerde satılmıyor.o yüzden ben toplu alıyorum.3 tanesi 10 ytl ye alıyorum sanırım bu kampanya çoğu yerde var.niveada var ewde ama ilerleyen zamanlarda geçicem ona

Bende doğumdan önce toplu almıştım,kampanya fiyatı 3 adeti 10 ytl. ydi.Bazı marketlerde bulunmuyor,bende bulamadım birara ve bebedor aldım pişik oldu hemen kızım.Islak mendildenmi yoksa başka birşeydenmi bilemiyorum ama.Aslında ıslak mendil kullanmayada iyi demiyor doktorlar,çünkü kurulamıyor anneler genelde.Islak pamuk-su veya ıslak mendil ne olursa olsun kurulayıp öyle bezi bağlamak pişiği önlüyor.Keramet ıslak mendille değil bence:)))

unibaby ben de zor buluyorum, "nivea sensitive no perfume" kullanıorum bulamayınca, gayet memnunum

bende ilk 1 ay onu kullandım ama içind 40 tane var hemen bitiyo şimdide dalin kullanıyorum ama babamız gec saat bitti diye markete almaya gitti kalmamış fresh sft diye bişey aldı ama hiç bişey olmadı şimdi bitsin bakalım sanırım bebedor a gecicem llk kızımdada canbebe ve bebedor kullanmıştım coookta memnundum

E-bebek ten dogru internetten siparis veriyorum ben..Cok guzel kampanya var unibaby'de..Disari cikip almaktansa kapina kadar en az 90 liralik siparisi tasima ucreti almadan getiriyolar.

ilk başlarda unı nın yenidoğanını kullandım,sonra nivea hediye gelmişti onu kullandım.bi ara annem jhonson almıştı.bu hafta pamuksu losyonlusu mu ne var onu aldım migrostan.gene de unıbabyden memnunum

4 aylık oğluma ben de hep unibaby kullandım ve memnunum hiçbi sorun yaşamadım yalnız önerim ne marka olursa olsun bebek kaka yaptığında mutlaka yıkayın poposunu. ben dışarıda yapmadıysa eğer kakasını her seferinde üşenmedim yıkadım mis gibi çok rahatlıyor. aşılıyken su değmemesi için kullanıyorsum resmen bebek bile anlıyor farkı sevmiyor pişik olmasa da sudan şaşmayın derim ben

bende yaz günü olacağı için sürekli yıkarım altını diye düşünüyorum..ayrıca hem nivea hemde primanın yenidoğan için tasarlanmış ıslak mendilini aldım gerekirse diye...

Bende unıbaby ıslak pamuk mendil kullanıyorum Amerikan hastanesinde doğum yaptım hastane bize bu ürünü önerdi. Çünkü paraben parfüm vesaire içermiyor. e bebekten internetten sipariş vererek alabilirsiniz. ertesi gün teslim ediyorlar. Onun dışında internetten bakın fıyatına nerde ucuzsa ordan internetten büyük kutu olarak alıyorum ben. Heryerde fıyatı farklı farklı oluyor ve çok alınca fıyat farkı önemli hale geliyor cunku dediğiniz gibi hemen bitiyor bu maalesef.

1 buçuk aydır gül suyu ve pamuk kullanıyorum doğumdan önce unibaby 3lü kutu aldım ama hiç kullandım gülsuyuna alıştı diye.. sanırım biraz da alıştırmaya bakıyor neye alıştıysa onunla devam etmek lazım

En iyi çözüm pamuğu ıslatarak kullanmaktır. Tavsiye edilen ürünleri burun derinizde denemelisiniz nasıl yaktığını göreceksiniz ki bebek cildi daha hassastır. Forumlarda pompalanan ürünlere karşı temkinli olmakta fayda var.

Ben çok memnunum. Sudan daha steril dedi ebe hemşiremiz. Unibaby altbezi de harika. Sırf pamuk. Yumuşacık. Tavsiye ederim onu da

Benim oğlumda 4 aylık ilk pamuk ve gül suyu kullandım sonra primanın ıslak mendilini aldım sonra dalin sonra molfix sonra huggies en son uni baby aldım bende marketlerde bulabiliyorum ben sürekli değiştiriyorum ıslak mendili bi sorunda yaşamadım uni baby bitsin yine değişik alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…