2014 annelik umudumuz kalmadı.hadi bakalım 2015 te anne olmak isteyenleri görelim.benim umudum 2015 subat
neden 2015 subat
2014te anne olmak kısmet olmadı, hamile kalmak kısmet olur inşallah
İnşallah...öyle olur benimde umudum o şekilde.. haziranda hamile kalırsam ve Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirir de kucağıma almayı nasip ederse 2015 şubat :)
Canım mayısta kalirsin inşallah kaç aydır demiyosun.yaptıgin bi kür falan Varmi
Benim 1 oğlum var. ondan sonra 6 sene korundum ikinci çocuk için, ocak 14 korunmayı bıraktım ve o ay hamile kaldım 2 ay sürdü 9 haftalıkken kalp atışları durdu 12 martta kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef. şimdi dinlenmedeyim 40 gün üzerinde regl oldum. Bir daha regl olduktan sonra kısmetse korunmayı bırakacağım bakalım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah tüm isteyenlere
Canım çok geçmiş olsun .benimde bir düşügum var oğlumdan önce.oglumda 3 yaşinda .2.nasip eder insallah hepimize Rabbim
saolasın canm. İşler bazen istediğimiz planladığımız gibi gitmiyor maalesef. ama senin fazla ara vermemişsin 3 yaş güzel ideal. Biraz ara uzayınca genelde böyle düşük gibi sorunlar oluyor. Çevremde şuan ikinci çocukları düşünüpte düşük yaşayan o kadar çok kişi var ve istediği halde olmayan. Herşey kısmet nasip.
Sen ne zaman bıraktın korunmayı..
evet canım çok ya benim cevremde de düşük . ben ekimde spirali çıkat-rttrdm da çok düşmedik o aylar oacaktan beri düşüyorum üstüne ama daha bişey yok sen neyle korundun
ilk zamanlar bende de spiral vardı sonra çıkarttırdım kaymıştı bir daha da taktırmadım. Sonra ben değil eşim korundu.Bazen przvtf bazen geri çekilme. öyle böyle zaman geçti işte.
Sen yumurtlama takibi yapıyormusun.?Dr.a gittin mi? kan degerlerine falan baktılarmı tiroidlerinde düzgün çalışmıyorsa hamile kalmayı engelliyor
canım seninde 2015 şubat olmaz mı ?
olur cnm ben soruyu tam anlayamadım. eğer mayısta korunmayı bıraksam haziranda öğrensem şubata geliyo benimde
Canım mayısta Gebe olursam subat 2015.de doğar inşallah :)
ben yanlış yazmışım 2014 de hamile 2015de annne olmak dilegiyle hepimize inşallahhhhhhhhhh
dr a subat sonunda gitmiştim hormon testi falan yaptı . adetliyken gittim bideklomen yazdı.10 gün sonra gittim 2yumurta oluştu çatlatma ignesi oldum aynı gün . ama çok degerlendiremedik o ay.olmadı adetimde çok sancılı geçti igneden dolayı galiba bu ayhiçbişey yapmadım . troid testi yaptımı mı bilmiyorum ama kan testi verdim
inşallah cnm hayırlısıyla. bende ikinciyi istiyorum oğlum 5 yasında sonrasında 4 düşük yaşadım protein c biraz düşük çıktı kromozom analizi ve tombafili paneli testlerini yaptırdım şimdi sonuçlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?