Umutsuz..

Zeze92

Mucizemi bekliyorum ❤️👼
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
1.283
1.754
63
Merhaba, buralarda dolanıp küçükte olsa umut arayan arkadaşlarım Adetim geçeli iki gün olacak neredeyse henüz hastalanamadım. Önce olsa adet günüm gelmeden 1 hafta önce test yapmaya başlardım . Şimdi hiç geçmeyen günüm geçtiği halde test yapasım gelmiyor . 4 gündür kasık ağrım , karın ve bacak ağrım var . Önce olsa hemen bunları hamilelik belirtisine yorardım rabbim hepimize sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin Benim gibi anne olmak için çabalayan , üzülen , Allah’a sığınan herkes duamda bir gün biz de anne olacağız

Insaallah insaallah

Aaa umutsuz diye başlık acmissiniz ama hamileydiniz sanki dün söylediniz di mi

Gebeliğimi öğrenmeden bir saat önce açmıştım , bir iç döküş gibi düşünün .
Çok sevindim adınıza. Dua eder misiniz bana da. İç dokus değil artık iç çöküş evresindeyim ben de sanırım Allah nasip etsin inşallah hayırlısıyla

dün testini attınya gördüm neden umutsuz

Çok sevindim adınıza. Dua eder misiniz bana da. İç dokus değil artık iç çöküş evresindeyim ben de sanırım Allah nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Ederim tabi ki , seni o kadar iyi anlıyorum ki . 17 aydır Her gün buralarda umut aradım . Bize hep tüp bebek yaptırın dedi doktorlar . Rabbim inşallah size de en koşa zamanda hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip eder Öğrendiğim an ilk aklıma gelen rabbim isteyen herkese tattır bu duyguyu demek oldu

dün testini attınya gördüm neden umutsuz
Bu paylaşımdan bir kaç saat sonra test cesaret edebildim. Hep hayal kırıklığı yaşadığım için vazgeçmiştim testin sonucu bana çok büyük sürpriz oldu çünkü biz Ocak’ta tüp bebeğe başlayacaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…