Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım distimik bozukluk demek istemiş .Hic bisey anlamadim![]()
Hic bisey anlamadim![]()
Kronik depresyon demek distimi..Hic bisey anlamadim![]()
Hanımefendi hic bir antidepresan BAGIMLILIK YAPMAZ.İyi gelmemiş ilaç bence.. Bu tür ilaçlar bünyede bağımlılık yaptığı için etkisini zamanla yitiriyor.. Psikiyatr dr'unuzla görüşün isterseniz..
Her ilaç bünye alıştığı için etken maddesine vücuttaki etki derecesini zamanla yitirir.. Bağımlılıktan kastım bu hanımefendiciğimHanımefendi hic bir antidepresan BAGIMLILIK YAPMAZ.
Antidepresanlara karşı toplumda inanılmaz bir önyargı var . Bu bağımlılık olayı da işte resmen uyuşturucu gibi lanse ediliyor . Bir çok insan bundan dolayı kullanmak istemiyor .Her ilaç bünye alıştığı için etken maddesine vücuttaki etki derecesini zamanla yitirir.. Bağımlılıktan kastım bu hanımefendiciğim
Antidepresan hakkinda az cok bilgin var bagimlilij yapamaz duygu durumunu duzeltir yalniz bu hastaligin tedavisi var mi bilginiz var mi acabaAntidepresanlara karşı toplumda inanılmaz bir önyargı var . Bu bağımlılık olayı da işte resmen uyuşturucu gibi lanse ediliyor . Bir çok insan bundan dolayı kullanmak istemiyor .
Halbuki yeni nesil antidepresanların çok az yan etkisi olmasına karşı bağımlılık yapma olasılığı hic yok .
Sizin dediginiz aslinda normal doz ayarına çıkana kadar arttırım yapilmasi daha sonradan etkisi görülürse o dozda devam eder yoksa dediginiz gibi artış sağlanır .
Dediğim gibi O kadar çok insan olup olmadık bilgilerle antidepresanları kotuluyor ve insanları etkiliyor ki o yüzden tepkim biraz sert oluyor yanlış bir şey olduğunu düşündüğümde .
Lütfen kusura bakmayın .
Iyi geceler diliyorum
Antidepresanlara karşı toplumda inanılmaz bir önyargı var . Bu bağımlılık olayı da işte resmen uyuşturucu gibi lanse ediliyor . Bir çok insan bundan dolayı kullanmak istemiyor .
Halbuki yeni nesil antidepresanların çok az yan etkisi olmasına karşı bağımlılık yapma olasılığı hic yok .
Sizin dediginiz aslinda normal doz ayarına çıkana kadar arttırım yapilmasi daha sonradan etkisi görülürse o dozda devam eder yoksa dediginiz gibi artış sağlanır .
Dediğim gibi O kadar çok insan olup olmadık bilgilerle antidepresanları kotuluyor ve insanları etkiliyor ki o yüzden tepkim biraz sert oluyor yanlış bir şey olduğunu düşündüğümde .
Lütfen kusura bakmayın .
Iyi geceler diliyorum
Benim mi antidepresan hakkında çok az bilgim varAntidepresan hakkinda az cok bilgin var bagimlilij yapamaz duygu durumunu duzeltir yalniz bu hastaligin tedavisi var mi bilginiz var mi acaba
Bu bilgiyi de biliyor muydunuz?
- Benzodiyazepinlerin 6 haftadan uzun süren kullanımı bağımlılığa neden olabilmaktedir.
Evet bir bulgu olmasa da etken maddelere vücut alışabiliyor ve eskisi gibi etki göstermiyor ilaç.. O yüzden dedim ki psikiyatr dr'nuza danışın.. (Belki etken maddesi farklı bir ilaç verebilir) Hani demedim ki kendi kendinin dr'u ol kullanma diye!
Size de iyi geceler![]()
Siz biliyor musunuz tedavisi var miBenzodiyazepin anti-depresan değil, psikoaktif ilaçlar grubundan
Hanımefendi doktorum ben :) benzodiazepinler antidepresan olarak degil ;Bu bilgiyi de biliyor muydunuz?
- Benzodiyazepinlerin 6 haftadan uzun süren kullanımı bağımlılığa neden olabilmaktedir.
Evet bir bulgu olmasa da etken maddelere vücut alışabiliyor ve eskisi gibi etki göstermiyor ilaç.. O yüzden dedim ki psikiyatr dr'nuza danışın.. (Belki etken maddesi farklı bir ilaç verebilir) Hani demedim ki kendi kendinin dr'u ol kullanma diye!
Size de iyi geceler![]()
Benim bilgim var dedimBenim mi antidepresan hakkında çok az bilgim var![]()
Acikliyorum googledan bulup başka şeyler getiriyorlar aaa sen bilmiyorsun demek için ....Benzodiyazepin anti-depresan değil, psikoaktif ilaçlar grubundan
Bana da sormuşsunuz, uzaktan hic konuşmadan bir şey diyemem kendi adıma .Siz biliyor musunuz tedavisi var mi
Siz biliyor musunuz tedavisi var mi
Acikliyorum googledan bulup başka şeyler getiriyorlar aaa sen bilmiyorsun demek için ....