Ünal Şahin

bibiprenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
2
2
1
33
Burun estetiği yaptırdım, sonrasında dudak dolgusu ve göz altı dolgusu yaptı Ünal Bey. Kesinlikle tavsiye ederim, son derece etik ve ameliyatı da dolgu, botox uygulamaları da çok doğal ve iyi ürünler kullanıyor. Plastik cerrah arayanlara kesinlikle tavsiye ederim, piyasadaki doktorların çoğunu biliyorum uzmanlığı çok önemli. Fiyatları da çok yukarda değil, kullandığı ürünler iyi markalar olmasına rağmen makul.

Ünal beyle bende görüşmüştüm gerçekten çok güven vermişti bana ama uzak olduğu için gidemedim yoksa tercih edilecek iyi bir doktor

Armadanın arkasında bence yol önemli değil merkezi sayılır artık, iyi doktor bulmak zor. Çok arkadaşımı yönlendirdim baya memnun herkes

BOTOX ve göz altı dolgusu yaptırdım, çok doğal oldu baya memnunum, gözlerim çok yorgun bakıyordu gören herkes muhteşem bi değişim var dedi:) Armada Yaşam sokağında Via Tower İş Merkezinde kendi yerini açtı, çok güzel bi klinik olmuş, tavsiye ederim...

Ünal Şahin beye 1 ay sonra ameliyat olacağım. Karın germe ve meme küçültme... Allah aşkına kendisi hakkın da olumlu veya olumsuz bilgi sahibi olan bişiler yazsın.... lütfen

Ünal Şahin beye 1 ay sonra ameliyat olacağım. Karın germe ve meme küçültme... Allah aşkına kendisi hakkın da olumlu veya olumsuz bilgi sahibi olan bişiler yazsın.... lütfen
Merhaba..oldunuz mu? Ve memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…