Umutsuz olmak

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.396
3.810
173
Kizlar distimi var bende ilaci degistirdik kendimi yine mutsuz umutsuz hissediyorum bu nasil bir cile

Hic bisey anlamadim
Sanırım distimik bozukluk demek istemiş .
Hafif depresyon diyebiliriz.
Hafif ve uzun süreli . Depresyonda hastalar çoğu zaman suçluluk hissederler distimik te ise karamsarlık on planda.

İyi gelmemiş ilaç bence.. Bu tür ilaçlar bünyede bağımlılık yaptığı için etkisini zamanla yitiriyor.. Psikiyatr dr'unuzla görüşün isterseniz..

İyi gelmemiş ilaç bence.. Bu tür ilaçlar bünyede bağımlılık yaptığı için etkisini zamanla yitiriyor.. Psikiyatr dr'unuzla görüşün isterseniz..
Hanımefendi hic bir antidepresan BAGIMLILIK YAPMAZ.

Hanımefendi hic bir antidepresan BAGIMLILIK YAPMAZ.
Her ilaç bünye alıştığı için etken maddesine vücuttaki etki derecesini zamanla yitirir.. Bağımlılıktan kastım bu hanımefendiciğim

Her ilaç bünye alıştığı için etken maddesine vücuttaki etki derecesini zamanla yitirir.. Bağımlılıktan kastım bu hanımefendiciğim
Antidepresanlara karşı toplumda inanılmaz bir önyargı var . Bu bağımlılık olayı da işte resmen uyuşturucu gibi lanse ediliyor . Bir çok insan bundan dolayı kullanmak istemiyor .
Halbuki yeni nesil antidepresanların çok az yan etkisi olmasına karşı bağımlılık yapma olasılığı hic yok .
Sizin dediginiz aslinda normal doz ayarına çıkana kadar arttırım yapilmasi daha sonradan etkisi görülürse o dozda devam eder yoksa dediginiz gibi artış sağlanır .
Dediğim gibi O kadar çok insan olup olmadık bilgilerle antidepresanları kotuluyor ve insanları etkiliyor ki o yüzden tepkim biraz sert oluyor yanlış bir şey olduğunu düşündüğümde .
Lütfen kusura bakmayın .
Iyi geceler diliyorum

Antidepresan hakkinda az cok bilgin var bagimlilij yapamaz duygu durumunu duzeltir yalniz bu hastaligin tedavisi var mi bilginiz var mi acaba

• Benzodiyazepinlerin 6 haftadan uzun süren kullanımı bağımlılığa neden olabilmaktedir.
Bu bilgiyi de biliyor muydunuz?
Evet bir bulgu olmasa da etken maddelere vücut alışabiliyor ve eskisi gibi etki göstermiyor ilaç.. O yüzden dedim ki psikiyatr dr'nuza danışın.. (Belki etken maddesi farklı bir ilaç verebilir) Hani demedim ki kendi kendinin dr'u ol kullanma diye!
Size de iyi geceler

Antidepresan hakkinda az cok bilgin var bagimlilij yapamaz duygu durumunu duzeltir yalniz bu hastaligin tedavisi var mi bilginiz var mi acaba
Benim mi antidepresan hakkında çok az bilgim var

Benzodiyazepin anti-depresan değil, psikoaktif ilaçlar grubundan

Hanımefendi doktorum ben :) benzodiazepinler antidepresan olarak degil ;
Genelde anksiyete uyku bozukluklarında kullanılır .

Siz biliyor musunuz tedavisi var mi
Bana da sormuşsunuz, uzaktan hic konuşmadan bir şey diyemem kendi adıma .
Ilaci ne kadar süredir kullanıyorsunuz psikoterapiye gidiyor musunuz?

Acikliyorum googledan bulup başka şeyler getiriyorlar aaa sen bilmiyorsun demek için ....

Benzodiazepinle SSRIları bir tutmak da ne bileyim...

Bence en kötü etkisi bu mit in, zaten umutsuz olan insanların placebo etkisine balta vurması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…