umutsuz09 HAMİLEEEEE

Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

evet ben ikinci rahim filminden hemen sonra hamile kaldım arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah isteyen herkes hemen hamile kalır

bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm, keseyi gördüm, ilk fotoğrafını bile aldım harika bi duygu

İnanamıyorum sonunda oldu tam 15 ay sonra güzel haberi aldım, 7 ay sonra falan tedaviye başladım, rahim filmi çekildi tüplerin kapalı dediler ameliyat olacak dedi doktor bi daha o doktora gitmedim temmuzda ankaraya gittim tekrar rahim filmi çektirdim kendiliğinden hamile kaldım, hiç belirti yaşamadım, adetim 3-4 gün geçtikten sonra kasıklarımdan bacaklarıma doğru ağrı oldu,adetim bir hafta geçti bu sabah test yaptım ve iki çizgi çok belirgin çıktı HAMİLEYİM, dünyanın en mutlu insanı benim şu anda, herkese her zaman dua ediyorum isteyen herkes yaşar inşallah bu duyguyu,,

cnm ben de 4 haftalık hamileyim bu sabah test yaptımm...pozitif çıktı...:teytey:

tebrik ederim canım .bnde 3 yıl hap kullandım doktor kontrolünde bıraktım doktor 6-7 ay olmaz dedi 3 yıldır kullandığım için.bıraktığım ay 1 defada oldu rabbim orda beklyormuş sanki beni sonra kendime kızdım 3 sene onu engelledim diye çalışyordum ev alıyım araba alıyım dedim paar birktrelim dedim 3 yıldır hiçbirşey nasip olmadı ve hamileyim 21 haftalık araba aldık .onun için rabbim rızkıyla veriyor şimdi çok pişmanım ::KK43:

rabbim kucağına almayı nasip eğlesin canım benimde tüp bebkle oldu şu an bende 6 haftalık hamişim rabbim tüm bebiş isteyen annelere nasip eğler inşallah

umurtsuz canım çok tebrik ederim .... bana büyük umut oldun bende yeni rahim filmi çektirdim tüplerin kapalı dediler ameliyat olucam 15-20 gün sonra allahım benide görün hiç ameliyata gerek kalmadan bende anne oluyum aminn lütfen dua edin benim için

X