yok canım erken zamanda idrar tahlilinde çıkmaz ama kanda net çıkar. merak etme daha çook yeni olur acele etme hayırlısı bakalım...Merhaba arkadaşlar. Moralsizim kötüyüm ve ağlamak istiyorum... Bu ay beklentim çok yüksekti, bu kez hamile kalırım diye beklerken yinw hamile olmadığımı öğrendim. 2 aydır çalışmaları yaptık daha çok yeniyiz biliyorum ama insan yıkılıobenim sizlere sormak istediğim birşey var adetime 9 gün var ben dün sağlık ocağında hem kan değerlerime hemde gebeliğe baktırmak için test yaptırdım gebelik için negatif :'( acaba daha 9 gün var diye çıkmamış olabilir mi kanda? Yoksa bu ay yine hüsran mı?
İnşallah canım sağolyok canım erken zamanda idrar tahlilinde çıkmaz ama kanda net çıkar. merak etme daha çook yeni olur acele etme hayırlısı bakalım...
İnşallah canım sağol
Merhaba. Aynı durumdayız seninle. 1,5 yıldır evliyim 3 aydır çalışıyoruz, ilk ay olmadı 2. ay yumurtlama dönemini kaçırdık 3. ay bilinçli başladım ovulasyon testi ile takip ettim. Ben de çok umutluyum bu ay için BAT a 7 gün var sabah dayanamadım idrar testi yaptım, negatif çıktı. Ben de daha erken olduğunu bile bile çok üzüldüm. Bence kan testi için de daha erken çünkü ovulasyondan sonra yaklaşık 8-10 günde ancak yerleşiyormuş, yerleşme olmadan da kanda da gözükmüyormuş. Biraz bekleyelim sabır, ümitsizliğe kapılmak yokMerhaba arkadaşlar. Moralsizim kötüyüm ve ağlamak istiyorum... Bu ay beklentim çok yüksekti, bu kez hamile kalırım diye beklerken yinw hamile olmadığımı öğrendim. 2 aydır çalışmaları yaptık daha çok yeniyiz biliyorum ama insan yıkılıobenim sizlere sormak istediğim birşey var adetime 9 gün var ben dün sağlık ocağında hem kan değerlerime hemde gebeliğe baktırmak için test yaptırdım gebelik için negatif :'( acaba daha 9 gün var diye çıkmamış olabilir mi kanda? Yoksa bu ay yine hüsran mı?
Canım kan değerlerinden çok anlamıyorum ama son bir sabırla adet dönemini bekleHcg sonucum 1.20 çok düşük. İnsan ister istemez üzülüyo çevremde hemen hamile kalanları görünce iyice strese giriyorum ve ilk defa eşimde bebek için heyecanlanmıştı yüz ifadesindeki o üzüntü mahvetti beni inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla olur
Yok artık :) 9 gün önce bakma sakın bidaha genelde erken öğrenince kimyasal gebelik varsa daha cok hüsran oluyo en az 10 gün geçsin adetin öyle bak benimde düşükten sonra 1 yıl olmadı umutsuzluğa düştüm derken suan 10+4 haftalık hamileyim hiç moralini bozmaMerhaba arkadaşlar. Moralsizim kötüyüm ve ağlamak istiyorum... Bu ay beklentim çok yüksekti, bu kez hamile kalırım diye beklerken yinw hamile olmadığımı öğrendim. 2 aydır çalışmaları yaptık daha çok yeniyiz biliyorum ama insan yıkılıobenim sizlere sormak istediğim birşey var adetime 9 gün var ben dün sağlık ocağında hem kan değerlerime hemde gebeliğe baktırmak için test yaptırdım gebelik için negatif :'( acaba daha 9 gün var diye çıkmamış olabilir mi kanda? Yoksa bu ay yine hüsran mı?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm :)Yok artık :) 9 gün önce bakma sakın bidaha genelde erken öğrenince kimyasal gebelik varsa daha cok hüsran oluyo en az 10 gün geçsin adetin öyle bak benimde düşükten sonra 1 yıl olmadı umutsuzluğa düştüm derken suan 10+4 haftalık hamileyim hiç moralini bozma
ama sana tavsiyem bidaha sakın bukadar erken bakma lütfen üzülme sonra ben yaşadım çünkü sabret azcık :) daha çok yeni deniyomussunuz zaten olur sağlıkla hayırlısıylaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm :)aslında ben gribim şuan ve ilaç kullanmaya çekindim belki varsa diye. 1.20 çıltı ama yumurtlama dönemim yeni bitti ve daha 9 gün var adetime o nedenle belki yükselir diye bekliyorum beklide yükselmez hayırlısı vajinismusu yendiysem bunuda yenerim inşallah
cnm vajinusmusui nasil yendin bende de var iliskide isteksiz kasilma huzursuz adapte olamiyorum ve ilk ay denememizi yaptik ama adet oldum cooook umutlanmistim bgun adet oldum bende mutsizum kotuyum aglamak istyorumRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm :)aslında ben gribim şuan ve ilaç kullanmaya çekindim belki varsa diye. 1.20 çıltı ama yumurtlama dönemim yeni bitti ve daha 9 gün var adetime o nedenle belki yükselir diye bekliyorum beklide yükselmez hayırlısı vajinismusu yendiysem bunuda yenerim inşallah
Doktorun verdiği uyuşturan krem ve spreyle ilk ilişkimizi yaptık sonrası zaten çok şükür ilacsız oldu ilaçlara bile gerek kalmıyo şuan inşallah sende yenersin Rabbim kimseye yaşatmasınnnCnm va
cnm vajinusmusui nasil yendin bende de var iliskide isteksiz kasilma huzursuz adapte olamiyorum ve ilk ay denememizi yaptik ama adet oldum cooook umutlanmistim bgun adet oldum bende mutsizum kotuyum aglamak istyorum
Çok sağol arkadaşım inşlaah hepimiz kucağımıza alırız . Aslında adet günümü bekliyorum bir umut yükselir diye eğer olmazsa bende ovulasyon testi alcam birde onu deniycem hakkımızda hayırlısı olur inşallahh :)Merhaba endaim,
ben de seninle aynı durumdayım, iki ay denedik olmadı.Bu 3. ayımız bu sefer ovulasyon testi aldım, ama henüz yumurta görünmüyor ortalıkta, beklemedeyim.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de bir arkadaşım hiç planlamadan, hatta istemeden hamile oldu. Bir arkadaşım da ilk denemede oldu. İnsan onları görünce üzülüyor, umutsuzluğa kapılıyor. Gerçekten o testte tek çizgi görmek insanın bütün hayallerini yıkıveriyor. Ama bir de öteki tarafa bakmak lazım. Hiçbir sorunları olmadığı halde aylarca uğraşan çiftler var. Burdaki forumlarda da görebileceğin gibi bu duyguları yaşayan çok insan var. İki ay kısa bir süre aslında.
İnşallah bir sorun yoktur da bebişim çabucak gelir diye bekliyorum ben de. Sen de moralini bozmamaya çalış arkadaşım, umarım seninki de en kısa sürede gelir :)
cnm vajinusmusui nasil yendin bende de var iliskide isteksiz kasilma huzursuz adapte olamiyorum ve ilk ay denememizi yaptik ama adet oldum cooook umutlanmistim bgun adet oldum bende mutsizum kotuyum aglamakRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm :)aslında ben gribim şuan ve ilaç kullanmaya çekindim belki varsa diye. 1.20 çıltı ama yumurtlama dönemim yeni bitti ve daha 9 gün var adetime o nedenle belki yükselir diye bekliyorum beklide yükselmez hayırlısı vajinismusu yendiysem bunuda yenerim inşallah
Bende ayni durumdaym cnm beklemek cooook zor adet gnumi beklerken erkenden adet oluverdimÇok sağol arkadaşım inşlaah hepimiz kucağımıza alırız . Aslında adet günümü bekliyorum bir umut yükselir diye eğer olmazsa bende ovulasyon testi alcam birde onu deniycem hakkımızda hayırlısı olur inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?