D
dersim_78
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi dersim_78
canım çok teşekkür ederim güzeldüşüncelerin için allah hepimizin yar ve yardımcısıolsun...:a015:canım allahtan umut kesilmez yaşadığımız sürece.bakarsın hiç beklemediğin anda çok güzel şeyler oluverir.sakın umudunu yitirme.allah hepimizin yanında olsun.
HİSLERİME TERCÜMAN OLMUŞSUN KELEBEĞİM.EVET ATNI DURUMDA BEN OLSAYDIM EŞİM ASLA SIRTINI DÖNMEZDİ..ZATEN BÖYLE YAPISI OLDUĞU İÇİN SEÇMEDİK Mİ BİZ DE EŞİMİZİ..BU DURUMU EVLENMEDEN ÖNCE BİLSEYDİN EVLENİR MİYDİN DİYORUM KENDİME CEVABIM HEP EVET OLUYOR...a.scanım benim keşke yanında yakınında olabilsem de hıçkıra hıçkıra ağlayabilsek insan böyle durumlarda kendini ne kadar yalnız hissediyor.Ben de eşime birşey hissettirmemek için o kadar uğraşıyorum çabalıyorum ki kendi acımı yaşamaya fırsat bulamıyorum.Eşimin yanında ağlayamıyorum,annemin yanında ağlayamıyorum,kimseye bişey anlatamıyorum.Evde yalnız kalmaya çalışıyorum acımı yaşamak için ağlayabilmek için.Ama hep şöyle düşünüyorum aynı sorun benden de kaynaklanabilirdi.O zaman eşim bana destek olmaya devam ederdi çok iyi biliyorum.allahım çekemeyeceğimiz dertler yüklemesin bizlere....Hakkımızda herşeyin hayırlısını versin yarabbim.Arkadaşım senin için dua ediyorum herşey gönlünce olsun..........
canım benim
Herşey allahtan unutma. Bir şekilde hepimizin sabrı sınanıyor. Bu dünya sınav dünyası. Farkındayım bunları söylemek çok zor. Ama gerçek bunlar. Ondan başka sığınacak kimsemiz yok. Herşeyin hayırlısını dileyelim. Sağlık sihhat herşeyden önemli. İnsan bunu kaybedince anlar. Hayat kısmetten öteye gitmiyor.Allahtan umut kesilmez. dualarını eksik etme. Allah yardımcın olsun
sağol canım teşekkür ederim,paylaşımın için..her şey gönlünce olsun.O kadar güzel bir yüreğin var ki, karşılığını mutlaka alacağına inanıyorum. Hiç bir şeyin sonu değil, sen de gayet güzel ifade etmişsin zaten.
Canım eğer Allahın takdiri buysa, gerçekten hiç yolu yoksa tabiki Allahtan gelene razı olmak zorundayız, Allah başka kederler ve hastalıklar vermesin, ama yine de herşeyi bitirip kabullenip vazgeçmemek lazım sanki, bilmiyorum kaç doktora gittin ama biraz daha araştırıp, başka yollar arayamazmısın, sanırım sorun eşinden kaynaklanıyo ama insan bünyesi sürekli değişim gösteriyo, yarın ne olacağı belli olmaz, Allahtan ümit kesilmez, Allah yardımcınız olsun ve gönlünüze göre versin inşallah
senace teşekkür edrim güzel dileklerin için,katılıyorum ve allaha sığınıyorum..sevgiyle kal..ALLAH SİZE SABIR VERSİN, BOL BOL DUA EDİN...
ÇEVREMDE ÇOK ÖRNEK BiLİYORUM.
ÜMİTLERİNİN TÜKENDİĞİ ANDA, EVLAT SAHİBİ OLDULAR.
ALLAH SANADA BU GÜZEL DUYGUYU NASİP ETSİN İNŞALLAH.
HİÇBİR ZAMAN İSYAN ETME, UNUTMAKi BU DÜNYADA HERKES BİR SINAVDA...
SENDE BU ZOR ZAMANI DUALARLA GEÇİR.
YAZINI OKUDUĞUMDA DA ÇOK ETKİLENDİM, DUYGULANDIM.
BU ZOR DÖNEMLERİ ÇABUK ATLATMAN DİLEĞİYLE...
insallah bir mucize olurda o mutlulugu yasarsin canim,kurban oldugum rabbim yeterki ol desin olmayacak sey yoktur,seni cok ama cok iyi anliyorum ayni durumda oldugumuzdan canim