umutları eylül ayına kalan arkadaşlar !!!!

kızlar benimde adetim 6 gün geckti .inşallah güzel haberleri veririm burdan size benimde ilk ayım denememde :ecrin_bebek:bakalım hayırlısı

kızlar benimde adetim 6 gün geckti .inşallah güzel haberleri veririm burdan size benimde ilk ayım denememde :ecrin_bebek:bakalım hayırlısı

Hadi hayırlısı canım ya. Allahım umutlarını boşa çıkarmasın inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Benimde adetime 5 gün kaldı. Bakalım bekliyorum:))

slm a.s. bende 1 yıl ara verdim tedaviye ve eylülde yeniden başlıycaz çok tırsıyorum ..acıdan falan değilde yine aynı şeyleri yaşamaktan bıktım ..

benimde regl olmam gerekiyor ama olmadım
genelde bir hafta gecikmeli olurum, sanırım yine öyle bir durum
bin bir umutla bekliyorum bende sizler gibi
ama dayanamayıp yarın kan vermeye gidicem sağlık ocağına
ertesi sabah öğrenirim
daha fazla sabredemeyeceğim mafoldumben
dua edelim canlar birbirimize :Saruboceq:

kızlar ben bu akşam adet oldum iftardan sonra
umutlar eylül ayına kaldı demekki üzüntüden gecikmiş bir haftamafoldumben

Evet canım strestendir( benimde bir kez öyle oldu doktora gittim test yaptı yok dedi eşimle birlikte o kadar çok üzüldük ki çok umutlanmıştık. Üzülme tatlım bundada bir hayır vardır de.
Benim şuan 3 gün var adetime stres yapmayayım geçiktirmeyeyi diyorum ama elimde değil
acaba ne olcak diye düşünmeden edemiyorum. Şu ramazan ayında dua edelim Allahım herşeyin
hayırlısını versin hakkımızda.

bugün gidip idrar testi yaptırdım.. sonuş : negatif mafoldumben
sonra kan testi yap dediler, onuda yaptırdım..
Allah'ım hayırlısını istiyorum tabii ama ne güsel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…