- Konu Sahibi minikgelin
-
merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR
merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR
allah hepinizden razı olsun nekdr güzel yürekli insanlarsınız.. inşşş dualarımızla hamile kalcam inş.. eşim şuanda ultrason çektiriyor akşam 8 dede mr çektircek ben şimdi evde dinleniyorum.. birazdan çıkıp çakşır otu alcam evdede keçiboynuzu pekmezi var.. 2 ay boyunca amlyta kdr kullancaz.. inş iyi olur herşey....
bu arada şimdi aradı testesteron seviyesi 454 müş.. anlayan varmı bu sonuçları yorumlarsanız sevinirim..
allah razı olsun cnm bnm inş senin kızın gibi tatlı bi evladım benimde olur.. Allahım senin evladınıda sizlere bagışlasın.. Kıymetini çok bil nolur...saçının teli için şuanda neler verirdm bir bilsen.. Bukdr üzüntünün sonu iyi çıkar inş... Eşim diyor inanınryom olcak bebegimiz diye..inş olur en önemlisi onun boynunun bükük oluşu ..inşş hep yaırm hisetmez bi bebegi olurda..korkıyorum ya bebegimiz olmassa ve eşim hep üzülüp benden uzaklaşırsa diye..
inş bizde öyle şanslı oluruz..şuanda yaşamak okdr amaçsızki anlatamam çok kötüyüm işe falan gitmiyorum içim kan aglıyor ne hayallerim vardı ..dün arkadaşım geldi bebegi var onu severken dayanamayıp agladım..çok garip bi duyguu.. çok şükür eşim ben ve sevdiklerim saglıklıyız... sanki bebegim varda kaybetmiş gibi üzülüyorum..annem bebek hırkası falan örüyor bisürü kıyafet almış hevesli şekilde..ben nsl dayanacagım yanında bebegim olmuycak diyemem hayatta.. babam ne güzel bi dede olurdu halbuki..hayallerim vardııı annemle babamın yanına gitcektim babam torununu parka götürcekti.. annem şappur şuppur öpecektii.. dayısı teyzesi her istedigini alacaktı..ama olmuycak bunların hiç biri yazdıkca aglıyorum inan.canım benim...inan boğazım düğümlenerek okudum yazdıklarını...ne olur üzülme...yıpratma kendini...eşininde güçlü olmaasını sağla..ona moral ver destek ol...hiçbişeyi iptal etmeyin bence yaşanacak ne varsa yaşayın...dağıtın kafanızı..taşının başka semte başka bir eve...hep güzel şeyler düşün ve mutlu ol...bak benim görümcem 19 yıl sonra tedavi falanda olmadan kendiliğinden hamile kaldı..yaşı39 tu geçen yıl ikiz doğurdu...şimdi bebekler 1 yaşında ve görümcem nasılsa olmaz diyerek korunmamış ve yine hamile...temmuzda doğum yapacak..allahın takdiri...bundan önceleri neyleri varsa satmışlar bebek için herşeyleri bitmiş..tüp bebek bile olmamış ama kendiliğinden hamile kaldı...hep güzel konular düşün güzel örnekler al kendine..ve en önemlisi kendine ve eşine çooook iyi bak birbirinize destek olun
öyle deme canım bak negüzel çok şanslısınız eninde sonunda olacakk..heray hamile olabilirmiyim diyebilceksin.. bende artık öyle bi hayal bile olmuycak..keşke 1 tane sperm bulabilselerdi inan okdr çok sevinecektimki..bunlar hep bahane .
herşey ALLAHIN TAKDİRİ..
benim eşimle en ufak sorunumuz yok ,doktor doktor gezdik ,2 yıldır bebeğimiz olmuyor ,sebepsiz infertilite bizimki ..
eşimin 100 milyon spermi var ,tüm değerleri süper ama bi türlü çocuk olmuyor..bizde sperm var da bir işe mi yarıyor ,sonuç yine aynı ..
1 milyon spermle hamile kalanı biliyıorum ben ..
Kız kardeşim korunurken hamile kaldı..
ALLAH isterse her halukarda olur ,istemezse de bizimki gibi 100 milyon spermin de olsa olmayacaksa olmuyor işte ..
Kalbini ferah tut ,tedavi yöntemlerini araştır uygula ama ümitsizliğe kapılma.
Eğer nasibinde varsa mutlaka gelip seni bulacaktır emin ol buna..
ALLAH YARDIMCIN olsun
doktorunuza cok kızdım szi nasılda umutsuzluga itmiş..
önemli olan kadının sağlıklı olması şimdi ölüden bile canlı sperm yapacak bir teknolojideyiz. hiç umudunuzu yitirmeyin
heleki maddi imkanınızda varsa hiç üzülmeyin olmaması için bir neden yok
öyle deme canım bak negüzel çok şanslısınız eninde sonunda olacakk..heray hamile olabilirmiyim diyebilceksin.. bende artık öyle bi hayal bile olmuycak..keşke 1 tane sperm bulabilselerdi inan okdr çok sevinecektimki..
sakın üzülme en yakın zamanda olacak.. keşke yerinizde olabilseydik.. hiç bi sorun yok elbet olur diyip bekleyebilseydik
dün gittigim doktor bana git o adamdan boşan çocukgun olmaz biz boşunamı evleniyoruz çocuk için dedii.. o an öyle boş boş baktım kadına.. eşimin haberi yok duysa maffolur.. bidaha aynı hastahaneye gitcektik ben sevmedim doktoru dedim iyi bi yer varmış oraya gideilm dedim hastahaneyi deiştirdik.. böyle doktorlarda var malesef..ama okdr üzgündümki o agır lafını bile umursamadım..
inşşş 2 ay sonra birsürü sperm bulduk der doktorum nsl gececek bu günlerrr
dün gittigim doktor bana git o adamdan boşan çocukgun olmaz biz boşunamı evleniyoruz çocuk için dedii.. o an öyle boş boş baktım kadına.. eşimin haberi yok duysa maffolur.. bidaha aynı hastahaneye gitcektik ben sevmedim doktoru dedim iyi bi yer varmış oraya gideilm dedim hastahaneyi deiştirdik.. böyle doktorlarda var malesef..ama okdr üzgündümki o agır lafını bile umursamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?