D dasist Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2022 55 15 26 Cuma 12:51 Konu Sahibi dasist #1 Umuttepe de emek beye aşılama yaptıran var mı süreç hakkında bilgi verebilir misiniz başarılı oldunuz mu
Umuttepe de emek beye aşılama yaptıran var mı süreç hakkında bilgi verebilir misiniz başarılı oldunuz mu
R Rabia4158 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2024 10 1 36 Salı 01:12 Konu Sahibi dasist #2 Merhaba ben emek hocaya gittim ama daha sonra sıra bulamadığım için özge hanıma devam ettim bu gün aşılamamın 14. Günü sabah test yaptırıcam hayırlısı bakalım ama ikiside bu konuda süperler çok ilgili ve naifler
Merhaba ben emek hocaya gittim ama daha sonra sıra bulamadığım için özge hanıma devam ettim bu gün aşılamamın 14. Günü sabah test yaptırıcam hayırlısı bakalım ama ikiside bu konuda süperler çok ilgili ve naifler
Purple rose 🌺🦩 Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2021 596 318 Salı 07:22 Konu Sahibi dasist #3 Ben aşılama olmadım özge hoca ile tüp bebek sürecindeydim. Ama emek hocada bu konuda iyidir ikiside iyiler
Ben aşılama olmadım özge hoca ile tüp bebek sürecindeydim. Ama emek hocada bu konuda iyidir ikiside iyiler