Umutsuzluga kapılanlar buraya

cancanyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Manisa
Arkadaslar derdımden sızler anlarsınız 1 sene oldu olmuyor bebegım sorunda yok suan doktorun dedıgıne bakılırsa 1senede bıle yıprandım arkadaslarım hep hamıle kıskanmak degılde heves benımkısı herhalde kucukken ne olmak ıstıyosun dıye sorduklarında anne derdım bebeklerı okadar cok sevıyorum bu duyguyu ılk ne zaman anlıcaz esımle ama tavsıyem belırtı aramayın ben kesın hamıleyım dedıgım aylarda hep umutsuzluga hayel kırıklına ugradım sımdı 3 gun gectı hastalıgım duzenlı adet gorurum bu ay gunlerımı bıle takıp etmedım cok calsmadım oyle ama gene umutsuzum yaaa

umutsuzluk yok arkadaşım.
asla negatif düşünce yok.. hep pozitif.. hep pozitif... oki doki?

çok yakın arkadaşım... tam 1 sene boyunca çabaladı... çok çabaladı canım benim... ne akıntılar kontroller, ne ateş ölçmeler.. ne hormon testleri.. 1 sene boyunca didik didik ettirdi kendisini.. olmadı.
nisanda bırakmıştı korunmayı.. hapları kesti yani.
haziranda çalışmalara başladıklarını söylemişti. 14 sene sonra, artık 'sebebi belli olmayan infertilite' dendi doktorlar tarafından... aşılama falan gibi bişeylere yönlendirildiler.
ama, daha ordaki tedaviye başlamak için gittikleri gün, ilk testlerde arkadaşım hamile olduğunu öğrendi.

tam 14 ay sonra.. umudunu tamamen yitirdiği gün yani... tak dedi canına artık, gitti bi merkeze.. orda öğrendi hamiş olduğunu.

sakın umudunu yitirme. çok kafayı takmamak lazım. takılınca olmuyor işte.... bebişler, rahat kafaya rahat bedene geliyorlar.. uğraşmayacaksın... meleğin sana sürpriz yapacak annesi..

üzülme sakın. umudunu da yitirme lütfen..
allah yanında yardımcın olsun inşallah.

sagol canım ıyi dileklerin ıcın moral verdın simdı 4gun gecti adetım cok duzenlıdır genede olurum dıye test yapmıyorum.sankı cocugum olmucak gbı geliyo hep .inan biliyorum 4.5sene bekleyenler bile var ama ben okadar beklemek istemiyorum 1sene yetti ruyalarımda hep cocumu kucama aldımı göruyorum.esimi sevındirmek istıyorum artık baba olcan demek ıstıyorum

Back