arkadaşlar siz ıslak mendil kullanıyormusunuz unibaby kullanıyorum oda heryerde yok eşim eczaneden 5 ytl ye almış 12 li paket aldık oda bitmek üzere kızım 1 buçuk aylık sayılır başka marka ıslak mendil için erkenmi başka marka da bilmiyorum dışarıda çıkmıyorum size sorayım eşime aldırayım sıcak suyla yıkasam daha küçük pişik olmasındanda korkuyorum bu bezden çok memnunuz ama her yerde yok hermde hemen bitiyor
arkadaşlar siz ıslak mendil kullanıyormusunuz unibaby kullanıyorum oda heryerde yok eşim eczaneden 5 ytl ye almış 12 li paket aldık oda bitmek üzere kızım 1 buçuk aylık sayılır başka marka ıslak mendil için erkenmi başka marka da bilmiyorum dışarıda çıkmıyorum size sorayım eşime aldırayım sıcak suyla yıkasam daha küçük pişik olmasındanda korkuyorum bu bezden çok memnunuz ama her yerde yok hermde hemen bitiyor
4 aylık oğluma ben de hep unibaby kullandım ve memnunum hiçbi sorun yaşamadım yalnız önerim ne marka olursa olsun bebek kaka yaptığında mutlaka yıkayın poposunu. ben dışarıda yapmadıysa eğer kakasını her seferinde üşenmedim yıkadım mis gibi çok rahatlıyor. aşılıyken su değmemesi için kullanıyorsum resmen bebek bile anlıyor farkı sevmiyor pişik olmasa da sudan şaşmayın derim ben
Ben çok memnunum. Sudan daha steril dedi ebe hemşiremiz. Unibaby altbezi de harika. Sırf pamuk. Yumuşacık. Tavsiye ederim onu daarkadaşlar siz ıslak mendil kullanıyormusunuz unibaby kullanıyorum oda heryerde yok eşim eczaneden 5 ytl ye almış 12 li paket aldık oda bitmek üzere kızım 1 buçuk aylık sayılır başka marka ıslak mendil için erkenmi başka marka da bilmiyorum dışarıda çıkmıyorum size sorayım eşime aldırayım sıcak suyla yıkasam daha küçük pişik olmasındanda korkuyorum bu bezden çok memnunuz ama her yerde yok hermde hemen bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?