Umutlanmamalı mı?

Rabbim isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı bir bebek verir inşallah... Çok zor bir durum. Eşim bana kızıyo kafaya takıyorum diye ama elde olan birşey deil. Hamile olsaydım kanda iki günlük bile çıkar diyolar 9 gün boyunca boşuna umut edicem biliyorum ama belkiler bırakmıyo peşimi rabbim umutlarımıza ışık olur inşallahh

cnm erken olduğu için çıkmayabilir blkide geç döllenmedir adetini bkle eğer olmazsan tekrarla testi inş hamilesndir

Sakınnnn erkenden test yapıp moralini bozma, ben de adete 5 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı, aynı ay adete bi gün kala evde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim, ağlamalarım yanıma kaldı yani...daha çok yeni çalışmaların zaten...yıllarca çalışanlar var..moralini bozma çalışmalara devam...

acele etme cnm ..
2 ay cok kısa bir süre ..
2 yıldır bekliyorum bende ..

cnm erken olduğu için çıkmayabilir blkide geç döllenmedir adetini bkle eğer olmazsan tekrarla testi inş hamilesndir
İnşallah dediğin gibi olur canım yaa Allah razı olsun
5 günde yükselmiş süper birşey banm 8 günüm var inşallah benimkide yükselir sağlıkla kucağına al tatlımm :)
acele etme cnm ..
2 ay cok kısa bir süre ..
2 yıldır bekliyorum bende ..
Rabbim en kısa zamanda kavuştursun meleklerimize inşallah.

canım tahlil için çok erken üzülüp stres yapma enfeksiyon için doktora gittim günün gecmeden belli olmaz dedi kan tahlili bile olsa sabır metanet biraz

Bir gün bebeğin olursa üzüldüğünle kalırsın. Ben de ayynen bu haldeydim. Her ay ağlıyordum adet olunca. Burada yazılanları okuyordum, bi umut, moral olsun diye... Hiç mi gelmicek sorusu kemiriyodu beynimi. Bence akışına bırak ya. Tatillerimi bile kafam rahat geçiremedim. Aklım hep bebekteydi. 10.ayda hamile olduğumu öğrendim. Şimdi diyorum sabırlı olmam lazımmış, tadını çıkarmalıymışım her anın.

cnm sana tavsiye test yapacaksan ovulasyonun 12. günü yap. ben 12. günü anlıyorum hamile olmadığımı hemde test yapmadan 12.günü ateşim düşmeye başlıyor tamam diyorum geliyo kırmızılar ve 2 gün sonra gelir 9 gün önce çok erken

Ovulasyon testlerinin çok faydasını gördüm ben de...gebelik isteyen fakat kesinlikle soğukkanlı bayanlar kullanmalı bence..insanı çok umutlandırıyor çünkü, o ay hamile kalamazsan hayal kırıklığı oluyor baya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…