• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutsuz beklerken bebegi olanlar hikayelerinizi bizede anlatip umudumuz olur musunuz.

Merhaba ben de anlatayım size hikayemi. 3 buçuk senelik evliyim. Evlendikten 7 ay sonra korunmayı bıraktım bi bebeğimiz olsun çok istiyorduk. Bir kaç ay sonra hamile kaldığımı öğrendim anlatılmaz bi mutluluk daha sonra bir kaç kez doktora gittim kontrole yaklaşık 7 haftalık anca olmuştu bebeğim birgün ani bir kanamam oldu tabiki hiç bi bilgim yok bu konuda hemen doktora gittik ama malesef düşük yapıyordum. Aradan biraz zaman geçti tekrar çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bu kez bebek gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım daha sonra iki kere daha hamile kaldım yine kanamayla kaybettim ikisini de yani dört kez kaybettim. Yaptırmadığımız test kalmadı doçentle görüştüm genetik bölümünden özel profösöre gittim ama bebeğimin olmaması için tek bir sebep söyleyen olmadı. Kime gittiydem sen doğum yapıcaksın dediler. En son gittiğim profösör troid hormonlarını öllçtür dedi tamam dedim ama inanın hiç içimden gidip yaptırmak gelmedi. Çok yorulmuştum. Aradan aylar geçti dedim bi sonuç çıkmaz ama ben yaptırmış olayım diye gittim hastaneye dahiliye doktoruna tiroid için. Anlattım durumumu son 10 aydır hamile kalamıyordum artı düşüklerim oldu diye baştan aşa birsürü hormona baktı. Ben dahiliyeyr gitmeden bir gün önce evde test yaptım negatif çıktı zaten doktor da gittiğimde sordu bende gebe değilim dedim. Ama adetime 5 gün falan vardı. Öğleden sonra sonuçlarımı almaya gittiğimde kan değerimde hamile olduğumu öğrendim. Tabi bu sürprize inanmak baya zamanımı aldı. Doktordan bile şüphelendim acaba yanlış mı baktı diye :) ama Allaha çok şükür hamileydim. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Şimdi 16 haftalık olduk çok şükür. Kimse evlat acısı yaşamasın.

Kızlar varmı birşey bir kaç yere yazdım ama cevap yok .:KK17:

Eklentiler

• IMG-20190315-WA0001.jpg
    IMG-20190315-WA0001.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 116
Ben 2014 aralık ayında evlendim çocuk istediğimiz için hiç korunmadık hemen olmaz diye hiç ümitlenmedik en son 14 Şubat'ta adet olmuştum ve ondan sonra 1 ay boyunca rüyamda sürekli rüyalar gördüm bir torba dolusu altın gördüm önce sonra gelinlik giydiğimi gördüm bebek gördüm ve bir poşet dolusu bebek kıyafeti gördüm farklı günlerde yengeme anlattıgımda kesin hmilesin dedi bende çok zor imkansız gibi buay sadece iki kez ilişki oldu yoktur yani dedim takmadım öyleki hamile olduğum gün adetimin 3gün geçtiğini farkettim Sag tarafımda agrım vardı apandist kesin diyerek acile gittiğimizde hamile olduğumu öğrendik kızım şuan 4.5 yaşında ve biz 2 yıldır korunmuyoruz geçen yıl ocak ayında düşük yaptığımı öğrendim kanamadan dolayı gittiğimde hamile olduğumu yine bilmiyordum tam adet günümde aşırı kanama olmuştu 1 yıl sonra yani bu sene Ocak ayında geçen sene düşük yaptığım tarihte hamile olduğumu ögrendim ve 14 Şubat'ta oda düştü maalesef ve 1 aydır degerlerim hayla normale dönmedi 3 günde bir kan veriyorum 😣

Son 2 gün cnm hiç adet belirtim yok. Göğüs hassasiyeti olurdu biraz oda yok
İnşallah vardır daha zaman var gibi görünüyo benim bir gebeliğimde adet tarihimden 15 gün sonra çıkmıştı inşallah hamilesindir. Geç döllenme diye bir durum var biliyosunuzdur kesin belki öyle bişeydir :dua::dua::dua:

İnşallah vardır daha zaman var gibi görünüyo benim bir gebeliğimde adet tarihimden 15 gün sonra çıkmıştı inşallah hamilesindir. Geç döllenme diye bir durum var biliyosunuzdur kesin belki öyle bişeydir :dua::dua::dua:
Aynen benim geçen ay düşük yaptığım hamileliğin adetim 10 gün geçtiğinde knda 4.7 15 gün geçtiğinde de 40 çıkmıştı geç döllenmeydi ayrıca ilk hamileliğimde hamile olduğum kesin olduğu halde öğrendikten sonra her hafta test yaptım sırfçift çizgi göreyim diye ama hiç idrar testleri de çıkmadı

İnşallah canım inşallah pembelik var gibi testte kör oldum baka baka yeminle :)

Bende anlatayım kızlar. 3 senelik evliyiz en başından beri korunmadik evliliğimin 7.ayinda hamile kaldım tabi sevinç mutluluk anlatılmaz yaşanır 9 haftalık olduğumda ters giden Bi şeylerin olduğunu anladım doktora gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum 1 ay korudum. Sonra tekrar denemeye başladık tabi bu süreç çok zor geçti benim için benden sonra evlenen tüm arkadaşlarım hamileydi onlar adına sevinirken kendi adıma da üzülüyordum ama hep hayırlısını istedim. Her neyse kurtajdan sonra 1 yıl geçti doktorum rahim filmi çektirmemi istedi 2 tüpümde tıkalı çıktı direk tüp bebek dediler hiç beklemeden yaptırdık ve tutmadı o da Bi yıkım oldu benim için eşim hep destekçimdi o da istiyordu bebek sahibi olmayı ama benim kadar kendini yıpratmiyordu. Tüp bebekten sonra da beklemeye geçtik yine aradan 1 yıl geçti İstanbulda Bi doktora gittim tekrar rahim filmi istedi ve şok iki tüpümde acıkmış ya ilaçla açıldı ya da ilk film yanlıştı bilemiyorum. Doktor bu sefer aşılama önerdi Kasım ayında yaptırdık tutmadı regl gördüm aralıkta tekrar regl gördüm ve o son reglimmis:) şuan 12 haftalık hamileyim meleğim kendiliğinden geldi Allahım isteyen herkese nasip etsin. Ha bu arada ben o kadar umutsuzdum ki artık bosvermistim hamile olduğumu bilmeden ilaçlar serumlar yedim omzumdan film çekildi ve kaplicaya tatile gitmiştim :) reglim 3 gun gecikince testi de annemin ısrarı üzerine yapmıştım bize büyük supriz oldu. Hergun dua ediyorum Allahım düşmanımi dahi evlat hasretiyle sınamasın

Bu konuda topik varmi bilmiyorum . Lütfen en umutsuz zamanda bebeğine kavusanlar dan bizede umut olup hikalerinizi, deneyimlerinizi anlatın. Kaç yıl olmadı neden olmadı detaylı yazar misiniz Bekleyenlere dua da toplanabilir isteğe göre.
Merhaba.
8 sene çocuğum olmadı. Gebe kalsam bile hepsi ben farkedemeden düşmüş. Son gittiğim doktor öyle demişti. Bu 8 senede kv sıkıntısı, işyerimde sorunlar, borçlar vs derken stresli 3-4 yıl yaşadım.
8 yılın sonunda ev aldık ve ben ünv ye başladım.
Sonra kk da soğan, incir kürü konularına denk geldim. İncir kürünü denedim ve birkaç ay sonra hamile kaldım. 3 aylıkken düştü. 6 ay sonra yine hamile kaldım ve 4 yılda 3 doğum yaptım. Çok şükür 3 kızım var :)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba.
8 sene çocuğum olmadı. Gebe kalsam bile hepsi ben farkedemeden düşmüş. Son gittiğim doktor öyle demişti. Bu 8 senede kv sıkıntısı, işyerimde sorunlar, borçlar vs derken stresli 3-4 yıl yaşadım.
8 yılın sonunda ev aldık ve ben ünv ye başladım.
Sonra kk da soğan, incir kürü konularına denk geldim. İncir kürünü denedim ve birkaç ay sonra hamile kaldım. 3 aylıkken düştü. 6 ay sonra yine hamile kaldım ve 4 yılda 3 doğum yaptım. Çok şükür 3 kızım var :)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Masllah size rabbim evlatlarının kaderini güzel eylesin :) 8yil beklemek zor .inşallah rabbim vizede tez zamanda verir

Kuzular geçen yıl sebebi tespit edilemeyen 5 aylık erken Doğumla bebeğimi kaybettim. Toprağa verdim oğlumu. Mezardaki bebeğin annesi oldum.

45 gün regl olamadım üzerine çalışmalara başlayamadığımdan moralim çok bozuldu ilaçla adet oldum. Doktor sorun yok kışa doğru gelirsin dedi yeni yıla girmeden. Ama olmadı. Ovulasyon testi aldım kaçırmayayım diye nafile.

Derken aylar birbirini kovalamaya başladı ve her ay olumsuz sonuç. Ovulasyon dışında pozitif görmüyorum. Artık moralim iyice bozulmuştu hayatımı hep ya gebe kalırsam diye yönetmeye çalıştım ama yne hamile olmadım. Ovulasyona da inancım kalmadı kullanmayı bıraktım. Kayıp gebelikte ovulasyon kullanmadım ki gebe kalmıştık.

Artık bir yerde isteğin azalmasa da öğrenilmiş çaresizlikten midir bilinmez ya hamile kalırsam diye hareket etmemekte buldum hayatımı düzenlemeyi bir de son adet tarihinde soğan suyu yaptım vajinal akıntım vardı doktora gitmeden antibiyotik almadan doğal yollarla atlatayım diye. Neyse bu ay bir baktım adet gecikti, SAT a göre 4 haftalık hamileyim. Haftaya doktora gideceğim.

En büyük etken kendimde stres olduğunu düşünüyorum. Ovulasyon testi yap, beraber olmayı iyice görev haline getir oldu olmadı delirmek üzereydim. Stres olmamak imkansız biliyorum ama Ne zaman sıyrılmaya başlıyorsunuz işte O zaman hayat farklılaşıyor sanırım.

Umarım bebeğimin durumu iyidir ve bu kez toprağa vermem, kollarımda sağlıkla büyütürüm Yavrumu...

Öyle işte, umut etmeye devam edin ❤

Ben de bir yıldır bebek istiyorum ama nasip olmadı . Birkaç kere adet gecikmesi yaşadım hamileyim diye ümitlendiğim her seferinde hayal kırıklığına uğradım. Doktora gitmekten de sıkıldım gitmek istemiyorum :(Çok üzülüyorum her gün her an aklımda bebek düşüncesi var bunu aklımdan çıkaramıyorum. Eşim ve uzaktan tanıdığım iki ikişi rüyalarında beni kız bebeğim doğmuş olarak görmüşler bu rüyalar bir müjdenin habercisi olabilir mi diye de ümitlenmeden edemiyorum: Hamile kalmadan böyle rüyalar gören oldu mu merak ediyorum?

Ben de kendi hikayemi yazayım. 5 senelik ilk 2 yıl hapla korundum. Hapı bıraktığımda birkaç ay içinde hamile kalırım sanıyordum. Öyle değilmiş. İlk bıraktığım ay adet olamadım tabi hemen heyecan doktor da geç döllenme olabilir diyip ümitlendirdi. Maalesef hüsran tabi. Git gel yaptım aynı doktora her ay tahlil alıyor herşey normal diyor gönderiyor. 6 ay da o oyaladı. Derken tayinimiz güneydoğuya çıktı. Çocuk işi rafa kalktı. Ben her ay ümitle test yapıyorum hep negatif. Yerleşme alışma Faslı derken bir 6 ay daha geçti. Doktora tedavi için gittiğimde yumurtalıkta kist var dedi ve kist erimeden tedaviye başlayamayacağını söyledi. Doğum kontrol hapını verdi gönderdi. Bebek istiyordum ama teadavi için Doğum kontrol hapını içmem gerekiyordu. Aylarca içtim ne küçüldü ne büyüdü. Soğan kürü dene dedi onu da denedim sonuç aynı. İnat etmiş küçülmüyor. Tabi ben sürekli ağlıyorum bebeğim olsun diye. Doktora gitmekten vazgeçtim evde yumurtlama testleriyle yumurtlama takibi yapmaya başladım. Eşimi de kendimi de sürekli zorluyorum hadi günüm diye. Adamı sadece sperm olarak görüyorum. Hal böyle olunca ikimiz de geriliyoruz. Her zamanki gibi hüsran. Herkes de çok takıyorsun ondan olmuyor diyor.ama takmamak elde mi. Her ay test yapa yapa negatifi göre göre bir yerde vazgeçtim. Olmadığını kabul ettim demekki rabbim nasip etmeyecek dedim kabullendim. Ama öylesine değil gerçekten vazgeçtim. Üstünden yine bir zaman geçti. Şehirdışından ailem geldi yatılı. Onlarla ilgilen gez toz 20 gün vakit geçirdik. Bu arada eşimin gönlü olsun diye öylesine alelacele beraber olduk. Ama ne öyle yastık koyma ne bekleme hiç bir şey. Annemler gitti. Benim adet gecikti ama hiç ihtimal vermiyorum hamile olacağıma. Evde önceki aylardan kalan test var. Hobi gibi olmuştu benim için test yapmak. Yine de yaptım bir de ne göreyim anında çift çizgi. Aklımı kaybettim sandım eşim de şok. İnanamadım tabi test bozuktur dedim gece yarısı nöbetçi eczaneye gönderdim. O da pozitif. Yine ikna olmadım o kadar çok hayalkırıklığından sonra. Hemen kan testi 5 haftalık hamileyim. Hala içimde bir huzursuzluk. Keseyi görmeden kalp atışını duymadan ilk üç ay bitmeden hamile saymadım kendimi. Ama çok şükür sorunlar yaşasamda miniğim benimle ve sağlıklı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Şunu diyebilirim ki gerçekten kafaya takmayınca oluyor dedikleri doğru.

Ben de bu konuda bi post acmistim. Direk o yazimi kopyaliyim :)

Arkadaşlar gebe kalma sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum. 1.5 yillik evliyim. Esim testini iki kez yaptirdi ben de tum tahlillerimi rahim filmimi vs herseyi yaptirdik. Doktor hic bi sorun olmadigini soyledi. Neler denedim. Iki gunde bir iliski az iliski sık iliski yumurtlama testleri vs vs... hic biri malesef gebe kalmama yardimci olmadi. Kullandiğim kür benim iki kez gebe kalmama vesile oldu etrafimdaki 2 arkadasim da bu kürle gebe kaldi ve su an cocuklari kucaklarinda. Sizlerde deneyin tabi ki once nasip kismet Rabbim isterse olur ama belki bu kür de vesile olur
Arkadaslar oncelikle dedigim gibi 2 arkadasim gecen yil gebe kaldi bu kürü yaptiklari ay. Ben de eylül ayinda denedim ve gebe kaldim. Ama 6 haftalik malesef dusuk yaptim. Meger pihtilasma sorunum varmis. Sonrasinda 2 ay korunma verdi doktorum. 2 aydan sonra 3.ay korunmayi biraktik 2 gunde bir duzenli iliski oldu ama malesef olmadi. Gebe kalamadim. 4.ay yani bu ay da kürü yapmistim ki adetime 2 gun kala kan testi ile tescilledim şu an 6+4 haftalik hamileyim pazartesi kalp atisini duymaya gidicez insallah
Herhangi bir sorununuz yoksa ve gebe kalamiyorsaniz lutfen ama lütfen bu küru deneyin. Gercekten kendim de 2 kez gebe kalip etrafimda da gorunce ben bu kürün mucizesine cok inandim. Insallah sizlerde kalirsiniz bana da dua edersiniz Lütfen gebe kalirsaniz beni de unutmayin bana da haber verin bu konunun altinda beni etiketleyerek

Ben bana arkadasimin attigi tarif fotusunu yukluyorum. Ben bi yemek kasigi yiyememistim her sabah 1 tatli kasigi yedim ve cok fazla da acikcasi cigneyemedim. Ama siz corek otunu ogutup yaparsaniz ya da agzinizda daha fazla cigneyip oguturseniz daha faydali olacaktir. Haydi deneyin Allah isteyen herkese saglikli hayirli bi evlat versin

Kürün tarifi
Edit: Resimleri ekledim ama gozukmuyor eke de dosya olarak attim.

Eklentiler

• IMG-20180730-WA0016.jpg
    IMG-20180730-WA0016.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG-20180730-WA0017.jpg
    IMG-20180730-WA0017.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 103
Bu konuda topik varmi bilmiyorum . Lütfen en umutsuz zamanda bebeğine kavusanlar dan bizede umut olup hikalerinizi, deneyimlerinizi anlatın. Kaç yıl olmadı neden olmadı detaylı yazar misiniz Bekleyenlere dua da toplanabilir isteğe göre.

Biz evlendikten bi kaç ay sonra çocuk için niyetlendik başladık çalışmalara tam 1 sene olmadı.. kontrol için doktora gittim pco olduğumu söyledi.. halbuki adetlerim düzenli tüylenme problemim yok hafif bi kilom vardı ama boyum uzundu onu da normal karşılıyordum.. eşimde varikosel çıktı o sıra.. ameliyat oldu eşim.. ben bi yerde okumuştum şeker yumurtalıkları baskılıyor ya yumurta gelişemiyor ya da çatlamıyor gibi.. başladım dikkat etmeye şekeri hayatımdan çıkardım.. eşimin ameliyatının üstüne 1 ay adet gördüm ben Peşine hamile kaldım.. tabi erken Doğum yaptım bu beni zorlandı gebelik zehirlenmesi geçirdim ama klasik yemek zehirlenmesi değil yüksek tansiyon,aşırı ödem, vucuttta bi anda protein kaybı gibi oldu suyum gelince doğurdum oğlum 1 hafta yoğun bakımda kaldı ama şükür ucuz atlattık.. şimdi iyiyiz..

Gelelim 2. Macerama :)
oğlum 2 yaşını doldurmuştu ki artık fazla gelen kilolarımı atayım derken korunmasız bi kaçamaktan sonra :) hamile kaldım.. tamda o aralar şekeri kısmışım sağlıklı besleniyorum falan.. tevafuk işte..

Demem o ki lütfen kontrollerinizi ihmal etmeyin.. şeker ve paketli ürünlerden içeceklerden uzak durun vücudunuz sağlıklı hormon üretsin ve düzgün işlesin.. eşleriniz bol bol bal kuru yemiş meyve yesin bir de keçiboynuzu kürü yapın sperm sayı ve hızını artıran etmenler.. eşleriniz hamama gitmesin ve çok sıcak suyla banyo yapmasın dar pantolon giymesin alkol ve sigara kullanmasın bunlar çok etkiliyor spermleri.. bi de bu dönem fabrikasyon tavuk yemeyin doktorum yüksek hormonlu olduğunu söylemişti hormonlarımızı çok etkiliyormuş.. hakiki köy tavuğu hariç tabi.. benim aktaracaklarım yaşadıklarım bunlar..

Bende varım kızlar 2 buçuk yıllık evliyim.Evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istiyorduk nasip bu zamanlamaymış bebek için gittiğimizde vajinusmus olduğumu öğrendim.önce onun tedavi süreci yıprattı beni ve eşimi sonra çevre baskısı hadi artık sizinde olsun bebeğiniz neden istemiyorsunuz falan gereksiz sorular.Çok şükür vajinusmusu yenince 2 ay sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Artık bittiğimiz beklemek istemediğimiz bir süreçti doktorlar önce aşılama sonra tüp bebek önerdi biz iyice umutsuzlanmıştık. Normal yolla olmucak artık diyodum. Aşılamaya karar verdik ve gittiğimizde doktor beta ya bakalım dedi ben olmaz boşa bakıyoruz diyodum eşime ve o gün hamile olduğumu öğrendik. Çok şükür rabbim bizede nasip etmişti şimdi 4 aylık hamileyim 🤗umudumuzun bittiği yerde rabbim öyle bi anda gönderdiği yavrumuzu binlerce şükür olsun. Olmaz demeyin İnanın bol dua edin rabbim bütün dileyen herkese nasip eder inş🙏

Back