umutsuz09 HAMİLEEEEE

umutsuz09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
1.390
0
39
İnanamıyorum sonunda oldu tam 15 ay sonra güzel haberi aldım, 7 ay sonra falan tedaviye başladım, rahim filmi çekildi tüplerin kapalı dediler ameliyat olacak dedi doktor bi daha o doktora gitmedim temmuzda ankaraya gittim tekrar rahim filmi çektirdim kendiliğinden hamile kaldım, hiç belirti yaşamadım, adetim 3-4 gün geçtikten sonra kasıklarımdan bacaklarıma doğru ağrı oldu,adetim bir hafta geçti bu sabah test yaptım ve iki çizgi çok belirgin çıktı HAMİLEYİM, dünyanın en mutlu insanı benim şu anda, herkese her zaman dua ediyorum isteyen herkes yaşar inşallah bu duyguyu,,

Tebrıkler cnm...allah tamamına erdırsın ınŞallah...darısı benım ve bekleyen herkesın baŞına ınŞallah...

kızlar çok teşekkür ediyorum inanın hep dualarımdasınız sadece biraz sabır mutlaka olacak mutlaka buna çok inanın bakın ben buraya üye olalı tam bir yıl oldu ve o zaman konuştuğum arkadaşlarımın çoğu hamile hatta bebekleri oldu bile ama ben hep onalrı takip ediyodum bu çok acıydı ve tam bir yıl sonra benimde oldu inanamıyorum hala...

Allah yüzünü hep güldürsün cnm bebişinle mutluluklar inş hayırşıosıyla kavuşursunuz :)))))))

tebrik ederim canimm,saglicakla kucagina almakta nasip olsun insallah
bizlerede dua et,darisi hepimizin basina

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.

allah tamamına erdirsin canım insallah sağlıklı bir bicimde kucağına alırsın bebisini

kızlar çok teşekkür ediyorum inanın hep dualarımdasınız sadece biraz sabır mutlaka olacak mutlaka buna çok inanın bakın ben buraya üye olalı tam bir yıl oldu ve o zaman konuştuğum arkadaşlarımın çoğu hamile hatta bebekleri oldu bile ama ben hep onalrı takip ediyodum bu çok acıydı ve tam bir yıl sonra benimde oldu inanamıyorum hala...

aa benı unuttun canım bak ben beklıyorum hala :)
canım ben hep inandım senin hamıle olçacagına senın inanmayışın benı çok uuzyordu bugun aldıgım en guzel haber tatlım bu gercektn çok sevındım canım

gözün aydın canım rabbim kucağına alıp koklamayadı nasip etsin ne kadar sevindim şu mübarek günde ne güzel sevindirmiş sizi bizlerde çok dua et rabbim tez zamanda bana ve isteyen herkeze nasip etsin inşallah

CtNO-1pe-1.jpg

tebrikler allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.rahim filmi sonrası hemen mi hamile kaldın ?haftaya bende çektiricemde umut oldu bana

X