Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

CANIM BU ARADA NİŞANTAŞINDA BİR PROF VARMIŞ BU TÜR VAKALARDA COK GÜZEL YÖNLENDİRİYOMUŞ BİR TANIDIĞIMIN YENGESİNE SENİN COCUGUN OLMAZ DENİLMİŞ FAKAT BU PROF SAYESİNDE TEDAVİYLE BEBİŞİ OLUYOR VE İKİNCİ KANDİLİĞİNDEN OLUYOR.. her yerde anlatıyor hikayesini adını öğrenmeye calışır yazarım sana ama sende arastır netten bulabilirsin baya methini duydum ben çünkü.. hersey ALAHTAN TABİ BOL DUA VE İNANCINI YİTİRMEEE...

kuzum minikgelinim canım benim dur ne olur harab etme kendini...bak forumda azospermi konusu var vaktin oldukça orayı oku çünkü bu durumda bebek sahibi olabilenelr var.
Eşinin tahlilini tekrarlayın, detaylı herşeye baksınlar. iyi bir üroloji uzmanı bulun, ankarada olsan kaan aydosa git diyecektim. ama burda değilsin, istersen hocaya doktor sitesi üzerinden mail at hemen. bak o eşimin de doktoru ve bu konular onun uzmanlık alanı.
Eşine hemen tedavi başlanır. fsh yani kolamen falan verilir, vitaminler aminoasitler vs... Takip edilir. Hiç iyileşme olmazsa ki inşallah olur, miktotese yönetmiyle testislerde sperm aranıyor...öncesinde tabi yine vitaminler kürler vs... orda sperm bulunabilir ve tüp bebek yapılır.
Çok zor durum biliyorum, yıkıldın sen şimdi bu haberle ama dur...hep imtihan bunlar. sakın umudunu kaybetme! iyi bir doktor bul hemen, Kaan Aydosa sor İstanbulda kim iyiymiş diye, eşinin sonuçlarını da mail at. Bak o gerçekten çok yardımcı ve iyi bir doktor. Yönelndirir sizi, internet sitesi de var, androloji net mi ne. Hiç birşey imkansız değil güzelim benim. Doğru tedavi, bol dua ve tevekkül ile aşacağız inşallah. Biz hep yanındayız

allah büüykk inşalah hayırlısıyala bebegin olcakkk dua ett rabimmm canı yanaları boş cevirmiyorrrr

umudunuzu asla yitirmeyin unutmayınkı veren rabbim alan rabbim.rabbim istedikten sonra o testler istediği kadar sıfır çıksın.teyzemın kızınında çocuğu olmuyordu eşindeydi sorun tüp bebekle iki erkek çocukları oldu şimdiden kendiliğinden kız bebeğine hamıle.
rabbim isteyınce olmayacak sey yoktur rabbim sabrınızı arttırsın

allah hepinizden razı olsun nekdr güzel yürekli insanlarsınız.. inşşş dualarımızla hamile kalcam inş.. eşim şuanda ultrason çektiriyor akşam 8 dede mr çektircek ben şimdi evde dinleniyorum.. birazdan çıkıp çakşır otu alcam evdede keçiboynuzu pekmezi var.. 2 ay boyunca amlyta kdr kullancaz.. inş iyi olur herşey....
bu arada şimdi aradı testesteron seviyesi 454 müş.. anlayan varmı bu sonuçları yorumlarsanız sevinirim..

canım benim...inan boğazım düğümlenerek okudum yazdıklarını...ne olur üzülme...yıpratma kendini...eşininde güçlü olmaasını sağla..ona moral ver destek ol...hiçbişeyi iptal etmeyin bence yaşanacak ne varsa yaşayın...dağıtın kafanızı..taşının başka semte başka bir eve...hep güzel şeyler düşün ve mutlu ol...bak benim görümcem 19 yıl sonra tedavi falanda olmadan kendiliğinden hamile kaldı..yaşı39 tu geçen yıl ikiz doğurdu...şimdi bebekler 1 yaşında ve görümcem nasılsa olmaz diyerek korunmamış ve yine hamile...temmuzda doğum yapacak..allahın takdiri...bundan önceleri neyleri varsa satmışlar bebek için herşeyleri bitmiş..tüp bebek bile olmamış ama kendiliğinden hamile kaldı...hep güzel konular düşün güzel örnekler al kendine..ve en önemlisi kendine ve eşine çooook iyi bak birbirinize destek olun

bunlar hep bahane .
herşey ALLAHIN TAKDİRİ..
benim eşimle en ufak sorunumuz yok ,doktor doktor gezdik ,2 yıldır bebeğimiz olmuyor ,sebepsiz infertilite bizimki ..
eşimin 100 milyon spermi var ,tüm değerleri süper ama bi türlü çocuk olmuyor..bizde sperm var da bir işe mi yarıyor ,sonuç yine aynı ..
1 milyon spermle hamile kalanı biliyıorum ben ..
Kız kardeşim korunurken hamile kaldı..
ALLAH isterse her halukarda olur ,istemezse de bizimki gibi 100 milyon spermin de olsa olmayacaksa olmuyor işte ..
Kalbini ferah tut ,tedavi yöntemlerini araştır uygula ama ümitsizliğe kapılma.
Eğer nasibinde varsa mutlaka gelip seni bulacaktır emin ol buna..
ALLAH YARDIMCIN olsun

total testosteron herhalde, normal görünüyor..ama sperm üretimi için asıl fsh önemli canım... önceki mesajımı da mutlaka oku, 5. sayfada

canım Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda güzel haberlerini alırız. ben bilmemde bizimde bi tanıdığın olmuyormuş çocukları 19 sene sonra kadın menepoza girdiğini sanıyor şiddetli karın ağrısıyla doktora gidiyor ve hamile kaldığını öğreniyor yani Rabbim dilerse herhalukarda olur sıkma canını bol bol dua et.

doktorunuza cok kızdım szi nasılda umutsuzluga itmiş..
önemli olan kadının sağlıklı olması şimdi ölüden bile canlı sperm yapacak bir teknolojideyiz. hiç umudunuzu yitirmeyin
heleki maddi imkanınızda varsa hiç üzülmeyin olmaması için bir neden yok

amin canımm aminnnnnnn
Yüce Rabbim tez zamanda sana daha tatlı bi evlat nasip eder inşallah.
Dualarımdasın unutmaa..

Son düzenleme:
inş bizde öyle şanslı oluruz..şuanda yaşamak okdr amaçsızki anlatamam çok kötüyüm işe falan gitmiyorum içim kan aglıyor ne hayallerim vardı ..dün arkadaşım geldi bebegi var onu severken dayanamayıp agladım..çok garip bi duyguu.. çok şükür eşim ben ve sevdiklerim saglıklıyız... sanki bebegim varda kaybetmiş gibi üzülüyorum..annem bebek hırkası falan örüyor bisürü kıyafet almış hevesli şekilde..ben nsl dayanacagım yanında bebegim olmuycak diyemem hayatta.. babam ne güzel bi dede olurdu halbuki..hayallerim vardııı annemle babamın yanına gitcektim babam torununu parka götürcekti.. annem şappur şuppur öpecektii.. dayısı teyzesi her istedigini alacaktı..ama olmuycak bunların hiç biri yazdıkca aglıyorum inan.

öyle deme canım bak negüzel çok şanslısınız eninde sonunda olacakk..heray hamile olabilirmiyim diyebilceksin.. bende artık öyle bi hayal bile olmuycak..keşke 1 tane sperm bulabilselerdi inan okdr çok sevinecektimki..
sakın üzülme en yakın zamanda olacak.. keşke yerinizde olabilseydik.. hiç bi sorun yok elbet olur diyip bekleyebilseydik

Son düzenleme:

dün gittigim doktor bana git o adamdan boşan çocukgun olmaz biz boşunamı evleniyoruz çocuk için dedii.. o an öyle boş boş baktım kadına.. eşimin haberi yok duysa maffolur.. bidaha aynı hastahaneye gitcektik ben sevmedim doktoru dedim iyi bi yer varmış oraya gideilm dedim hastahaneyi deiştirdik.. böyle doktorlarda var malesef..ama okdr üzgündümki o agır lafını bile umursamadım..
inşşş 2 ay sonra birsürü sperm bulduk der doktorum nsl gececek bu günlerrr

Kuzum benim canım bacım başlığı gördüğüm de şok oldum Rabbim size sabır versin kuzum inşallah inşallah Rabbim size bebek nasip eder bak henüz bir umut var inşallah sonuç iyi olur ve yüzünüz güler en başından beri bu bebek sevdanı yaşadıklarını an be an paylaştık inşallah iyi şeyler olacak kuzum dualarım seninle bolca dua et sen de ne olursa olsun Rabbimden umudunu kesme o ol dedikten sonra olmayacak yoktur inşallah senin de bebeğin olacak ve bu mutluluğu yaşicaz hep beraber kuzum...

hiç öyle değil biliyormusun ,bunu yaşamadan bilemezsin ,bin türlü sorunu olup da bir sürü hamile kalan var ama bizim olmuyor ,bu çok daha acı biliyormusun ,bir sebebinin olmadığını bilmek ve sanki gıcıklığına çocuğumuzun olmaması..bir gün elbet olur diyemiyorsun işte ,yaş ilerliyor ,genç olsam beklerim ama geldim 30 a ,tüp bebek düşünüyoruz biz de ,sorunumuz olmamasına rağmen tüp bebek yaptıracağız ,bir kere aşılama yaptırdım tutmadı ,aşılama yapılırken hüngür hüngür ağladım ,bin tane sorunu olanın oluyor da ben neden böyle şeylere muhtaç kalıyorum diye ,sonuçlarımız ii olsa da sonuç değişmeyince yani bebek olmayınca sizden bir farkımız kalmıyor buna emin olabilirsin,daha da umutsuzluğa kapılıyorsun demekki nasibimizde yok diyorsun bu sefer ,o daha da kötü ..ne mucizler okudum ben bu kk da ..hiç spermi olmadan hamile kalanı da duyduö.yeterki RABBİM OL desin ..o yüzden aramızda pek bi fark yok ..umarım RABBİM hepimizin duasını kabul eder

inanamıyorum ya gerçekten şoklar içerisinde okudum şu yazdığını
bu ne ahlaksız edepsiz iğrenç bir doktordur, şikayet edip attır onu o görevden
inanların hayatlarına burnunu sokup aptal aptal yorumlar yapmasın !
gerizekalı ya deli oldum

minikgelin seni sabredenler kulübünden tanıyorum belki hatırlarsın..canım nasıl üzüldüm anlatamam dualarım seninle,hepimizle,ne diyecegimi bilemiyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun

yok artık
bunu bir doktor söyluyor hemde yüksek eğitim almıs bir insan
insan denirmi bilmem ama
cok yazık okuyup doktor olmakla cahillik yenilmiyormus bunu bir kez daha anladım

Şuan o doktor elimde olsa boğarak öldürürüm onu aaaaa ne biçim insan yaa bu neyse kuzum üzülme tek doktor da o değil iyi yapmışsın eşine söylememekle şuan o lafı kaldıracak durumda değildir çünkü. İnşallah iki ay sonra sonuçların iyi olur gider o doktorun suratına atarsın sonuçlarını Dualarımız seninle yavru ceylan allahım derdinize derman olsun yüreğinizi ferahlatsın inşallah

birde şuu var hem % 50 sans diyor hemde boşan diyor gercekten kadın dogum uzmanımı bu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…