umutsuz aşk vakası

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
Arkadaşlar merhaba, bılıorum cok uzun yazıcam ama gercekdende yardımınıza ıhtıyacım var :KK43:((

suan bırını sevıorum asıgım ama caresı varmı bılmıorum :KK43:((((( umutsuz vakalardanım .. benım hıkayemı anlatıyım ve sızde bana akıl verın :))

sımdı 2011 yazında okul aracılıgıyla gurcıstana gıttım ve orda bırıyle tanıstım .. 12 gun beraberdık. yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmıordu.. aynı mekanlarda yatıyor kalkıyor yemegımızı gene aynı yerde yıyorduk.. onu bırakın gezıye bıle aynı arabada gıdıyorduk :) ve gıtgıde asık olmaya baslamıstım :KK43:(((

ıste cocuk orda benım pesımden ayrılmıyordu .. otelde, dısarıda fılan.. gel masa tenısı oynayalım dıordu sonra bı bakmısım odama gelip hıkıng yapmak ıcın bana googlemapden yolu gosterıordu.. hele bıde ben ona odamda net yok dıdıgımde gecenın korunde kapıyı cıtlatıp ınternetımız var demesıde cabası... kısacasııı resmen asık ettı orda benıııı kendıne :KK43:((((

bıgun kutlama vardı ve ben sarap ıcmıstım sarhostum ama ne yapcagımı hatırlayacak kadar da aklım yerındeydı cunku mıllete rezıl olmak vardı dımı ama :)) neyse ıste o aksam topluca biryere gıdıcektık.. sonra ben onde yururken o anıden elımı tuttu fakat ben gerı cektım cunku onde benım hocam duruordu sonucta ona rezıl olmak ıstemıordum :KK43:(( sonra donuste bır arkadas dıdıkı hade devam edelım party ye dıdı bende durucaktım ama o ''yeter hade yat'' dıdı.. resmen sahıplenmıstı ...

son gun ıse baana tıflısı gezdırcektı .. sonra cıktık bununla gezıyorus.. bana yemek ısmarladı..bayada yuklu para odedı.. ben mahcup olmustum..sonra anıden cebınden bı tas cıkardı [ben genelde gıttıgım yerlerden gusel taslar topluordum ve buna solemıstım] nasıl hatırladıysa bana taşı verdı..ben havalara ucmustum.. yuzuk alsam belkı bukadar sevınmezdım :))) ve askım gıtgıde cok artmıstı :KK43:(((((

o gun aksam otele baya gec yaklasık 2.30 gıbı geldıgımı hatırlıorum.. sonra ıstanbula donuste havaalanına gene o geldı benı yolcu ettı.. havaalanındakı sarılısını asla unutamam :KK43:(( bende ayrılmak ıstemıordum ama mecburdum... neyse ayrıldık bunla.. ben ıstanbula döndüm, bu tiflisde kaldı...

bunla ılk agustos 2011-ocak 2012 arası cok gusel sohbetımız vardı ınternet aracılıgıyla konusuorduk.. onunda benden hoslandıgını dusunmeye baslamıstım.. sonra yılbasına dogru ben buna acıkca sevdıgımı soledım [hay solemes olaydım :KK43: ]
sonra anıden bu degıstı ... bana kan kusturdu.. onunda duygularından emın olmasam hayatta solemesdım :KK43:(( beyfendı benı arkadası olrak goruormus sonra bana yalan attı bırınden hoslanıorum dıdı bende senın arkadasın olamam benden uzak dur dıdım bagımı kopardım cocukla..

sonra 4 ay hıc konusmadık (subat-mayıs 2012) tabı ben bu 4 ayda cok uzgundum allaha dua edıordum etmedıgım dua kalmamıstı.. sonra benım dogum gunume mesaj attı dogum gunun kutlu olsun dıye bende bu cocuga cok tesekur ederım benı cok mutlu ettın dıdım..cunku benı unuttugunu sanmıstım.. sonra bu nette bana yazdı merhaba nasılsın tacıkıstana gıdıorum ama ucagım ıstanbuldan kalkıyor arkadas olarak gorusebılırmıyız ...ben onu cok ozlemıstım ve onu kıramadım ve gorustuk...

ıstanbul havaalanında gorustuk ve ben korkuordum nası tepkı verecegınden.. benı gordugunde cok sıkı sekılde sarıldııııııı ben heycandan yerımde duramıordum zaten... :KK43:(( sonra sohbet ettıgımızde bıleklıgımı farkettı yenı galba dıdı bende evet dıdım.. nasıda dıkkat ettı 1 sene aradan sonra anlamadım .. tabı gene benım askım devam edıordu.. cok heycanlıydım ellerım tıtrıordu bu gordu guldu fılan sonra benı süzdü baya.. gene ayrılık vaktı geldıgınde ben buna tıflıse gelcegımı soledım o da emınmısın dıdı gulerek bende eveet dıdım.. gene ayrıldık :KK43:(((

netde konusurken baya sohbetımız oluyordu.. tabı bu da hıkıng cok sevıor.. kardesının arlkadaslarıyla hıkıng yapmaya gıdıordu genelde.. benı de 1 kere cagırmadı .. onlarla gezıor ama benı orya cagırmıordu :KK43:(((((( ben dayanamadım ve buna gusel bı konusma yaptım... eger benı sevmeyı denıceksen benımle vakıt gecırmek ıstıorsan orya gelebılırım aksı takdırde gelemem gıbı gusel bı konusma yaptım.. o da tamam dusunucem dıdı.. sonra 2 hafta sonra bana aramızda uzaklık var cok salakca olur senınle sevgılı olmamız dıdı.. ben ıse delırdım ... ordayken bana farklı davranıor uzakdayken dıs kapının dıs mandalıydım resmen.. ama benım ıcın uzaklık hıc farketmıordu..:KK43:((( bende öleyse sakın benı lutfen lutfen lutfen arama dıdım ne sms ne maıl gonder dıdım..

suan konusmuorus.. netdekı sayfamı kapadım benden hıc haber alamıor.. ıns da orda yıodur ıcını.. bu kız napıor dıye.. kafamı dınlendırıorum.. sızce gerı donermı yada ıcınde ufacıkda olsa bana karsı bişi varmıdır :KK43:((((( cok umutsuzum :KK43:(((

X