Psikoterapiye gitmiyorum alti aydir kullaniyorumBana da sormuşsunuz, uzaktan hic konuşmadan bir şey diyemem kendi adıma .
Ilaci ne kadar süredir kullanıyorsunuz psikoterapiye gidiyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikoterapiye gitmiyorum alti aydir kullaniyorumBana da sormuşsunuz, uzaktan hic konuşmadan bir şey diyemem kendi adıma .
Ilaci ne kadar süredir kullanıyorsunuz psikoterapiye gidiyor musunuz?
Ilaca devam ediyorum aksamki içtiğim ilaci uyku yapıyor diye degistirdik arada geliyor bu hallerAdı üzerinde kronik depresyon, bastırdıkça geri çıkabiliyor
Eğer ilaca bir kaç hafta hatta 1 ay verdiyseniz ve iyi hissetmiyorsanız doktorunuzla konuşun tekrar
6 ay uzun bir süre hic mi etkisi olmadı. Doktorunuzdan memnun musunuz?Psikoterapiye gitmiyorum alti aydir kullaniyorum
Doktorum iyi yukaridada yazdim iyiydim aslinda ilaci degistirince bir haller oldu6 ay uzun bir süre hic mi etkisi olmadı. Doktorunuzdan memnun musunuz?
Doktorunuza güveniyorsanız ilaç değiştirme konusunda da mutlaka doğrusunu yapmıştır.Doktorum iyi yukaridada yazdim iyiydim aslinda ilaci degistirince bir haller oldu
Evet düzenli kullaniyorum teşekkür ederimDoktorunuza güveniyorsanız ilaç değiştirme konusunda da mutlaka doğrusunu yapmıştır.
Depresyon distimikte ilac en etkili tedavilerden biridir . Mutlaka düzenli kullanmaya devam edin . Bu ilaç değiştikten sonraki etkiler geçici olabilir .
Alprazolamı depresyon tedavisi için verdiler bir arkadaşıma..Hanımefendi doktorum ben :) benzodiazepinler antidepresan olarak degil ;
Genelde anksiyete uyku bozukluklarında kullanılır .
Google muAcikliyorum googledan bulup başka şeyler getiriyorlar aaa sen bilmiyorsun demek için ....
Ya depresyon tedavisinde verilen her ilaç antidepresan mi oluyor? Ilaclar hastalığa degil kendi etkilerine göre siralanirlar .Alprazolamı depresyon tedavisi için verdiler bir arkadaşıma..
Ayrıca konuyu saptırıyorsunuz bulgunun olmadığını yazdım zaten ama aynı etken maddeleri vücudun sürekli kullanımında 4-6 haftadaki etkiyi (veya en iyi hissettirdiği zamanı) görememe olabiliyor(ilaç o bünyeye uygun değil gibi) .. Bunu en iyi sizin de biliyor olmanız gerek..
Okuduğunuzu anlayamamak gibi bir derdiniz mi var sizin? 98765 kere yazdım üstte öyle bağımlılık için bulgunun olmadığını biliyorum ben de diye ama içerik maddesini uzun süre kullanınca her ilaç ama her ilaç ilk günkü gibi etkili olmuyor/olmayabiliyor.. Örneklediklerime taktınız ki yazdığım ilaç da antidepresan olarak kullanılanlar arasında.. Her dr'un da uzmanı olmadığı konu ile bunu deneyimleyenlerin bilgi düzeyini eşdeğer buluyorum şahsımca..Ya depresyon tedavisinde verilen her ilaç antidepresan mi oluyor? Ilaclar hastalığa degil kendi etkilerine göre siralanirlar .
Antidepresanlar ssri olarak geçiyor benzodiazepinler antidepresan degil .
Siz antidepresanlar bağımlılık yapar yazdınız mi yazdınız .
Yapmıyorlar işte. Ssri bağımlılık yapmaz .
Tamamen farklı bir ılaç grubunu (anksiyete epilepsi vs gibi nöron aktivitesinin azalmasını amaçladığımız konularda tedavi edici ) ortaya sürüp hayır bağımlılık yapıyor diyorsunuz ?
Yok ben bir şey bilmiyorum , siz böyle bilmeye devam.
Degil.Okuduğunuzu anlayamamak gibi bir derdiniz mi var sizin? 98765 kere yazdım üstte öyle bağımlılık için bulgunun olmadığını biliyorum ben de diye ama içerik maddesini uzun süre kullanınca her ilaç ama her ilaç ilk günkü gibi etkili olmuyor/olmayabiliyor.. Örneklediklerime taktınız ki yazdığım ilaç da antidepresan olarak kullanılanlar arasında.. Her dr'un da uzmanı olmadığı konu ile bunu deneyimleyenlerin bilgi düzeyini eşdeğer buluyorum şahsımca..
Komiksiniz
Ofkeleniyorum ya . Hastanede neyseki ilacın bulunduğu sınıf konusunda kimse ayak diretmiyor . Bu arada bende ban yersem 4 gün yicem çok uzun süre ya :/Valla banlanacak işlere girmemek niyetim var
Ne diyelim öyle inansın isteyen
Bilim inanmakla olmuyor gerçi...