Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.633
8
umtus.jpg

Fatih Aksoy, Medyapım çatısı altında Türkiye'nin yeni televizyonculuk olayına imza atmak için kolları sıvadı.
Dünya' yı kasıp kavuran, ülkemizde de yıllardır büyük bir beğeniyle izlenen Desperate Housewives dizisinin yerli versiyonu çekilecek.
Umutsuz Ev Kadınları ismini taşıyacak dizi için Medyapım, dizinin yapım şirketi ile anlaşmaya varmış. dizi orjinal senaryosuna tamamen bağlı kalarak uyarlama biçiminde ülkemizde yayınlanacak.
Türk Umutsuz Ev Kadınları için Aksoy Florya' da büyük bir plato kurmuş ve dizinin geçeceği şehri en baştan yaratmak için kolları sıvamış.
Umutsuz Ev Kadınları Kasım ayında ekranda olacak.
Dizinin cast çalışmaları sürerken başrol için anlaşılan isimler ise tartışma yaratacağa benziyor.

Ayşe Tolga Susan' ı,
Berna Laçin Lynette' i,
Hande Ataizi Gaby' i ve
Deniz Akkaya Bree' yi canlandıracak.

Medyapım yeni bir televizyon fenomeni doğuyor demekle yetiniyor ve ser verip sır vermiyor. Orjinaline tamamen bağlı kalınacak Umutsuz Ev Kadınları büyük bir heyecanla bekleniyor.
Dizinin çekimlerine Ekim sonu başlanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dream - Ekim sayısından alıntı:

Umutsuz Ev Kadınları Geliyor!
Amerika' nın Abc isimli televizyonunun 7 sezondur fırtınalarla devam eden dizisi Desperate Housewives yerli versiyonuyla geliyor.
Daha önce Grey's Anatomy isimli televizyon dizisinin yerli versiyonu olan Doktorlar' ı çeken Medyapım, Doktorlar' la sağladığı başarıyı Umutsuz Ev Kadınları' yla yakalamayı planlıyor.Medyapım' ın sahibi Fatih Aksoy, Umutsuz Ev Kadınları ile Türk televizyon izleyicisini ilk kez avrupa standartlarında bir diziyle buluşturacaklarını söylüyor. Umutsuz Ev Kadınları' nın başrollerini Ayşe Tolga, Berna Laçin, Deniz Akkaya ve Hande Ataizi paylaşacak. Yayın kanalı henüz belli olmayan dizinin çekimlerine Ekim ayı içerisinde başlanacağı söyleniyor.

wsew.jpg

Berna Laçin'in oyunculuğunu beğeniyorum ve her dizide yer almadığınıda biliyorum.
Hadi bakalım hayırlı olsun.

Bir bu kalmıstı, bunuda yaptılar ya, ne diyelim ki daha. akannehir

altın kızlarda vardı ama 2 bölümden sonra kaldırıldı buda kaldırılır hangi kanal yapıyomuş acaba

Berna Laçin'in oyunculuğunu beğeniyorum ve her dizide yer almadığınıda biliyorum.
Hadi bakalım hayırlı olsun.

Berna Lacin iyi bir oyuncu dogru ama ne Hande Ataizi nede Deniz Akkaya'yı begeniyorum, ki zaten Deniz Akkaya hamileymis nasıl oynayacak merak ediyorum.
Simdiden önyargılı olmak istemiyorum, bekleyelim görelim. a.s

altın kızlarda vardı ama 2 bölümden sonra kaldırıldı buda kaldırılır hangi kanal yapıyomuş acaba

Altın Kızlar tamamen kanalın yanlıs yayın politikası yüzünden su an ekranda yok. Hepimiz ATV'nin diziler konusunda ne kadar acımasız oldugunu biliyoruz, o kadro bile elinde patladı ya hayret dogrusu. :eek:lmaz:

Medyapımın cogu dizileri Show TV'de yayınlanıyor, Doktorlarda öyleydi, belki buda Show'da olur. ATV olmasında gerisi önemli degil. :kedi:

bencede ya atv eskiden dizilerine saygı duyardı şimdi yeni dizi alıyo ekrana hoop eski bir diziyi kaldırıyo bukadar diziler çekiliyo umutlar altüst oluyo yazık o oyunculara ya en ii kanal bence show ve kanal d ve trt 1

bencede ya atv eskiden dizilerine saygı duyardı şimdi yeni dizi alıyo ekrana hoop eski bir diziyi kaldırıyo bukadar diziler çekiliyo umutlar altüst oluyo yazık o oyunculara ya en ii kanal bence show ve kanal d ve trt 1

Atv'nin tek sucu hoppidi dizi almaları, onca para harcadılar elde var sıfır.
Ama yok kendilerinde sucu bulmazlar, raiting yüzünden derler.
E be kardesim, siz yeni dizileri kac sezondur oynayan hit yapmıs dizilerin karsısına koyarsanız tabiki raiting düser (mesela Ey ask nerdesin Ask-ı Memnu ile cakıstı) ve sonuc ortada. Onca emek bosa gitti. Yazık degil mi bu oyunculara. :eek:lmaz:

Gercekten Kanal D en iyisi, gerci oda bir iki hata yaptı ama yinede, Show'da yayınlanır muhtemelen Medyapım oldugundan dolayı. Fox'da olabilir. Beklemedeyiz. :1ninca:

bu taklitlerin hiçbiri tutulmuyor, en fazla 3 bölüm diyorum sonra kaldırırlar.

bence sağdan soldan kopya çekeceklerine özgün konular bulsunlar

Fatih Aksoy'un isi bu, yabancı dizilerin taklitlerini yapmak.
Doktorlarda Greys Anatomy'nin taklidiydi.
Birde Lost'u yapcaklarmıs deniliyor. akannehir akannehir akannehir

lostumu yapacaklarmış :1shok:
lost adına kıytırık bir dizi sunarlar önümüze..
ilk bölümden sonra hooop kaldırırlar yine..
sıkı bir lost izleyicisi olarak diyorum ki.
asla ve asla yapamazlar...:nazar:

de berna laçin ayşe tolga ii oyuncularda, hande ataizi ve deniz akkaya pek sevmiyorum deniz akkaya da doğurmayacakmıydıkafamçokkarıştı konusu güzel de taklit olunca tutmaz sanırım

lostumu yapacaklarmış :1shok:
lost adına kıytırık bir dizi sunarlar önümüze..
ilk bölümden sonra hooop kaldırırlar yine..
sıkı bir lost izleyicisi olarak diyorum ki.
asla ve asla yapamazlar...:nazar:

Uzun zamandır var bu Lost söylentisi,
yalnız pek zannetmiyorum bunu basarabilceklerine.
Hadi yaptılar diyelim, Lost'da ki gibi o hissi verebilirler mi muamma.

:roflol:

Varmısın Yokmusun'da ki kıvırcık Metini'de oynatırlar artık :roflol:

deniz akkayaının bree ile ne alakası var ya
zaten kadın o kadar kaprisli ki hiç bi diziyi sonuna kadar sürdüremiyo, kötü seçim bence
ayrıca Edie söylememişler onu kim oynıcak ki yıldız kaplan oynasın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deniz akkayaının bree ile ne alakası var ya
zaten kadın o kadar kaprisli ki hiç bi diziyi sonuna kadar sürdüremiyo, kötü seçim bence
ayrıca Edie söylememişler onu kim oynıcak ki yıldız kaplan oynasın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yıldız Kaplan'mı :roflol: :roflol:
Deniz Akkaya haberi ne kadar dogru bilmiyorum ama hamile degilmiydi o nasıl olcak bu is bilmiyorum, bakalım görcez. :1ninca:

bence tutumaz tutsada bu desperate housewives olarak degilde baska ayri birsey olur cünkü sanmiyorum ki orjinal dizisi gibi olsun

Berna Laçini çok severim.
Ama Deniz Akkaya'yı nerden bulmuşlar Allah aşkına. Çok kötü oyunculuğu.
Tutacağını zannetmiyorum.

lostu yapmaları mümmmkün değil ya hiç zannetmiyorum.
deniz akkaya hiç olmamış handeyi de sevmem zaten tutacağını sanmıyorum.
kadro bile fiyasko yani.

X