umutlar 2015 e kaldi gelsin bebisler

inşallah bakmışlardır. sen kaç yıllık evlisin canım

maşallah herkesinde oglu var :) Allahım bana birde kız nasip eder inşallahhh. ya ilki bu kadar zorlamamıştı .2 . gelmiyo bi türlü .

cnm önce sağlıklı olsunda. benimde ilk zorlamadı kolay oldu maşallah ama sonrakilerde problem çıkmaya başladı aynen benimde 2. gelemiyo bir türlü

inşallah bakmışlardır. sen kaç yıllık evlisin canım

evet yav ikinciler gelemiyor bir türlü sağlıklı sıhhatli gelir inşallah ama yine de çok şükür birer evladımız var hiç olmayanlarda var burada Rabbim onlarada nasip etsin.. Bende ilkinde hemencik olmuştu hiç problemsiz.. bende 8 senelik evliyim.. çalışan bir anneyim o yüzden ilk çocuktan sonra ikinciyi düşünmemiştim ama artık çook istiyorum hemde işten çıkmama bahane olacak inşallah hayırlısıyla hamile kalıp işten çıkıp ev hanımı olmak istiyorum

bende çalışıyordum ev ve iş çok zor oluyo bebegim olunca bıraktım cAnım en iyisi ev :)

cnm önce sağlıklı olsunda. benimde ilk zorlamadı kolay oldu maşallah ama sonrakilerde problem çıkmaya başladı aynen benimde 2. gelemiyo bir türlü

amin canım en önemlisi hayırlı saglıklı sıhhatli bi evlat olsun inşallah olucaksa

bende çalışıyordum ev ve iş çok zor oluyo bebegim olunca bıraktım cAnım en iyisi ev :)

Evet evde olmayı bende 4 gözle bekliyorum.. Benim ev kredim vardı o yüzden çalıştım. İkinci çocuk için kredimin bitmesini bekledim bitti çok şükür ama bebk kısmet olmadı.. şubata inşallahhhhh....

Hayırlisuyla inşallah o da olur. Eşimede bugünden itibaren keçi boynuzu kuru başlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…