Merhaba ben de anlatayım size hikayemi. 3 buçuk senelik evliyim. Evlendikten 7 ay sonra korunmayı bıraktım bi bebeğimiz olsun çok istiyorduk. Bir kaç ay sonra hamile kaldığımı öğrendim anlatılmaz bi mutluluk daha sonra bir kaç kez doktora gittim kontrole yaklaşık 7 haftalık anca olmuştu bebeğim birgün ani bir kanamam oldu tabiki hiç bi bilgim yok bu konuda hemen doktora gittik ama malesef düşük yapıyordum. Aradan biraz zaman geçti tekrar çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bu kez bebek gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım daha sonra iki kere daha hamile kaldım yine kanamayla kaybettim ikisini de yani dört kez kaybettim. Yaptırmadığımız test kalmadı doçentle görüştüm genetik bölümünden özel profösöre gittim ama bebeğimin olmaması için tek bir sebep söyleyen olmadı. Kime gittiydem sen doğum yapıcaksın dediler. En son gittiğim profösör troid hormonlarını öllçtür dedi tamam dedim ama inanın hiç içimden gidip yaptırmak gelmedi. Çok yorulmuştum. Aradan aylar geçti dedim bi sonuç çıkmaz ama ben yaptırmış olayım diye gittim hastaneye dahiliye doktoruna tiroid için. Anlattım durumumu son 10 aydır hamile kalamıyordum artı düşüklerim oldu diye baştan aşa birsürü hormona baktı. Ben dahiliyeyr gitmeden bir gün önce evde test yaptım negatif çıktı zaten doktor da gittiğimde sordu bende gebe değilim dedim. Ama adetime 5 gün falan vardı. Öğleden sonra sonuçlarımı almaya gittiğimde kan değerimde hamile olduğumu öğrendim. Tabi bu sürprize inanmak baya zamanımı aldı. Doktordan bile şüphelendim acaba yanlış mı baktı diye :) ama Allaha çok şükür hamileydim. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Şimdi 16 haftalık olduk çok şükür. Kimse evlat acısı yaşamasın.